Ню Йорк е градът, в който живеят най-много милионери

За последните 10 години броят им се е увеличил с 48%
128
Ню Йорк е градът, в който живеят най-много милионери
Снимка: Pixabay

Според последни данни милионерите в Ню Йорк за последните 10 години са се увеличили с 48%.

Ню Йорк остава градът, в който живеят най-голям брой богати хора не само в САЩ, но и в света. Според доклад за богатството  на  консултантската  фирма за инвестиционна миграция Henley & Partners и глобалнатa компания New World Wealth в Голямата ябълка живеят 350 000 милионери и 60 милиардери. Тук има и най-много сантимилионери в страната - 744.

Районът на залива на Сан Франциско е на второ място. Там живеят повече от 305 000 милионери, 675 сантимилионери и 68 милиардери. Благодарение на хората с много пари, които живеят в  Сан Франциско, градът отбелязва 82% растеж през последните  10 години, предаде БНР.

В челната петица след Ню Йорк и района на Сан Франциско се нареждат Лос Анджелис,Чикаго и Хюстън.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още по темата: ню йорк
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Истинска е такава,каквато е.Дори Илон Мъск,(все още най-богатите човек на Планетата)по едно времето,беше решил да мести бизнеса си извън САЩ.Погледите му бяха към Чината,ама нещо му загатнаха,за ЮАР,и той се отказа.
92
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Българка Американската мечта която изби индянците, пороби Африк, испепели Хирощима,обезлюди бг.
91
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Някои от Вас,може би имат право да мечтаят.Но трябва да знаят,че след,Кенеди,Америка вече не е същата.И блясъкът и вече потъмня,а $ блести само от едната си страна.Другата е вече,тъмната му страна.И $-вече не ги събират по пътя,кскто е било преди.Сега всеки трябва да се ***,здравата за да живее.Самия Джо,каза,че пред много американци,вече, стои въпросът за оцеляването.
90
3
 
9
 
! Отговори
Павел преди 1 месец
Страната на неограничените възможности
89
4
 
1
 
! Отговори
Анализатор преди 1 месец
Хадмина е РУСКИ ИЗПЮЩЯЛНИК!!!
88
3
 
9
 
! Отговори
Краси преди 1 месец
Ако искате нещо да постигнете в живота си, отивате в САЩ. Ако искате нищо от живота, стоите в останалият свят.
87
0
 
3
 
! Отговори
малоумен путинопитек преди 1 месец
и ф москва е така ама с по истинската валута тоес рублата де
86
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
САШ са държава на крадците и престъпниците
85
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Следвайте неотклонно и живо мечтите си Вие сте единственото препятствие и ограничение пред себе си Вие може да успеете навсякъде стига да поискате Много напуснаха и продължават евакуацията от локвата с утаена TИHЯ Не позволявйте слузести създания да ви опредеят съдбата,да ви внушават и казват Вие какво можете! Вие сте творци създатлии можете всичк,което поискате! От вас зависи всичко.Не е казано,че ще е лесно.Вашата роля е ДА не спирате да мечтаете Да вярвате в себе си и ДА решите.
84
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За американската админитрация,България(и в частност бългаските милионери)не им е "интетесна"понеже ги смятат за бедняци.Виж,за милиардерите в БГ,имат"изострен"нюх,защото знаят,че доходите и богатствата им са незаконни и често ги "намагнетизират"и ги "ощраховат"по техните правила.Така,че тук е по добре да си милионер,отколкото милиадер.А там да си милиадер,но с чисто данъчно досие.Инак,там,за нула време ставаш бедняк.Е къде според Вас,е по добре,за милиардерите.В собствените им държави или в САЩ
83
7
 
7
 
! Отговори
Таня преди 1 месец
Най-великата страна в света. God bless America!
82
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен Точно вместо в затвора си купува апартамента.
81
2
 
4
 
! Отговори
Русия преди 1 месец
И бездомници. Ама нали сте от Посолството.
80
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На бай Тошо внукът,дето е кръстен на него,наскро си купил къща в САЩ за 1.8 милиона$ (той от 20 г.жиеее там с една рускиня)За амер.бизнеса няма значение кой си,от къде си и защо си там.Важното е да бачкаш и да плащаш данъци и сметки а не да крадеш.т.едоходите ти да са законни.Ако скриеш доходите,без значение,кой си(ако ще и да си им Президент) ще те отарашат и може и да те затворят за неплатени данъци.
79
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До До 77 Има много много възможности но трябва да се чака 70-80 г. и да се трупа нещо ама дали е важно е да се трупа.
78
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Ларавел до 59 Значи за бг беше по-добре при комунизма отколко сега и който иска да бега в "демокрация" по-лесно бега тогава. Сега вече няма право че е демокрация и има право но не му дават.
77
2
 
1
 
! Отговори
До 77 преди 1 месец
Няма как да знаеш. Работиш, трупаш стаж и умения и не спираш да кандидатстваш по обявите за работа. То и като стигнеш до интервю няма гаранция, че ще те харесат. И там ще хапнеш 10-20-30 пъти дървото, ама компании бол.
76
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За американеца1$ е,като за българина милионер-17,5 ст. (т.е.преместена десетичната запетайка с един знак назад.понеже1$=1.75 лв)За американеца-милионер,100К $ в Америка са равностойни на 10К лв. за българския милионер в България.Т.е.на българския милионер в България му е толкова скъпо,колкото и на американския милионер в САЩс тази разлика,че на българския милионер в лв.ако живее вСАЩ,със същия доход,като вБългария,ще му е10 пъти по скъпо вСАЩ,отколкото в България.Затова и не се натискат за САЩ
75
6
 
1
 
! Отговори
Тежкарът NY преди 1 месец
Ей панелни плахове кажете яд ли ви е че тежкар като мен живее в палат 5 000м2 в Нюю Й *** докат вие се гарчите в панелните затвори и слушате съседа как парди и рамжи! ? Огаждам си как си иска м и съм покорил вече Големата Ебълка.
74
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До До 75 Те. Трябва да знаеш предварително какво ще стане след 7 г. и че ше ти обърнат внимание след 70 г.