Трейлъри

Позабременяла
Комедия/Романтичен/Драма
Knocked Up
Година: 2006
Производство: САЩ
Времетраене: 129 минути
Актьори: Катрин Хейгъл, Сет Роуджен, Лесли Ман, Пол Ръд, Джей Баручел, Адам Скот
Режисьор: Джъд Епътоу


Очарователна и оригинална комедия за повратностите на живота и неговата сладко-горчива страна
На пръв поглед, прочитайки заглавието, е много малко вероятно да повярвате, че това не е поредната сладникава американска комедия. За това допринася най-вече леко несериозния български превод - „Позабременяла“.

Всъщност филма е много по-сериозен и много по-смешен от очакваното. На режисьора Джъд Апатоу му се е получило много добре – след безумно забавния 40-годишен девственик, той доказва, че може още и още.

Сценарият на филма не е свръх непопулярен, дори напротив. Това, обаче, което е изпълнило екрана през всичките 125 минути е: оригинални диалози, брилянтен хумор, добри еротични сцени, нетипични за повечето комедии и в крайна сметка – филм, който е на път да се превърне в комедийния хит на лятото.

А ето и историята. Алисън е сериозна, млада дама, която обожава работата си и се е отдала изцяло на кариерата си като журналист. Бен пък е симпатичен безделник, който съвсем не бърза да порасне, пуши марихуана и любимото му занимание е да играе компютърни игри. Както се досещате, те се срещат съвсем случайно, напиват се и също толкова случайно се озовават в леглото.

Не дълго след това, вътрешният комфорт и на двамата е помрачен от ужасяващата новина, че Алисън е бременна. Следват безброй комични ситуации, които обаче съвсем адекватно и по интересен начин поставят много сериозни житейски въпроси. В крайна сметка младата журналистка решава да даде шанс на бебето и на баща му, който почти не се различава от децата.

Освен, че ще се посмеете от сърце, „Позабременяла“ вероятно ще ви накара да се замислите и да си отговорите на много въпроси. Например колко малко е нужно да се обърне целият ти свят? Колко очакваш от другите, а какво получаваш? И възможно ли е деветте месеца преди появата на бебето, да се окажат най-забавните в живота ти...?

гледано: 6595   Още трейлъри
Рейтинг 1 Рейтинг 2 Рейтинг 3 Рейтинг 4 Рейтинг 5
24 гласа

Топ трейлъри

Анимация
След 1 час започват