Процесът за импийчмънт на Тръмп стартира след 8 февруари

Това съобщи лидерът на демократическото мнозинство в Сената Чък Шумър
23 яну 2021 10:16, Петя Славова
68
Процесът за импийчмънт на Тръмп стартира след 8 февруари
Снимка: БГНЕС

Процесът в Сената на американския Конгрес за импийчмънт на Доналд Тръмп ще започне в седмицата, стартираща на 8 февруари, предадоха световните агенции.

Новината съобщи лидерът на демократическото мнозинство в Сената Чък Шумър. До графика се е стигнало след договорка с републиканците.

В понеделник Камарата на представителите ще внесе обвинителния акт срещу Тръмп в Сената. След това юридическият екип на Тръмп ще има време, за да подготви неговата защита.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
3
 
6
 
! Отговори
Импийчмънт преди 3 години
До Анонимен 17Според Конституцията на САЩ, ако импичнат Тръмп то той няма да има право да се кандидатира за президент както вече даде заявка за следващите избори за президент.
29
2
 
18
 
! Отговори
Обективно преди 3 години
Тръби най-достойният президент на САЩ от Джон Кенеди насам и няма сила, която да промени този факт, независимо колко глупости измислят и с какви компромати го замерят peптилите соррocки.
28
5
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Американците творят глупости, след глупости! Две старчета се тупат в гърдите кой е по-патриот! Смешни сте американци! Изберете си някой млад и енергичен президент!
27
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Червените се развилняха. Абе, другарЕ, успокойте се, тва е едва втория ден на поста. Следващите 4 години все по-зле ще става за вас, да не говорим, че каквито ги надроби Тромпета, не следващите 4 ами поне следващите 8, да не кажа 12, Империята на Злото ще се стресе от страх и неприятности.:))))
26
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
вече са внесени и документи за импичмънт на байдън става все по забавно
25
2
 
20
 
! Отговори
Кармен Златарева преди 3 години
Отмъщение по демократически....да видиме Байден и неговите "демократи" къде ще започнат няколко малки локални войни. Байден си отмъщава защото президент Тръм го хвана в крачка за корупция...
24
1
 
15
 
! Отговори
САЩ са жалка история преди 3 години
политичестака върхушка се състои предимно от дърти изкукали еврейот 2010 белите са малцинство в САЩ, а в големите градове белите са не повече от 25-30%САЩ се състояха
23
2
 
15
 
! Отговори
юдо-масонски терор преди 3 години
До Анонименв момента Вашунгтон се пази от 20 000 армияБуквално на всяко кръстовище има бронетранспортьориочевидно юдо-масонския режим мисли да управлява чрез терор а колкото до Тръмп, на следващите избори Тръмп ще е по дърт и от Байдън това си е чиста евреиска злоба този импийчмънт със задна дата
22
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До РубашкинЩе си говорим пак след като мине процедурата по импийчмънт.:))))
21
16
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До ПитамТоя па, сега да вземем да съжаляваме Тромпета, че се опита да подкопае демокрацията в САЩ и не му се получи ли? Абе, ние да не сме някакви приятели на Путин?
20
0
 
18
 
! Отговори
Рубашкин преди 3 години
САЩ е правова държава толкова, колкото учиндолеца е културтрегер.
19
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До това не е проблемТръмп е пътник. Ще го импийчнат, ако има достатъчно доказателства, а има: той си призна, че действията му са допринесли за случилото се на Капитолия. В правовите държави си носиш отговорност, ако има доказателства, че си виновен.
18
1
 
14
 
! Отговори
Евреиските корпораци преди 3 години
обещата да назначат на работа майммуняци е наистина уволниха около 10% от белите и ги замениха с маймунняци и това бешеболшинството от цветнокожитте *** пак останаха без работаДедука им обеща да им раздаде соцял, ама някакси и за това си обещание забрави
17
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И как точно ше стане това. Тръмп вече не е президент, какъв импийчмънт ги гони. Имаха 4 години и не успяха. Според мен го правят от страх, че след 4 години ще ги помете на изборите.
16
0
 
15
 
! Отговори
Рон Пол преди 3 години
каза това лято на лузерите от BLM: " Млади хора, вие току що убихте бъдещето си!"10 милиона безработни луззери гласуваха за дедука само защото им обеща да им опрости студентските заемиДедука обаче некаси забрави за това си обещание
15
2
 
13
 
! Отговори
това не е проблем преди 3 години
До Анонимен 17Проблема е,че Тръмп пак ще се кандидатира след 4 години!И тоя път ще е подготвен за мръсотиите на демокрастите!Те просто търсят пазарлък-той да не кандидатсва,а те да махнат импийчмънта!
14
2
 
16
 
! Отговори
Ти Мислиш че преди 3 години
До Анонименте лъжа !?в момента в САЩ има 2 пъти повече безработни отколкото през 2008-2010сега след като дедука обяви тотален локдаун колко мислиш че ще станат безработните !?идват милиони цветнокожжжи *** от Южна Америка, Индия и Африка - няма кой да ги спрекакво мислиш че ще стане със САЩ - чудо !?
13
2
 
21
 
! Отговори
До Питам преди 3 години
Страх ги е че ще се кандидатира пак 2024. Ако го импийчнат, няма да има това право. Освен това, така му отнемат привилегията да бъде охраняван. Пенсията също, макар че това едва ли е доминантата. Той не взе нито долар като заплата докато беше президент, отказа се от нея.Доста отмъстителни чу до вища. Доста им обърка плановете затова са бесни.
12
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 19Тоя стил хич не ти отива. Въобще не може да те запомни човек сред морето от червени тролеи.:)))))
11
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 13/15Знаех си, че няма да ме разочароваш, но все пак не забравяй и бананите и тоалетната хартия.:)))))