Трейлъри

Омразната осморка (2015)
Уестърн
The Hateful Eight
Година: 2015
Производство: САЩ
Времетраене: 182 мин.
Актьори: Кърт Ръсел, Самюел Л. Джаксън, Дженифър Джейсън Лий, Чанинг Тейтъм, Демиан Бичир, Брус Дърн, Майкъл Медсън, Зоуи Бел, Тим Рот
Режисьор: Куентин Тарантино


В дилижанс през Уайоминг няколко години след Гражданската война в САЩ, пътниците, сред които ловецът на глави Джон Рут, бързат към градчето Ред Рок, където Рут да предаде плячката си на властите. Пътят го среща с двама странници – майор Маркѝ Уорън, чернокож бивш войник на страната на Съюза, сега опозорен ловец на глави, и Крис Маникс, ренегат от армията на Конфедерацията, който твърди, че е новият шериф в града.

Изгубени в снежната буря, Рут, Домерг, Уорън и Маникс се подслоняват в Галантерията на Мини, спирка на дилижансите в планински проход. Веднъж пристигнали в При Мини, те са посрещнати не от собственика, а от четирима непознати. Боб, който наглежда бизнеса, докато Мини е на гости при майка си, Освалдо Мобрей, палачът на Ред Рок, каубоят Джо Кейдж и генералът от армията на Конфедерацията Санфорд Смидърс . С разрастването на бурята, осмината пътници разбират, че може и да не стигнат до Ред Рок.

гледано: 3351   Още трейлъри
Рейтинг 1 Рейтинг 2 Рейтинг 3 Рейтинг 4 Рейтинг 5
23 гласа

 

Топ трейлъри

Анимация
След 1 час започват