Кевин Питерсън: Дължите извинение на Джокович, беше прав за ваксините

Ваксината AstraZeneca беше изтеглена от употреба
9 май 2024 21:33, Нели Христова
47
Кевин Питерсън: Дължите извинение на Джокович, беше прав за ваксините
Снимка: БГНЕС

Минаха три години, откакто Новак Джокович беше задържан в Австралия и бе несправедливо депортиран, когато не искаше да се ваксинира срещу Ковид, а накрая се оказа, че е бил прав. Това заяви бившият капитан на английския национален отбор Кевин Питерсън.

Чрез профила си в социалната мрежа "X" бившият играч на крикет коментира по този интересен начин факта, че ваксината AstraZeneca беше изтеглена от употреба, тъй като уж се появили нови опции за защита от коронавируса.

"Всички дължат извинение на Новак Джокович, той беше прав...Време е всеки, който е критикувал Джокович, да му се извини. Това би било уместно, защото той премина през ада" , каза Кевин Питерсън

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от Тенис
Ноле разкара още един треньор
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Що? Китайците пуснаха ли Джокович да играе на китайските турнири?
43
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
И като се пренесеш в къщурката в балкана с писма ли ще си пишеш постовете в тоя форум?
42
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
380 паунда!!!
41
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Държавата я боли патката за здравето на собственните си граждани - важното за нея е да са живи и да плащат данъци! Здравето е дело на самите граждани! Погледнете колко се чака по клинична пътека - за преглед на очен лекар в UK - 4 /четири/ месеца . На частен - на слеващия ден и £380! лекарствата и те друг филм !
40
0
 
4
 
! Отговори
Лайняннен преди 1 седмица
Имаме нови ваксини против слънчевото изригване....и печатаме евраци на корем...Насам народе...
39
10
 
1
 
! Отговори
Ококорович преди 1 седмица
Никой не се интересува от слабия Джокович.
38
10
 
2
 
! Отговори
Ноле е симулант преди 1 седмица
Джокович е клоун
37
0
 
17
 
! Отговори
Руя преди 1 седмица
Няма да се извинят защото политиката и пропагандата им ще се сринат.Кой пострадал си е занегова сметка.Те си спечелила милиардите.
36
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Проблема на много хора е, че акъла не им достига и си мислят, че ваксината трябва да те направи безсмъртен, като по филмите, докато реалността е, че българите сме дебели, мързеливи, заседели и ядем изключително некачествена храна (защо никой от Вас не повдига въпроса, защо едни и същи марки са *** в БГ и по-качествени на Запад, а са и на същата цена?). По време на ковида имаше 1000 лъжи, ваксините реално помогнаха да се отървем от вируса и най-вече от неадекватните мерки на правителствата!
35
3
 
24
 
! Отговори
Панелен пАвиАн преди 1 седмица
до рр: Абе не е баш 1 на 100 000.Аз например познавам поне 5 човека, които са имали странични ефекти, или караха ковид тежко, или си отидоха, след ваксинация.Може да съм някакво изключение, знам ли)). Но статистиката казва друго.И май не съм. Имам приятели, които също имат такива познати. тогава кскво правим, офчиц e!?
34
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До 31. Ами ако хората са против тези антени, защото здравословно им действат зле, държавата трябва да се съобрази. Здравето и животът са по важни, ще останат 4 G антените.:))
33
4
 
34
 
! Отговори
Призив преди 1 седмица
Към дупчените с ковид експерименталки: Потърсете отговорност от палачите си докато можете. Така както нищо ви няма, изведнъж ще гушнете букета, а тия които ви го причиниха ще се радват на живота и парите, които изкараха на ваш гръб.
32
36
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Това с Ковида, ваксините, 5g, постковид и всичкото друго са глyпости. Хората умират от старост, при едни настъпва по рано старостта, при други по късно.
31
42
 
9
 
! Отговори
Фира преди 1 седмица
И нека не забравяме, че в България над 90% от хоспитализираните с ковид и починали, са неваксинирани. Иначе вие си слушайте Мангъров и търсете страничните ефекти на ваксините.
30
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Абе разминахме се с ваксините, та оцеляхме, ама как да се откажеш от 5G, или oт 7G, като в големите градове е фрашкано с антени и те облъчват отвсякъде?!?! Аз съм роден и живея в Софията майка Софиятаааа, ама вече търся къщурка в някое село далеч в БАЛКАНА!!!!
29
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Може би някой трябва да се извини не само на Джокович, а на хората от цял свят, за онова, което те преживяха и едва ли скоро ще забравят и преглътнат. Как напълно доверяващите се на държавата, останаха разочаровани от нея и ще разказват и на поколенията си за преживяното, за да не го преживеят и те и в името на какво го преживяха, а някои си заминаха преждевременно. Не случайно се казва: хора много, човеци малко.:))
28
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Мога цяла вечер да изваждам цитати на всякакви евро лидери, учени и обществени фигури, наричащи твърденията за странични ефекти (наскоро признати от Астра-Зенека в съда) "конспирация" и уверяващи, че нямало данни за такива :)
27
7
 
27
 
! Отговори
Гошо преди 1 седмица
Много ваксъри дадоха фира, а на останалите им остават месеци или максимум няколко години.
26
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Не че нещо, ама ви казахме че ще стане така :) Който разбрал- разбрал. Който блял- отишъл да се ваксинира.
25
32
 
9
 
! Отговори
Астра преди 1 седмица
Хах, международните копейки се подкрепят :) Джокович никога не се е изказвал срещу Астра Зенека, а срещу ваксините като цяло. Доказано благодарение на тях са спасени милиони хора от тежко боледуване и смърт, а слабите разсъждения на спортисти (да, брилянтни спортисти са, но от кога имат медицинска тежест?) се използват за насаждане на страх.