Трейлъри

Кралството
Военен
The Kingdom
Година: 2007
Производство: САЩ
Времетраене: 110 минути
Актьори: Джереми Пивен, Скот Стъбър, Джейми Фокс, Крис Купър, Дженифър Гарнър
Режисьор: Питър Бърг


„Кралството” е съвременен екшън трилър за разследване на кървав атентат, което трябва да спре смъртоносен враг, готов да нанесе нов удар. Звездният състав на филма, включващ носителите на Оскар Джейми Фокс, („Рей”, „Снайперисти”) и Крис Купър („Адаптация”, „Breach”) и носителите на Златен глобус Дженифър Гарнър („Daredevil: Дявол на доброто”, „Хвани и пусни”) и Джейсън Бейтман („Димящи аса”, „Раздялата”), ни води към убийствената пустиня, където експертите на ФБР разполагат само с пет дни да разрешат случая и да останат живи.

Известният режисьор Питър Бърг („Friday Night Lights”, „Добре дошли в джунглата”) и продуцентите Майкъл Ман („Авиаторът”, „Али”, „Жега”, „Вътрешен човек”) и Скот Стъбър („Раздялата”, „Аз, ти и Дюпри”) са в основата на филма, разкриващ какво се случва, когато средствата на дипломацията се провалят и професионален екип агенти е изпратен, за да открие кой стои в основата на атентата.

В една от най-ужасяващите атаки срещу западни жители в района, терористи самоубийци взривяват над 100 души и раняват повече от 200 служители на петролна компания и техните семейства в Риад, Саудитска Арабия. Докато бюрократите дебатират в кабинетите си, специален агент Роналд Флюри (Фокс) и неговият първокласен екип – лидер на отряда и експерт по експлозивите Грант Сайкс (Купър), юристката Джанет Майес (Гарнър) и разузнавателният аналитик Адам Левит (Бейтман) - уреждат секретно петдневно пътуване в Саудитска Арабия, за да открият лудия убиец, който стои зад бомбеното нападение.

След кацането в пустинното кралство обаче Флюри и неговият екип откриват, че саудитските власти са подозрителни и недружелюбни към американските натрапници, които се намесват в проблем, който местните считат, че е от вътрешно естество. Спъвани от протокола и с часовник, отброяващ отпуснатото им време, агентите от ФБР разбират, че усилията им са безполезни без доверие от страна на местните власти, които искат да намерят терориста в тяхната държава със собствените си методи.

Флюри открива сходен като мислене партньор сред арабските им помощници, саудитският полковник Ал Гази (Ашраф Бархом „Paradise Now”, „The Syrian Bride”), назначен да пази гостуващите американци. Но докато Ал Гази помага на екипа на Флюри да лавира между кралската политика и тайните на криминалната сцена, те откриват че фунциониращо екстремистко ядро планира по-нататъчни разрушения. И когато двамата мъже от различни светове осъзнават, че имат еднаква мисия, тя ги превръща и в основна мишена на терористите.

В стремежа си да разреши случая, този крехък съюз достига до убежището на убиеца, където ги очаква сблъсък на живот и смърт. В битката за оцеляване, чужденците и местните власти са сплотени от една мисия, която няма да се прекрати, докато правдата не възтържествува в Кралството.

гледано: 7567   Още трейлъри
Рейтинг 1 Рейтинг 2 Рейтинг 3 Рейтинг 4 Рейтинг 5
24 гласа

Топ трейлъри

Анимация
След 1 час започват