Една от сестрите на Доналд Тръмп почина в дома си в Ню Йорк

Преди години тя критикува брат си, нарече го "жесток" и "лъжец"
14 ное 2023 08:25, Елка Василева
11
Една от сестрите на Доналд Тръмп почина в дома си в Ню Йорк
Доналд Тръмп. Снимка: архив, БГНЕС

Една от по-големите сестри на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп - Мариан Тръмп Бари, е починала на 86-годишна възраст в дома си в Ню Йорк.

Мариан е една от четирите братя и сестри на Доналд Тръмп. Фред Тръмп-младши и Робърт Тръмп, братята на Доналд Тръмп, също починаха преди време. Единствено сега жива остава сестрата на Тръмп  - Елизабет Тръмп, родена през 1942 г.

Мариан Тръмп е била открита безжизнена в спалнята на жилището си в района Ъпър ийст сайд на Махнатън. Причините за смъртта й не бяха оповестени засега.

Мариан Тръмп Бари беше съдия в щата Ню Джърси. Тя беше назначена на поста от президента Роналд Рейгън през 1983 г. След това президентът Бил Клинтън я назначи през 1999 г. за член на федерален апелативен съд.

Дълго време близка с брат си Доналд, Мариан Тръмп Бари "нахлу" в предизборната му кампания през 2020 г., когато в. "Вашингтон пост" публикува нейни думи, записани тайно през 2018 г. и 2019 г. от една от нейните племенници - Мери Тръмп. В тези записи Мариан Тръмп Бари нарича брат си "жесток", "лъжец" и лишен от принципи и критикува миграционната му политика, довела до разделяне на деца от техните родители на границата и до изпращането им в центрове за задържане.

"Всичко, което той иска, е да се хареса на електората си", казва тя в записите. "Той няма никакви принципи. Никакви", допълва тя.

Племенницата Мери Тръмп пък публикува книга, наречена "Прекалено и никога достатъчно. Как моето семейство създаде най-опасния човек в света", в която критикува "токсичното семейство", от което е произлязъл бившият президент на САЩ.
(БТА, Габриела Големанска)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Почнали са да го крънкат за пари той ги е отрязъл и е станал "жесток и безчовечен"Аз пък не разбирам каква е тая безкрайна любов на разни застаряващи жени към хора с тъмен цвят на кожата .Любовта се засилва ако мъжът бачка деца от 15 годишен произвел е вече поне 6-7 и нито работи нито учи нито няма намерение някога да го прави.Предполагам че са някакви скрити сексуални комплекси.Не е възможно да са толкова побъркани че наистина да обичат престъпници и клошари.
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Роднинските отношения не могат да са определящи, там има други фактори, които влияят. Може яко да те очерни някой, само защото те мрази, завижда и все едни такива хубави емоции. Както и да те нахвали. Виждаме как роднини за убийци казват ама, той е добро момче, помага, възпитано е, няма как да е направило такова нещо. Комшиите и те, най-важното е, че поздравявало. Гледа се обществената дейност на човека и по нея се оценяват личности като Тръмп.
7
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
да гори в ада, предателката
6
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Странно как в тоя сайт повечето застават на страната на злодея. Някак все се радват на лошия, а на добрия му гледат и кътните зъби. Болест някаква.
5
6
 
11
 
! Отговори
И моята баба почина преди 5 месеца
преди месец, ама не съм го съобщавал. Какво нещо е живота, декември щеше да навърши 90. Още от януари викаше ще вземете голяма хубава торта да се почерпим за 90-та ми годишнина. Ама в началото на октомври се залежа, и почина. Живот! Неочакван край. Не дочака юбилея.
4
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Даже и смърттана сестра му линпозлвате за политическата си пропаганда?
3
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
В сравнение с корумпирания Бай Дрън този Тръмп прилича на ангелче.
2
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До АнонименКОМУНИСТИЧЕСКАТА МАФИЯ ПРОТИВ ТРЪМП! БРАДАТИ ГЕЙ КОМУНИСТИ МАРКС И ЕНГЕЛС ПСУВАТ ТРЪМП И САЩ
1
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Щом собствената му сестра го е разкрила че е лъжец, какво ли може да се очаква от такъв като него... Като знам какъв е наглец, сигурно няма да отиде на погребението