Прокурорския син излиза от затвора

Той беше осъден на година и 8 месеца условно
2 окт 2024 20:05, Нели Христова
72
Прокурорския син излиза от затвора
Снимка: БГНЕС

Условна присъда от година и 8 месеца с 4-годишен изпитателен срок за закана с убийството на бившето си гадже Боряна Рангелова получи прокурорския син Васил Михайлов, който дори бе пуснат от ареста. Това реши Софийският районен съд.

Михайлов бе осъден, че на 28 октомври миналата година се заканил с убийството на момичето и започнал да я удря. Той обаче е оправдан за други 3 закани, станали в сходно време. Затова е осъден на година условно с 3-годишен изпитателен срок. Съдия Яна Димитрова разпореди и Михайлов да бъде пуснат от ареста незабавно.

Юристката добави, че по-малко от месец преди това Васил Михайлов е бил осъден на година и 8 месеца условно по дело в Сливница. Присъдата не е била влязла в сила, затова и Димитрова кумулира двата присъди. Тя определи общо най-тежко наказание от година и 8 месеца условно с 4-годишен изпитателен срок.

И Михайлов, и прокуратурата може да обжалва. Обвинителят Георги Иванов може да атакува и освобождава Михайлов от ареста.

Михайлов има и пробация от съда в Бургас. Той е син на прокурора от Перник Бисер Михайлов. Той бе зам. окръжен прокурор на Перник, а след като през 2022 година задържа сина ми, напусна шефския пост, но остана редови обвинител. Той е обвинен за домашно насилие, но обвинението падна.

Срещу Васил се води и дело за няколко побоя и хулиганство в Перник. That като обвинителите и съдиите там си направиха отводи, делото дойде в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от Темида
Рашидов осъди Минеков да му плати 19 200 лева за клевета
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
12
 
! Отговори
Народен съд преди 2 часа
Само Народен съд и разстрел за всички престъпници е спасението, правосъдие в България НЯМА
37
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Колко евроатлантическо
36
17
 
5
 
! Отговори
Велин преди 2 часа
Мислите ли, че този младеж ще бъде полезен с нещо на обществото? Да +. Не -.
35
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Неее, в българския съд няма корупция!Това е справедлива присъда, вервайрв ми!
34
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
И после защо полицаи, адвокати, прокурори и съдии са най-големите *** в страната? Със сигурност някой е дължал услуга на бащата. Но вече си изгърмя патроните като лъсна навсякъде тая фамилия и плешивото му синче. Парите обичат тишина. Сега би трябвало да се преразгледа абсолютно всяко дело, на което татко-мутра е бил прокурор. Но патроните са по-евтини, а в затвора има много уши, които чуват неща. Като, че българските съдилища са като туристически агенции за мутри.
33
0
 
8
 
! Отговори
От Америка преди 2 часа
И некви хора от четири години ни убеждават, че нямаме закони ама при седем пъти избори кръстноречиво става ясно, че българина иска да му бият децата.
32
0
 
6
 
! Отговори
Българин преди 2 часа
Когато този социопат пак тръгне да напада и да бие случайни хора, съдията ще трябва да отговаря персонално за действията си. Вижте му погледа на този полу-човек. Такива трябва да са си в затвора постоянно и то изолирани.
31
0
 
6
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 часа
Пак много изкара ...
30
2
 
11
 
! Отговори
Човек от Перник преди 3 часа
Явно да пребиеш и да се гавриш с десетки невинни хора (вкл.полицай)е нищо работа.Ако ви харесва още от същото продължавайте да не гласувате и оставете бандюгите да ви определят живота.. другият път ще е вашето дете,съпруг-а или приятел.
29
0
 
21
 
! Отговори
Човек от Перник преди 3 часа
И после се чудим защо младите хора, които имат акъл в главата си бият камшика още до 25 годишни по чужбините.Ей заради такива ненормални явления в тая територия превзета от мyтри и престъпници и няма грам справедливост и нормално правосъдие за редовите граждани.Щом сме допуснали двама полуграмотни бандита (Борисов и Пеевски)да определят съдбата на държава на 1300 години,значи си заслужаваме ей такива примaти.Утре,ако има журналисти да питат техния човек Сарафов що за извращение е това.
28
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Българите сте един БОЛЕН НАРОД!!! УМСТВЕНО, МОРАЛНО, ДУХОВНО И ГЕНЕТИЧНО ПОВРЕДЕН НАРОД!!!
27
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Има излъчване на психопат престъпник.Ако някой,някога тази енергия я беше насочил в някакъв спорт можеше да е шампион,но е обикновен престъпник
26
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
При капитализма е така-справедливост няма.
25
1
 
7
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 часа
Как ги пишете тези статии бе, баси некадърниците.
24
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
До анонимен 28:В България така работи закона за съжаление. Немски модел с руско изпълнение.
23
0
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 3 часа
Странно, как уж "обединили" двете присъди и ........ останала еднатааа!
22
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Това живotно е завършен убиец!!Жестоко и безкруполно,не подлежи на промяна!Скоро ще убие напълно случаен и невинен човек!Можем само да се надяваме да попадне на подходящия и да стигне полянката в края на пътя!Той и Багата беше такъв батман,ама попадна на някво момче от село,касапин,дето не го беше чувал колко е страшен и го отвори като прaсeнце на коледа,едва прескочи трапа!
21
0
 
5
 
! Отговори
Хахаха преди 3 часа
100% пак ще млати яко!
20
0
 
10
 
! Отговори
Хаха преди 3 часа
Пострадалите да се съберат и да му се "порадват" някъде! На баща му също!
19
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
До до 22Исках да кажа неква по-престижна работа не общак или чистач.Имаше един луд Малката рижа страшилище чупи бие наред .Преди време цивреше по Тв как в българия нямало работа за бивши затворници.