Трейлъри

Ловен сезон
Анимация
Open Season
Година: 2006
Производство: САЩ
Времетраене: 99 минути
Актьори: Ащън Къчър, Мартин Лоурънс, Аштън Кътчър, Джон Фавро, Били Конъли , Джейн Краковски
Режисьор: Роджър Алърс
Рейтинг: 5.7/10


В спокойното градче Тимбърлайн жизнерадостният мечок - Буг се радва на всички човешки блага, на грижите на своята майка - осиновителка Бет, добросърдечна лесничейка, която го отглежда от малко мече.

Изглежда, че Буг има перфектен живот - докато не се появи Елиът- хилав, бързоговорещ, отчайващо изглеждащ елен, който пристига в градчето в безсъзнание, с липсващо рогче и разпънат на капака на джипа, принадлежащ на фанатичния ловец Шоу. 

След гуляй в гората Буг се събужда  в необятната пустош и когато вижда, че е далеч от комфорта на дома си изпада в паника. За съжаление единствената му надежда за връщане у дома отново е Елиът, който предлага помощта си в замяна на едно малко кътче от уютния дом на мечока в Тимбърлайн.

Буг няма друг избор, освен да сключи едно нежелано партньорско споразумение. С началото на Ловния сезон обаче се налага те да действат заедно просто за да оцелеят.....

Зрителски коментари за филма:

Бууг (Мартин Лоурънс) е мечок гризли, който принадлежи на добрудушния горски рейнджър Бет (Дебра Месинг). Един ден мечокът случайно среща словоохотлив елен на име Елиът (Аштън Кътчър), който е завързан за колата на параноичния ловец Шоу (Гари Синиси).

На пръв поглед "Открит сезон" е типична анимационна комедия: сцени взаимствани от други подобни филми, саундтрак от песни на известни изпълнители, и стоплящ сърцето сюжет.

Алърс и Култън са пресъздали един преувеличен свят, който представя основните положителни и отрицателни качества на хората и животните.

Филмът не може да бъде взет на сериозно, въпреки сцените, които се опитват да докоснат сърцето на зрителя и в много случаи успяват, но без да оставят кой знае какво сериозно послание.

Източник: imdb

гледано: 2184   Още трейлъри
Рейтинг 1 Рейтинг 2 Рейтинг 3 Рейтинг 4 Рейтинг 5
23 гласа

Топ трейлъри

Анимация
След 1 час започват