Трейлъри

Другата в мен
Криминален
The Brave One
Година: 2007
Производство: САЩ, Австралия
Времетраене: 119 минути
Актьори: Джоди Фостър, Терънс Хауърд, Ники Кат, Навийн Андрюс, Мери Стийнбъргън
Режисьор: Нийл Джордан


За Ерика Бейн (Джоди Фостър) улиците на Ню Йорк са нейният дом и нейното вдъхновение – като радиоводеща на шоуто Street Walk, тя разказва за звуците и историите от своя любим град на радиослушателите. През нощта тя се прибира при любовта на живота й, нейния годеник Дейвид Кърмани (Навийн Андрюс). Но всичко това, което Ерика толкова обича, й е отнето в една жестока нощ, когато тя и Дейвид са нападнати и жестоко пребити, след което Дейвид загива, а Ерика едва оцелява.

Дори когато се възстановява от телесните повреди, в нея остават да зеят дълбоки рани от съкрушителната загуба на Дейвид и дори едно още по-жестоко чувство, което я преследва навсякъде. Любимите й улици, по които тя някога е бродила, дори местата, които са й били познати и уютни, сега й се струват чужди и я плашат.

Когато накрая страхът й става непоносим, Ерика взема съдбоносното решениеда се въоръжи срещу него. Пистолетът в ръката й се превръща в реално средство да се защити от един неуловим враг… или поне така си мисли тя.

Първият път, когато тя стреля по някого, е въпрос на живот или смърт - или стреля първа или ще бъде убита. Вторият път също е при самозащита... или тя съзнателно е взела решение да застава лице в лице с опасността? Страхът, който преди я е парализираше, сега е изместен от друго чувство - нещо, което я кара да възвърне живота, който й бе отнет през онази нощ - чувство, което дори самата Ерика не разпознава в себе си.

Истории за анонимна организация, която раздава справедливост, завладяват града и детектив Шон Мърсър (Терънс Хауърд) от Ню Йоркската полиция е решен да намери убиеца. След като сглобява фактите обаче, уликите не водят до мъж с пистолет, както обичайно, а до жена, която е решена да търси справедливост.

След като Мърсър е съвсем близо до нейното разкритие и собствената й съвест започва да я тревожи, Ерика трябва да вземе решение дали в търсенето си на справедливост и мъст тя е поела правилния път или просто се е превърнала в същото нещо, което преследва.

 

гледано: 6567   Още трейлъри
Рейтинг 1 Рейтинг 2 Рейтинг 3 Рейтинг 4 Рейтинг 5
23 гласа

 

Топ трейлъри

Анимация
След 1 час започват