Трейлъри

Трансформърс
Фантастичен екшън
Transformers
Година: 2007
Производство: САЩ
Времетраене: 144 мин.
Актьори: Шая Лебьоф, Меган Фокс, Джош Дюамел, Ричард Тейлър, Джон Войт
Режисьор: Майкъл Бей


гледано: 1716   Още трейлъри
Рейтинг 1 Рейтинг 2 Рейтинг 3 Рейтинг 4 Рейтинг 5
23 гласа
В Трансформърс планетата е изправена пред голямо  предизвикателство - две високотехнологични извънземни раси - роботи, умеещи да се трансформират в най-обикновени предмети и превозни средства - правят Земята арена за своята последна битка.

Докато търсят ключа към абсолютната власт, единствената надежда на планетата ни е в ръцете на младия Сам Уитуики. Един ден момчето отива с баща си, за да избере първата си кола, без да подозира какво значение ще има изборът му. Може би наистина е вярно, че колата избира шофьора си... 

Зрителски коментар за филма:

Не мога да повярвам, че някои хора изказват негативни коментари относно филма "защото сценарият не следва анимационния филм".

За Бога, та анимационният филм е бил правен преди 20 години, това е все едно да използваш DOS вместо Windows XP. Сценарият е лесен за разбиране и не е объркващ, за всеки е лесно да схване основната идея на филма.

Смятам, че Майкъл Бей е свършил чудесна работа, като е пренебрегнал анимационния аспект на филма.

Филмът е достъпен за всички, не само за феновете на анимационните истории, препоръчвам го на хора от всички възрасти. Филмът няма нищо общо с това, което сте гледали преди.

Топ трейлъри

Анимация
След 1 час започват