Трейлъри

Ултиматумът на Борн
Екшън
The Bourne Ultimatum
Година: 2007
Производство: САЩ
Времетраене: 111 минути
Актьори: Мат Деймън, Джулия Стайлс, Дейвид Щратхайм, Скот Глен, Пади Консидайн
Режисьор: Пол Грийнграс
Рейтинг: 8.7/10


Агент Джейсън Борн (Мат Деймън) е преследван от хората на ЦРУ, които са го обучили да бъде наемен убиец. Той все още страда от силна амнезия, но е твърдо решен веднъж за винаги да установи своята истинска самоличност.

Джейсън е изкушен да се свърже с журналист на име Саймън Рос (Пади Консидайн), който се е нагърбил със задачата да разкаже неговата история.

За да открие истинския си произход и да намери покой със себе си, Борн трябва да надхитри и да надделее над най-добре обучената и най-смъртоносна група от агенти и наемни убийци.

Зрителски коментар за филма:

Ето моя ултиматум: посочете ми по-добър шпионски трилър, излязъл през тази година, или се съгласете с мен, че “Ултиматумът на Борн” е страхотен филм, който засенчва дори “Умирай Трудно 4”.

Пол Грийнграс затвърждава реномето си на режисьор, който може да създаде дълбоко смислен сюжет и едновременно с това да държи часове наред публиката в огромно нетърпение и напрежение.

Това е филмът. Лято е и определено имах нужда от нещо “по-така”, след като едвам изтърпях Джейл Ло в скучния “Ел Кантанте”.

Източник: imdb

гледано: 1536   Още трейлъри
Рейтинг 1 Рейтинг 2 Рейтинг 3 Рейтинг 4 Рейтинг 5
23 гласа

Топ трейлъри

Анимация
След 1 час започват