Съдът отложи делото за смъртта на Ферарио Спасов

Адвокатът на подсъдимия Начо Пантелеев не се яви по здравословни причини
27 сеп 2024 12:08, Красимир Ангелов
15
Съдът отложи делото за смъртта на Ферарио Спасов
Снимка: БГНЕС

Съдът отложи делото за смъртта на футболния треньор Ферарио Спасов, който загина при автомобилна катастрофа преди близо година край Велико Търново.

Адвокатът на подсъдимия за произшествието – Начо Пантелеев, не се яви поради здравословни причини и затова разпоредителното заседание беше отложено за края на октомври, съобщава БГНЕС.

Футболният треньор загина на 11 ноември на пътя София - Варна, след като колата му бе блъсната от каращ в много висока скорост автомобил.

Още по темата
Мъжът, убил Ферарио Спасов, е шофирал със 75 км/ч над допустимата скорост. Начо Пантелеев от Лясковец се е движел със 165 км/ч при катастрофата показва петорна автотехническа експертиза. Колата на Панталеев удря отзад тази, управлявана от Спасов, и той загива на място.

Прокуратурата внесе обвинителен акт и предаде на съд Начо Пантелеев от Лясковец, причинил катастрофата. Повдигнато му е обвинение за извършено пътно нарушение със значително превишение на скоростта.

Водачът, причинил произшествието, бе задържан, но по-късно беше освободен, без прокуратурата дори да му отнеме шофьорската книжка. Повече от 40 часа след инцидента прокуратурата все пак му взе свидетелството за правоуправление.

Впоследствие обвинението срещу Панталеев бе преквалифицирано като особено тежко, което заплашва извършителя с от 5 до 15 години затвор. Той има и забрана за напускане на страната.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Има вече преди 11 минути
мляко от бадеми, това е страхотна новина!Ферарио напускам те.....
11
0
 
3
 
! Отговори
Дедо преди 12 минути
Поредният ром, който убива и после прави за смях родното правосъдие! Жалко за Ферарио, свестен и коректен човек беше!
10
0
 
3
 
! Отговори
.|. преди 15 минути
Като няма вече държава, явно трябва да започнем да раздаваме правосъдие сами! Някой пиян убие на пътя твой близък - отиваш и го приключваш. Ще чакаш "държавата" да си свърши работата?? Кога ли?!
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 17 минути
Ферарио туй на Ферари ли е кръстен :)))
8
0
 
4
 
! Отговори
мак преди 41 минути
Да се закрие така наречената правосъдна система, и без това работи в полза на бабаити. Чакай справедливост и адекватна присъда е като да чакаш от умрял писмо.
7
0
 
6
 
! Отговори
на пътя не сме в преди 51 минути
детска градина . да кара със 175 км е самоубииство . няма държава . полицията не го е спряла . но има умрел . ще получи наказание за виновност . ако намери лобист може 5 условно и кръвнина . то всички нарушават скоростта дето е допустима . полицаи , футболисти , всякакви шофьори . врат се между другите . е го киро . с 200 в ауди 3 . как няма да убият стареца . а разрешени 60 . нагъл убиец .
6
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
бряф тоз да не уживя бе
5
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
този трябваше да е в затвора и тогава адвоката му щеше да е здрав ! Пълна подигравка е това колко години ще го влачите и това дело?
4
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Selski nomera da mu vsemat advokaskia kitap
3
1
 
10
 
! Отговори
Хахо преди 1 час
Човека си е платил на когото трябва, колкото трябва и ще се измъкне от справедливо наказание с помощта на несправедливата система
2
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Така ще влачат делото, докато вземат да се питат къф е па тоя Ферарио. А може да му се размине на убиеца и по рано.,
1
1
 
17
 
! Отговори
.|. преди 2 часа
Много удобно!