Путин: Зелената светлина за оръжия с голям обсег означава война с НАТО

Това ще промени характера на конфликта
12 сеп 2024 19:57, Инна Ангелова
486
Путин: Зелената светлина за оръжия с голям обсег означава война с НАТО
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Руският президент Владимир Путин заяви, че ако Западът даде зелена светлина на Киев да използва оръжия с по-голям обсег за поразяване на руски цели, това би означавало, че НАТО ще бъде във война с Русия, предаде АФП.

“Това би променило по значителен начин самия характер на конфликта. Това би означавало, че страните от НАТО са във война с Русия“, заяви Путин.

Той говори, докато висши дипломати на САЩ и Обединеното кралство обсъждаха облекчаване на правилата за стрелба със западни оръжия в Русия, за което Киев настоява повече от 2 години и половина след настъплението на Москва.

"Разрешаването на Киев да нанесе удар в дълбочина на Русия е решение за това дали страните от НАТО са пряко въвлечени във военния конфликт или не“, каза още Путин.

Коментарите му дойдоха в момент, когато Киев настояваше Западът да предостави по-мощни оръжия с по-малко ограничения, тъй като Русия продължава настъплението си в Източна Украйна.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


486
Още по темата: войнаоръжияНАТОРусия
Още от Русия
Камала се изцепи: Ако Тръмп спечели, Полша ще е следващата Украйна
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
306
3
 
6
 
! Отговори
До 317 преди 6 дни
Така е и за това реват за тяхната Урколандия
305
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
За първи път в историята на войните една воюваща страна се оплаква, че снабдяват с оръжие противника. Както и плачът, че Украйна стреля по руска територия и даже има,, наглоста"да окупира!!! В ООН се смяха когато Русия внесе оплакването, че Украйна окупирала част от Курска област.
304
9
 
6
 
! Отговори
Кака Стефка преди 6 дни
Вижте го руското старо джудже,каква физиономия има , натъпкан с ботокс , като герой от филмите от 90те години. Това е народ от тежки мързеливи психари .
303
6
 
6
 
! Отговори
Факт преди 6 дни
Истеричното постване на руските петоколонници показва, че нищо не върви по план.
302
1
 
10
 
! Отговори
До 311 преди 6 дни
Само според украинците,а те са толкова нагли,че и на хора, които в началото им симпатизираха и ги съжаляваха в началото сега не могат да ги гледат
301
5
 
15
 
! Отговори
ШопаровскиКонтингент преди 6 дни
Съветска България произвеждаше компютри и роботи, а атлантическа България бере ягоди, мие Zадници и възпитава _шайка русофоби!
300
4
 
10
 
! Отговори
До 305 преди 6 дни
Е кажи, колко е в Уколандията,че на фронта им плащат 500лв да умират за наркомана и Борис Джонсън
299
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
До 302Между другото няма и една бг жертва. Отдавна е доказано, че това е провокация на КГБ,извършителите се крият в Русия. На 400човека бяха спасени от украйнци, горди граждани на украйнска Одеса.
298
14
 
7
 
! Отговори
Гедер преди 6 дни
Никой народ на света не ми е по антипатичен от руските блатници .
297
4
 
5
 
! Отговори
До 300 преди 6 дни
Е в България има само украински копейки, дето се правят на българи и софиянци, ама много бързо ги хващаме и ги пращаме в Овча купел там близо до украинското посолство,там отворили център за психично болни и такива с халюцинации
296
6
 
1
 
! Отговори
Капитанът преди 6 дни
Брей тая уникална и богоподна Русия с цял свят воюва. Те са най уникалните хора на света и заслужават да живеят най хубаво и най отгоре. Всички да напуснем планетата Земя ,пък дано най накрая тия блатници им стигне цялата земя на света.
295
2
 
6
 
! Отговори
ген. Луков Марш-ляк преди 6 дни
Като гледам какви Zлобни русофобски иZчадия пишат тук, нищо чудно, че всички държави ни мразят. Е такива злобари като вас са правили мизерии в Гърция и Сърбия навремето. Заради русофобите по света ни имат за нацистка кафева нечист.
294
5
 
2
 
! Отговори
денс преди 6 дни
Не, това ще е специална военна операция на НАТО, не война
293
5
 
3
 
! Отговори
Русия преди 6 дни
Е велика сила със СРЗ 1000 лева! Величие, то и Индия е велика сила!
292
1
 
0
 
! Отговори
сладкия преди 6 дни
ми айде започвай ве , *** ? :D
291
0
 
0
 
! Отговори
Име преди 6 дни
Не вярваме да ги атакуват! Подобна ситуация беше при падането на Авдеевка.
290
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
10 години откакто укронацистите подпалиха Дома на провсъюзите в Одеса, където изгоряха живи 43 човека, 6 бяха убити на улицата и 200 бяха ранени. Там между другото имаше българи жертви. Преди началото на СВО Путин каза, че всички престъпници се знаят поименно и ще понесат своите наказания. Путин е мъж и си изпълнява обещанията. Слава на Путин, той е Велик!!!
289
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Русия е велика сила и разруши икономиките на запада за 2 години. За 2 години Русия изпрати над 2 млн укронацяги и натовски наемници на вечна командировка при бандера.
288
5
 
4
 
! Отговори
1232 преди 6 дни
Копейки - измислете нещо ново. Много е скучно да копирате едни 10-20 предварително спуснати ви от Митрофанова постове. Или поне ги копирайте по веднъж под статия. Щото така си личи че сте просто руски тролеибуси, които заработват некви копейки.
287
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Абе знае ли някой тук какъв е този украински език, някой тук чувал ли е за украински език преди 1991г. Каква е тая държава, която няма даже дума за "език", ами използва полската дума мова (mowa - на полски: обикновена, селска реч, реч от окрайнините) Изобщо да е чувал някой за украински писатели, поети, драматурзи които са творили на така наречения украински език?