НАТО: Русия заплашва евроатлантическата сигурност

Северноатлантическият Съвет решително осъжда военната операция на Русия
Обновена: 24 фев 2022 14:56 | 24 фев 2022 13:26, Ния Христова
56
НАТО: Русия заплашва евроатлантическата сигурност
Снимка: БГНЕС
Действията на Русия заплашват евроатлантическата сигурност. Това се казва в изявление на НАТО, цитирано от БГНЕС.
 
Северноатлантическият съюз разгръща допълнителни отбранителни сухопътни и въздушни сили в източната част на алианса.
 
Северноатлантическият Съвет решително осъжда военната операция на Русия срещу Украйна и призовава Москва незабавно да прекрати военните действия срещу Украйна и да изтегли своите войски.
 
НАТО реши да предприеме допълнителни стъпки за по-нататъшното укрепване на сдържането и отбраната в целия Северноатлантически съюз. 
 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
4
 
26
 
! Отговори
Петър преди 2 години
НАТО е отбранителен съюз,заради това бомбардираха Югославия 99 и им взеха Косово.после Ирак,Либия,Сирия. Когато същото направят Руснаците,да защитят рускоговорящите в Донбас се надига голям вой.ако нещо подобно направи НАТО си мълчите Ка п...и.двойни стандарти нали така.
17
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
16, никакви хиперзвукови ракети няма в Русия. Но пропаганда за такива ракети има колкото искаш. Русия е туморът на съвременния свят и неговото отстраняване е жизнено необходимо за цялото човечество.
16
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мда! НАТО се разширява, НАТО разполага ракети, НАТО строи бази на чужди територии. После Русия застрашавала. Ами ако не се бяха разширявали и не се бяха оттегляли от споразумения за разоръжаване, ако не се бяха заигравали с Украйна - Русия щеше да си седи мирничко и нямаше да има проблеми. То все едно да дърпаш дявола за опашката 30 години, после да ревеш. Ревете, ревете. Га прикотквахте Украйна що не ревахте?
15
26
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Марта, НАТО винаги е бил отбранителен съюз, а Европа винаги може да предостави на един млад човек по-добри перспективи за израстване от Русия. И в момента Русия е агресорът в Украйна, а не НАТО.
14
5
 
29
 
! Отговори
Денонсиране преди 2 години
На договора за членство в НАТО. Българският народ не желае земята му да продължава да бъде считана за фронтова зона от разни англо-сакси и бивши фашисти. България - неутрална държава. Хората го искат. Поне за това послушайте вие слуги на чужди интереси.
13
4
 
21
 
! Отговори
FMC преди 2 години
Така и не разбрах какво ще укрепва нато. Срещу хиперзвукови ракети и ядрени ракети, няма укрепления. Навремето Рейгън искаше да прави ракетен щит. Искаше да изпапка парите на данъкоплатците, без никаква гаранция, че тоя щит ще работи. Сега същата ра ота-ще укрепваме НАТО. Как? С осем фърчила на хартия, дето я дпйдат я не след 5 години? Смях! Ако НАТО наистина искаше да укрепва нещо, досега да ни е доставило две ескадрили безплатно!!!
12
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
5, а мен пита ли ме някой за Варшавския договор? А за комунистическите казарми пита ли ме някой? А за кльоновете по границата пита ли ме някой? А за членството в комсомола пита ли ме някой? А за изборите с един единствен кандидат пита ли ви някой? А за етикетите "враг на народа" пита ли ме някой? А за Белене и Скравена пита ли ме някой? А за национализацията по съветски модел пита ли ме някой? Всички тези гадости ги дължа на Русия и нейната армия.
11
3
 
22
 
! Отговори
Марта преди 2 години
НАТО и да е бил,вече не е отбранителен съюз.ЕС и да е бил,вече не е икономически съюз.9687
10
7
 
23
 
! Отговори
хаха преди 2 години
И какво общо има Украйна със севрният атлантик, че да го заплашва Русия?!Спрете се! Путин ви каза, да не ходите на изток, вие се правехте на интересни. Ок, Путин тръгна на запад и се молете да спре до ДНР и ЛНР.Путин го говори това от 2007-2008г. , но явно дойде времето да действа. Видя, че от говорене няма да вденете нищо. Освен това Украйна не е член на НАТО, че да заплашва атлантическата ви сигурност. Дано се усетят украинците, че ги използвате, както и нас де.
9
4
 
23
 
! Отговори
Бг парламента преди 2 години
Да денонсира договора за "присъединяване" към агресивния военен съюз НАТО. Българският народ не харесва войни. България неутрална зона завинаги. Иначе добро няма да видим. Две национални катастрофи са достатъчни.
8
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
9, ай като си толкова отворен, ще те видим като те мобилизират, трета световна *** на вратата.
7
4
 
22
 
! Отговори
ТУРЧИНЬ преди 2 години
Колко хитро действат някои хора. Точно като ситските лордове от Звездни войни. Насъскваш някой срешу някой и заставаш уж като дпасителни накрая *** целия пай. Кокко гениално. Но с Русия схемата няма да сработи еле пък с Китай.
6
7
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И с какво точно Русия заплашва сигурността на НАТО? Украйна не е член на никакви евроатлантически алианси, доколкото съм запознат. Точно обратното - НАТО заплашва сигурността на Русия и то от години. Не съм забелязал Русия да е разполагала бази в Канада или Мексико, нали така? Друг е въпросът, че това не е наша работа и ние трябва да си гледаме българските интереси на първо място, а не да се бутаме между шамарите.
5
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много се кефя, че на българите не могат да ни промиват мозъците, нито едните, нито другите. Просто сме реалисти!Гордост изпитвам.
4
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мен питал ли ме е някой за НАТО а?Сега всички мурдери да се оправят ,щото ако Русия нападне България Тея същите трябва да си поемат отговорността .
3
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нато е престъпна узурпаторска организация. Живи свидетели сме. Русия е империя то е ясно. Не доживяхме да живеем в мир.
2
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
те друго и немогот да направят
1
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Митът за евроатлантическата сигурност приключи