Трейлъри

Обявявам ви за законни Чък и Лари
Комедия
I Now Pronounce You Chuck and Larry
Година: 2007
Производство: САЩ
Времетраене: 110 минути
Актьори: Майкъл Бушеми, Дийн Семлър, Адам Сандлър, Кевин Джеймс (III), Дан Акройд, Винг Реймс, Джесика Бийл
Режисьор: Денис Дюган


От образите на колоритни лентяи, които изигра в Billy Madison и Happy Gilmore, до романтично обърканите оптимисти в „Сватбеният певец”, „Баща мечта” и „50 първи срещи”, Адам Сандлър доказа артистизма си и сега отново неговата запазена марка изтръгва порция смях от феновете... този път в ролята на булка. В предишните си филми той имаше екранни романси с красавици като Дрю Баримор, Кейт Бекинсейл и Кортни Кокс, сега за първи път Сандлър си партнира с... по-пухкав актьор.

Телевизионната публика отдавна познава Кевин Джеймс от успешния сериал The King of Queens. Талантливият комик проби и на големия екран с ролята си на безнадеждния романтик Албърт в световния хит „Хитч”. Двамата актьори от този комедиен дует – познати досега най-вече като преследвачи на недостижимо красиви жени – ще имат нови неочаквани цели на ухажване – един друг.

В последната комедия на Universal Pictures Сандлър и Джеймс играят двама хетеросексуални пожарникари, които поемат заедно по пътеката към олтара с най-добри намерения в „Обявявам ви за законни Чък и Лари”.

Гордостта на бруклинската пожарна команда, Чък Ливайн (Сандлър) и Лари Валънтайн (Джеймс) са две мъжки момчета – винаги рамо до рамо и изпълнени с желание да си помагат в трудни моменти. Скромният и непретенциозен вдовец Лари иска от живота само едно нещо: семейството му да бъде осигурено. Неговият колега и приятел Чък също иска само едно нещо от живота: да се наслаждава на ергенския живот.

Признателният Чък дължи живота си на Лари, който го е спасил по време на акция, и Лари се възползва от това, когато получава уведомително писмо от общината, че децата му не могат да бъдат посочени като наследници на неговата застраховка живот. Всичко, което Чък ще трябва да направи е да се съгласи да играе ролята на семеен партньор при попълването на няколко административни формуляра. Спокойно. Никой няма да разбере.

Но когато свръхстриктен и зорък бюрократ става подозрителен, уговорката на новосформираната двойка става обществено достояние и от тайна се превръща във водещо заглавие на първа страница в пресата. Принудени да импровизират в ролята на влюбени младоженци, Чък и Лари сега се налага да импровизират семейно блаженство под един покрив.

Оцелявайки през техния задължителен меден месец под заплахата от разобличаване, добронамерените съучастници откриват, че да бъдат един до друг въпреки трудностите е това, което прави едно семейство истинско.

гледано: 4820   Още трейлъри
Рейтинг 1 Рейтинг 2 Рейтинг 3 Рейтинг 4 Рейтинг 5
23 гласа

Топ трейлъри

Анимация
След 1 час започват