Раздразнен, Шварценегер запълни дупка на път в Лос Анджелис

"Не трябва да се оплакваме, а да направим нещо по въпроса"
Обновена: 14 апр 2023 06:51 | 13 апр 2023 19:40, Елка Василева
106

Раздразнен от огромна дупка в пътя в Лос Анджелис, Арнолд Шварценегер я запълни сам, предаде АП.

Актьорът и бивш губернатор на Калифорния публикува видео онлайн, в което той и негов помощник ремонтират пътя в квартал Брентууд с помощта на пакетиран бетон.

"Днес, след като целият квартал беше изнервен от тази гигантска дупка, която прецакваше коли и велосипеди от седмици, излязох със своя екип и я запълних“, написа той в Туитър. "Винаги казвам, че не трябва да се оплакваме, а да направим нещо по въпроса".

Една съседка дори е свалила прозореца на колата си и благодарила на звездата.

По думите на Даниъл Кечъл – член на екипа на Шварценегер, жителите на Брентууд са отправили многократни молби за ремонт, тъй като зимните бури са направили дупки и пукнатини в местните пътища.

Миналата седмица кметът на Лос Анджелис Карън Бас обяви, че ще стартира план за поправяне на безпрецедентния брой повредени улици в града. От 30 декември миналата година в Лос Анджелис са изпратени около 20 000 молби за ремонт, а към 6 април екипите са запълнили около 17 000 дупки, уточниха длъжностните лица.

(БТА, Ада Ефтимова)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бате Арни ми беше пример като тийн, обаче взе да се излага много, особено с речта си, че4 бил постигнал много и се хвалеше сам :))) Какво си постигнал ве Арни, освен да се разведеш с жена си и да те бъзикат хората :)))
68
1
 
7
 
! Отговори
шмatka преди 1 година
До ОТГОВОРНОСТ А питам те как нашичките хубостници с тлъстите, лоясали шкембета ще се наведат да лопата или мотика!?!?
67
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А тука нашТе общинари щяха да му турят глоба...
66
0
 
4
 
! Отговори
Бай Иван преди 1 година
Подлежи на санкция , не е квалифициран за такава работа.
65
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стига бе, и там ли има дупки по пътя!
64
0
 
3
 
! Отговори
учуден преди 1 година
Ама това прилича на софийска улица. Защо е толкова грозно?
63
1
 
4
 
! Отговори
българина преди 1 година
въпросът в защо за украйна има а за пътища няма? и аз питам същото !!! имаше избори, българите показаха че обичат повече укрите отколко нас, тогаз няма да ривете!
62
4
 
2
 
! Отговори
Мишлето преди 1 година
Този измислен политик е толкова републиканец колкото аз съм космонавт, левичар от дъното на душата си и да стане губернатор на Калифорния исползваше Републиканската партия за да стане губернатор и от тогава Калифорния върви надолу защото долните либерали и социалисти /братята на долните комунисти/докараха нещата до там че щата го напускат на рояци и понеже вече е никой трябва да го покажат.Долен нарцисист.
61
0
 
4
 
! Отговори
да идва и тука! преди 1 година
Че сме като лунен пейзаж - едно място без дупки няма!
60
1
 
3
 
! Отговори
опетков преди 1 година
До Българин Нещо си в грешка. Беше женен за жена от клана на Кенеди, но той самият е републиканец и като такъв стана губернатор на Калифорния.
59
2
 
2
 
! Отговори
Гацо Порът преди 1 година
велик ...
58
0
 
0
 
! Отговори
ОТГОВОРНОСТ преди 1 година
До Българин 68 Те тия палета дори не знаят, че по Конституция нямат право да налагат цензура. Скоро това ще се промени. На някой му се струва маловажно, но всъщност правото на глас е едно от различията между свободен мовек и роб. В този ред на мисли представете си размера на обида, който някой "администратор" ви налага цензурирайки ви. Както вече казах скоро нещата ще се променят. Всеки компютър и устройство свэързано с интернет си има уникален отпечатък. Яко ще се облещят когато им се потърси
57
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бате Арни се изгнявил и маа с лопатата, а тука нсшичките си чупат колите и въобще не им и минава през акъля да позапълнят сами тук-там а се оплакват със сълзи у Хелпабука. А и откъде у нас асфальт в чувалчета ? Виж ако може да се открадне отнякъде е друга работа, обаче крадеца ше го държи у тях си докат не стане за нищо за "да има" а няма да го предложи на обществото.
56
5
 
0
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Навремето като културист беше казал, че искал да го помнят вечно като Христос. А сам избра демократите в фащ и да служи с тях на дявола. Уж велик мъжага, а в компания с насадителите на ЛГБТ, с гейове и трансове! ето го и фалша му! Много скоро ще има среща с Христос и ще бъде питан защо избра да служи на дявола! е тази дупка поне малко ще облекчи окаяната му съвест...
55
2
 
1
 
! Отговори
Българин преди 1 година
да се знае - "великия арни"- е фалшив образ за г-л-у-п-а-ц-и !!! ето това е образа на фалшивата 'демокрация" - даже и свободно не можеш да се изкажеш. С какво сте подобри от Русия-не търпите различно мнение и триете или модерирате. Ако някой изрази друго или критикуващо мнение веднага се обявавя руски агент. Същите сте диктатори като в Русия, а се прикривате че сте демократи-същите фалшиви сте като тоя Арни! И като него служите на дявола!
54
1
 
2
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Много добри коментари! Харесват ми и минусите, които слага либералната с-г-а-н ! Навремето ми харесваше като културист и актьор.Оказа се, че е бил арогантен надувач на лъжливи балони, като културист още създава грешна система,която уврежда здравето.Образа му е точно на актьор=лицедей=фалшив лъжлив човек-актьор.Филмите му са поръчкови, носещи пропаганда на една агенция. И за капак демократ-служител на злото, разрушил честния си брак с прелюбодеяние. "великия арни" е точно фалшив образ за ***
53
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще го търсите Бойко да ви строи магистрали :)
52
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В третополовата коаккка Лос Анджелис има много дупки, пътищата на мексифорния са едни от най-лошите в цялата страна. Аз живея на 20 минути път от брентууд и навсякъде е кошмарно, особено в по-забутаните места, като примерно холивуд хилс, брентууд, в бел еър и бевърли хилс са по-добре, но като цяло е трагедия. Това е заради третополовата либерастична иззметтт
51
1
 
6
 
! Отговори
Надя преди 1 година
Аааааа в България е друго,тука са ,,голема работа" Дай им да критикарстват,да философстват ,да плюят и да рушат.Страх ги е да не се прекършат ако хванат лопатата. И за всичко ем е виновен Бойко.Няма ден в който да не си чичен езиците с него
50
5
 
4
 
! Отговори
Фантомас преди 1 година
Оказва се, че така наречената дупка е била нарочно оставена в рамките на ремонтна дейност. Тоя съвсем изтрещя!