Най-опасните градове в САЩ

По-добре ги избягвайте, ако имате път към Америка
Обновена: 19 юни 2012 09:29 | 19 юни 2012 09:20,
85
Най-опасните градове в САЩ
Глинт, Мичиган, Снимка: autoloandaily.com

Америка е либерална страна, която се слави с високоефективни закони и полицейска адекватност. Това обаче не означава, че там сигурността ви е гарантирана.

За 2011 година е регистриран спад от 4% на насилието в Америка. На национално ниво процентът на убийствата пада с 1,9% от 2010 година насам. С по 4% намаляват и грабежите, изнасилванията и нападенията. Въпреки това престъпността в САЩ продължава да бъде сериозен проблем.

Една от причините е намаленият бюджет на полицията и съкращенията в много от полицейските управления в страната. В повече от половината градове, където е имало съкращения, се регистрира ръст на престъпността.

Друг определящ фактор е социалният статус на хората. В градовете с най-високи нива на престъпност има и високи нива на безработица, както и ниски доходи.

Докладът на ФБР е въз основа на изследване, което обхваща всички американски градове с население повече от 100 000 души.

За да разберете кои са десетте най-опасни града в САЩ, които е добре да избягвате или посещавате с високо внимание, влезте в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
0
 
! Отговори
vlad преди 11 години
za purvi put pisha, do 5555 v usa s 2500 ako si sam samo prejivqvash. naem na studio 650$ . za ostanaloto ti kazaxa. med zastraxovka zabravi
43
0
 
0
 
! Отговори
Лялялля преди 11 години
mishowe3 , за какво пък искаш да се свържеш с мен , на вечеря ли ще ме каниш :D
42
2
 
7
 
! Отговори
bien venidos ami-ami преди 11 години
"Много е опасно в Щатите, хич не идвайте :) От 8 години не си заключвам къщата и колата, оставят ми всички колети и пратки пред вратата, децата ми играят на свобода, бе много е опасно" -lol... i like that ..and it is true...BG=small country=stupid people=poverty and stupidity...I don't lock my maxima either (well,depends which neighboor Im at),and UPS leaves all the pacels in front...and trust me not even one got lost or missing...god bless usa
41
0
 
0
 
! Отговори
Татко преди 11 години
До 79 номер (Ляляля) .. приятелю как мога да се свържа с теб? Скайп??
40
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Там бихме отишли като руснаците - само с танкове.
39
1
 
15
 
! Отговори
Ляляля преди 11 години
ми и аз мия чинии в Германия*Дюселдорф* по 6 ч на ден за 1100 евро на месец и си уча 3д анимиация в Koln ,плащат ми всички усигоровки , какво лошо ими в това да миеш чинии , благодарен съм им даже на мазните шфаби , защото и езика им незнам , но на анг се оправям някак си , срамна работа няма ако питаш мен , a и тия пари надали ще ги взема някои в бг в близките години , да може през 22 век или ^^ :D
38
2
 
5
 
! Отговори
Ей до 74 и 76 преди 11 години
Какъви данъци плащаш като си студент? Какъв студент си с този каруцарски речник? *** си на родители и държава. Аз работех нощна смяна, за да си позволя да следвам през деня. Аз построих 4 атомни електроцентрали, за да не се раждаш на свещ. Не забравяйте, че всички добри български специалисти са извън Б-я. Лекари, инженери, учени и т.н. Българи управляват страни, световни организации, преподават в престижни университети и т.н. Но сте прави ако под българи разбирате: мутри, селяни и роми.960
37
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Според мен истинските БЪЛГАРИ са в БЪЛГАРИЯ. Хитрите селяци напуснаха и много роми- затова и "българин"в чужбина не звучи добре. Ако познаваха нас-които сме тук мнението щеше да е различно. Не може хем да сте родолюбци, хем да бягате. Изпращате пари на близките си и слугувате там...Това е истината! Аз предпочитам да живея в България, макар и по-скромно, но ...уважавам себе си никому не се кланям!
36
5
 
1
 
! Отговори
до ЕЙ преди 11 години
Можеш да пишеш разбира се, но нямаш право да съдиш и да даващ съвети защото си избягал от БГ като една мишка.
35
3
 
4
 
! Отговори
До "Ей" преди 11 години
Какво право имаш да пишеш, бе *** ?Нали моите родители едвам свързват двата края да живеят, да ме издържат като студент.Нали аз живея в тази дестабилизирана страна, в която шуробаджанащината е до краен предел.А ти си в 'бялата' чужбина.К'во ми поставяш всички българи под един общ знаменател, бе *** долен?И какво точно ТИ си построил, което аз ползвам на версия?Нали си плащам данъци и всичко по реда си, кво пък на теб съм длъжен?
34
2
 
0
 
! Отговори
Glint преди 11 години
Kakvo e - Глинт, Мичиган????
33
7
 
12
 
! Отговори
Ей преди 11 години
до 61 и тези 24 които са го подкрепили. В България няма българи! Единствените останали БЪЛГАРИ са в чужбина. Доказателства: 1. Вие още живеете на вересия от това дето ние построихме. 2. Вие си влагате парите в чужбина, ние ги пращаме в България.3. Това с което се хвалите-магистрали, храни и т.н. са гръцки, турски и т.н.. 4. Като ваша заслуга може да се споменат: мутрите, наркоманите, бездомните кучета,далаверите,неграмотни ученици и студенти,проститутките... Така, че имаме право да пишем!!!
32
3
 
21
 
! Отговори
loves2drive преди 11 години
Много е опасно в Щатите, хич не идвайте :) От 8 години не си заключвам къщата и колата, оставят ми всички колети и пратки пред вратата, децата ми играят на свобода, бе много е опасно ;)
31
1
 
7
 
! Отговори
до днес.бг преди 11 години
Сега напишете статия 10те най-*** сайта и карайте на същия принцип:За да разберете кои са десетте най-опасни града в САЩ, които е добре да избягвате или посещавате с високо внимание, влезте в галерията на Tialoto.bgотам следва ония вашия за автомобилите и така докато хората посетят всичките ви сайтове. Няма да им отнеме много време да се сетят че всъщност класацията е само от вашите сайтове.
30
2
 
9
 
! Отговори
Вуйчето преди 11 години
11. Враца12. Перник13. Пазарджик14. Благоевград15. Дупница16. Силистра17. Полски Тръмбежжжжжжи на последно място във вселената е милата ни родна столица - СОФЕА
29
8
 
16
 
! Отговори
Жоро преди 11 години
Бил съм в Атланта /8 място в класацията/ на лятна бригада.Там е нещо страшно.Има само *** и други ***,но не и хомосапиенс. Ако си по тъмно на някоя улица пеша,живота ти е в опасност ! Имаше едно слабо гейче там, ясен дараков ,кореспондент на бтв и организатор на чалга купони за града.Чувал съм ,че участвал в оргии със седем ***!!! Пази Боже!
28
6
 
3
 
! Отговори
do 1 преди 11 години
Powqrwaj mi. Ne go predpo4ita6. USA nikoga ne e bila sigurno mqsto za jiweene. Ima izkliu4itelno mnogo imigranti, koi ot koi po-diwi i neobrazowani. Pritejanieto na oryjie tam e zakonno, za toaw ima i tolkowa mnogo ubijstwa. USA nikoga ne e bila i nqma da byde Ewropa. Bulgaria kato cqlo e wse o6te po-spokojno mqsto za jiweene ot USA, kato izkliu4im Sofia. E zawisi i ot grada de.
27
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
31и на твоите "афроамериканци" тука им викаме *** и маймуни!
26
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ама грам няма да вляза в "галерията на Tialoto.bg" Тарикати
25
20
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ще помоля всички емигранти да се въздържат от коментари Може да коментирате тогава когато живеете в държавата и плащате данъци тук (не пари които пращате на роднини)Не се фукаите с чуждите държави - вие не сте допринесли с нищо тези държави да са добре - просто наготово използвате инфраструктурата и икономиката на дадена държава Не сте незаменими там - всеки пакистанец с удоволствие би вършил вашата работа И моля ви не обиждаите родината ми