Путин влезе в топ 10 на любимците на американците

Руският президент печели 1% от одобрението на анкетираните
1 яну 2015 20:58,
392
Путин влезе в топ 10 на любимците на американците
Снимка: архив Reuters

Руският президент Владимир Путин попадна в класацията на личностите, от които американците се възхищават най-много, съобщи БНР.

От 1946 година, в края  на всяка година социологическата агенция "Галъп" спазва традицията и пита американците кои са мъжете и жените, на които  се възхищават най-много.

Още по темата

Много често действащите президенти на САЩ заемат първа позиция. И тази година е така и класирането при мъжете се оглавява от Барак Обама. Той печели първото място за седма поредна година.

Голямата изненада  в класацията на "Галъп", обаче, е руският президент Владимир Путин. Той печели възхищението на 1 на сто от анкетираните и  дели 10-то място  с израелският  премиер Бенямин Нетаняху, изпреварвайки  вицепрезидента Джо Байдън, бившите президенти Джими Картър и Джордж Буш-старши, Джордж Клуни, Далай Лама и т.н.

Анализаторите са изненадани, защото Путин не е имал нито един глас в анкетата от 2010 година насам, а сега влиза в челната десетка от посочени повече от 50 имена.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


392
Още по темата: АмерикаПутинГалъп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
245
0
 
0
 
! Отговори
L. преди 9 години
И една новина, която няма да прочетете в наши медии - покрай срива на рублата руската държава е изкупила на безценица всички чуждестранни акции в руски нефтени и газодобивни компании. Платено е в долари. Сиреч с техните пари. Акулите разбрали какво става, но е било късно. Путин ги изигра всичките - по техни думи.
244
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ВИВА 334Vladimir SHalomovitc Putin nqma nisto obsto sys slawjanstwoto !
243
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Слава на Русия и Путин тои е номер едно в света православието ще спаси света
242
9
 
3
 
! Отговори
ххх преди 9 години
Тези, които непрекъснато свързват САЩ с евреите са антисемити. Какво са виновни евреите, че умеят да си управляват парите. Де и ние да можехме. Сега хиляди украинци бягат в Израел и тях ги посреща провителствена делегация, дават им жилища и пари за първо време. Ето една държава толкова зависима от САЩ се управлява в свой интерес, а не американски. Защо нашите политици са такива ***. Сега газът ни ще е по-скъп и животът ни също. Виновните за това трябва да отговарят, независимо от коя полит
241
2
 
11
 
! Отговори
гарабедчо преди 9 години
Путин неговата и на Русия я е оправил, ама наща е за оплакване. Жална ни майка с тези *** дето ни управляват.
240
4
 
26
 
! Отговори
dimitrov преди 9 години
Тези които мразят Русия И Путин са американо-гъзоблизци или евреи - двете са свързани. Всеки по-проницателен човек знае ,че както Обама ,така и американците като нация са управлявани от евреите-ционисти !
239
3
 
34
 
! Отговори
морски преди 9 години
Велик дипломат,велик политик,защитаващ сграната си и народа си!Слава на Русия!
238
1
 
29
 
! Отговори
Киро преди 9 години
Догодина ще бъде в петицата!
237
32
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хаха изпреварил е с едни гърди Мики МаусА в класацията най смешните хора и животни на планетата на кое място е другаря Путин
236
15
 
6
 
! Отговори
ХМ преди 9 години
Американците са много добри в PR-a, сложиха го тоя Путин за да си прекарат шистовия газ. Русия си вървеше добре, продаваше си, ядрени централи, разбираше се донякъде с ЕС, икономиката вървеше. Ако искаха за 30-40 години можеха такова влияние да имат в Украйна и Крим,че щаха да са повече техни отколко сега. Американците си сложиха Путин понеже имаше огромно недоволство заради шистовия газ.
235
3
 
49
 
! Отговори
az преди 9 години
PUTIN E PO -GOLQM POLITIK OT OBAMA .I TOVA SE VIJDA OT MNOGO HORA PO SVETA .MEN LI4NO ME KEFQT TAKIVA POLITICI ,KOITO PAZQT DARJAVATA SI ,A NE KATO NA6ITE NAGAZENI MO6ENNICI ....
234
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До до 329 И как да те завлече бе шемет -като ти дава да живееш на топло и на светло, като чрез газта произвеждаш и най-важното продаваш и си въртиш дребния бизнес?Защото ако разчиташ на краварите досега освен глад, мизерия , мухлясала царевица ,военни бази срещу Русия друго от тях не сме получили-нито нови технологии, нито стопанска техника, нито някаква култура.
233
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен Проблемът на давещия се, е на самия давещ се -в случая нека потъне по-дълбоко!
232
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много отдавна без да съм икономист и политик, аз казах че когато почне САЩ да потъва ,ще повлече и целият свят към дъното.
231
3
 
19
 
! Отговори
681 преди 9 години
До ктт *** в държавата ни са следствие от новия обществен строй в който живеем-неолибералния капитализъм с огромен брой безработни и бедни, с космически брой непотребна администрация, с много малък процент богата презадоволена класа!Аз мисля, че вече е крайно време това статукво да се промени!
230
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Главната им цел е Русия !
229
6
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това е новата война на САЩ, която е тотална война срещу Русия.Едновременно това е последната битка за контрола над света. Това е финалната битка между Запада и Изтока. Всичко напомня формирането на фронтовете, с малки разлики, в навечерието на Втората световна война. Западният фронт е почти без промени. Източният е силно променен. Няма го СССР. Путин се опитва да стабилизира Русия. Китай е реалната суперсила на планетата. Иран може да елиминира Израел за 1 седмица. Турция се позиционира в своята традиционна роля относителен неутралитет.За САЩ Украйна е само началото. Главната им цел
228
0
 
23
 
! Отговори
щик преди 9 години
интересно преди сащхвалеха страхотно горбачов и елцин а сега сатанизират вл владимирович отговорете си сами тенденцията все повече да го плюят пак си отговорете сами
227
6
 
5
 
! Отговори
муспи преди 9 години
Тези списъци имат стойност като нашите. Представете си такова допитване, и излиза че пръв е Тиквата, втори Станишката, трети Соломон Паси, четвърти Сталинка... И прави впечатление че в десетката изненадващо влиза Ердоган?! Ние сме под еврейско робство и с надежда гледаме към Русия и Путин, но имайте предвид че Русия също е под еврейско, - парите, правителствата и армията са еврейски, а Путин нищо не предприема срещу окупатора. Остава съмнението за пореден фарс с човечеството.
226
25
 
4
 
! Отговори
ПИК преди 9 години
Бившият вицепремиер на Русия Борис Немцов сензационно пред ПИК: Ще има фалити на банки и предприятия! Путин носи цялата отговорност, той е паталогичен лъжец!