Зеленски хвали армията след потопена подводница и ударено руско летище

Доволен от поразените цели в Русия
339
Зеленски хвали армията след потопена подводница и ударено руско летище
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Украинският президент Володимир Зеленски похвали украинската армия за нанесените удари по военни цели на територията на Русия, съобщи „Гардиън“.

"Бих искал да благодаря на всеки от нашите войници и на всички, които работят в нашата отбранителна индустрия, за това, че нанесоха удари по руски летища, петролни рафинерии и логистика", каза Зеленски.

Киев засили въздушните нападения срещу руската територия, като заяви, че извършва ударите в отговор на бомбардировките, на които е подложена Украйна.

"Всеки удар, който точно отговаря на руските бомби, който унищожава руската логистика, руските бази, това прави по-трудно за окупатора да остане на наша земя. Всеки такъв удар приближава справедливия край на войната", добави украинският президент.

Източник от украинската армия съобщи, че безпилотни самолети са поразили летището Морозовск в Ростовска област и са унищожили склад за боеприпаси.

Руските официални лица не отговориха на твърденията относно унищоженото летище, но местният губернатор Василий Голубев заяви в Telegram, че властите са въвели извънредно положение в област Морозовск.

Украинската армия съобщи за поразен склад за гориво в Каменски район на Ростовска област, където руски представители съобщиха, че атака с дрон е подпалила резервоари с петрол.

Украинските въоръжени сили съобщиха, че на 2 август са потопили подводница Б-237 "Ростов на Дон" в окупирания Крим и са унищожили 4 ракетни установки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


339
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
229
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този по всякакъв начин се опитва да отклонява вниманието на хората за човешките загуби с някакви незначителни удари.
228
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Спешно изследване за хромозоми на Путин! С това име,което му е дала,майка му Шаломович знае нещо повече от нас.
227
10
 
4
 
! Отговори
мадърФакър Искандер преди 1 месец
ба тая армия, пълен срам тцтцт донецки фермери със сто танка ги премазаха и завзеха 4 области в Украйна, ба тая армия стана за смях , мислят се за голямата работа а са кръгла нула, добре че е запада да им даде координати , иначе страхливи , наливат се с водка и пукат като пуканки, за нищо не стават
226
6
 
12
 
! Отговори
Малък Праз преди 1 месец
Ангела Меркел и Франсоа Оланд потвърдиха, че минските споразумения са били използвани от Западът и Украйна за въоръжаване и подготовка на ВСУ, за връщане на Крим и Донбас със сила. Пан Зеленски нареди по телемаратона да отричат като комунист на разпит. Зеленски е актьор - Професионален Лъжец. 99% от казаното от Него е Лъжа.
225
5
 
16
 
! Отговори
Белото не прощава преди 1 месец
Клоуна отново разсмя всички.. Сега остава да обяви Въздушно надмощие на бойното поле с чисто новите 30 годишни тараляшници Фъ-16, прясно докарани от Запад и пилотирани от единствените ТРИМА квалифицирани укро пилоти. Впрочем страните където се "обучават" украински войници да боравят с западно оръжие вече се оплакват че украинците НЕ ИСКАЛИ или не можели да възприемат нищо от обучението си а мнозинството дори не говорели немски, английски или френски. Западните инструктори ги учели С КАРТИНКИ.
224
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
888-и ден на 3-дневната спецоперация. )))))))))))) 2-рата армия в све....., в Украйна, пак го отнесе.
223
7
 
15
 
! Отговори
Левитан преди 1 месец
Нацистката дезинформация няма да помогне на укра,и тя ще капитулира.
222
5
 
19
 
! Отговори
Безпристрастен преди 1 месец
Подводница не може да бъде "потопена" когато се намира в Сух Док!!!! Дизел подводната лодка "Ростов на Дон" беше в сух док по време на ремонта й!!! Постарайте се да давате правилнатаинформация, а не сензацията!!! Що се касае до Зеленски... No Comment
221
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този човек не се усеща, че става смешен и жалък! Загиват хора. Народът му почти е на изчезване, губи територии, а той разиграва циркове за пред камерите и пред господарите си, та белким оправдае кинтите, които получава, и потоците с пари да не секват!!! Лични сметки има за пълнене, ценности и имоти по света за купуване, че след края на войната не се знае какво може да се случи и убежище ще трябва да се търси от народната любов!
220
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Даааа... Подводница на ремонт в док, покривът на дока с малка дупка, няма следи от горене, няма мазни петна, няма плуващи отломки. Повярвахме. Перемога?
219
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
A не се ли похвали Пабло Зеленски с убийството на 75 годишна дадичка в Шебекино? Излезе видео как хохлодрон влиза през прозореца на жилищен блок и се взривява. С кого воюват тези? С бабички? И това не е ракета или дрон, прелетял 1000 километра, а FPV дрон с камера и нациста много добре вижда кого убива. Мизepник.
218
11
 
21
 
! Отговори
Батко Зеленския преди 1 месец
Еврейския плъх сигурно говори за собствените си подводници,които руските сили наскоро потопиха.Браво братушки само така за насмърканите наци,сти.По 2000 на ден за тор.
217
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Лъже друсалката,преди 2-3 месеца твърдеше че са обкръжили Москва и Санкт Петербург,всичко което казва укропропагандата е лъжа
216
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
щом укрофашистите го казват значи е лъжа.Тия уродляци освен да лъжат,да крадат и да продават телата си друго не могат
215
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Лъжа повторена 100 пъти в ушите на *** става истина...деразайте Чехълчета и мечтайте, след 10 дена пак ще потопят същата подводница, всяка седмица я потопяват. Важното е да има ярма за ЛГБТ-трансАтлантиците, нещо което да ги зарадва - всяка лъжа за тях е истина. Няма нито една медия която да потвърждава за потопена руска подводница дори смешните английски, но вие вярвате "според ОSSкраиснски източници"
214
4
 
4
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 1 месец
До SAD but TRUE Ако всичко беше както го описваш, то отдавна нямаше да ги има Германия, Япония и Южна Корея щяха да са фалирали и ограбени от Запада. Вместо да се съобразяват с твоята теория те съществуват и на всичкото отгоре процъфтяват. От такива многознайковци като теб човечеството страда най-много, защото под васката на информираност от последна инстанция зазппостраняваш лъжи които лесно могат да бъдат опровергани от непредубедени хора.
213
21
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
F-16 пържат великата руска армия в Крим. Непотопяемия самолетоносач Крим ежедневно получава стотици пробойни. Вече е въпрос на месеци неговото окончателно потъване заедно с ръждивото руско оръжие на него
212
10
 
13
 
! Отговори
SAD but TRUE преди 1 месец
Така се работи за запада! Те ти задават целите и дават разуснавателна информация и средства, с който да ги изпълниш. А пък Украйна СИ ПЛАЩА за всичко това (да бомбите и техниката, които получава не да безплатни, и парите дето й го дават са НА ЗАЕМ). Плаща си и с живота на народа си. И накрая (а той наближава), когато нищо не остане вече, Украйна ще ФАЛИРА и същият този ЗАПАД ще дойде да си потърси заемите - т.е. законно ще ИЗКУПИ УКРАЙНА НА БЕЗЦЕНИЦА (земя, природни ресурси, действащи предприяти
211
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Крепостните едвам я поправили и украинците този път им я пратили на дъното при първото тестово плуване.
210
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
сигурно ..