Ужасът на войната в Украйна - раздяла между баща и дъщеря през сълзи

Мъжът остава в Донецк, за да се бие, а семейството си изпраща в безопасност
Обновена: 25 фев 2022 14:05 | 25 фев 2022 14:00, Нели Христова
198
Ужасът на войната в Украйна - раздяла между баща и дъщеря през сълзи

Както всеки военен конфликт и този в Украйна разделя семейства.

Сърцераздирателно видео бе публикувано в социалните мрежи от град Горловка в района на Донецк.

Кадрите показват как баща качва съпругата си и малката си дъщеря на автобус, който да ги отведе далеч от военните събития. Той самият обаче остава, за да се бие за бъдещето на Украйна.

Обленият в сълзи баща прегръща плачещата си дъщеря, а след това към тях се присъединява и майката, преди тя и малкото дете да заемат местата си в автобуса.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега вече знаете какво им беше на афганистанците, иркчаните, сирийците, либийците, когато НАТО окупира страните им. Най-срамното е, че български наемнци също участваха в тези окупации.
122
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 141 и всички останали: Избитите от бандеровците в Одеса в дома на профсъюзите не са 43 / това е официалното число/ а са над 200 . Тогава им беше лесно да избиват руснаци, да вървят сега да убиват - ей ги 100 000 доѝдоха.
121
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поредните жертви от политиката на НАТО. Ако бяха казали на клоуна в Киев, че ще пие една студена вода, като почне войната, може би щеше да спре обстрелването на Донецк и Луганск.
120
10
 
19
 
! Отговори
Гост преди 2 години
Призовавам всички симпатизанти на Русия: Ако СКАТ ви е доставчик на телевизия и интернет, преминете към друг. Не ползвайте хотелите и всичко останало от фирмите на Валери Симеонов. Да не даваме парите си на нацистките поддръжници! Освен русофобски изказвания и укронацистка пропаганда, той спря руските канали в кабеларката си още в първия ден на антинацистката операция в Украйна.
119
3
 
23
 
! Отговори
NoName преди 2 години
До Радко Младич Горловка, Донбас, човекът е от руско говоряшите в този район, които бяха подложени на обстрел 8 години. Отива доброволец/ опълченец в защита на Донбас. Там коренното население е за Русия. Като порчетох Горловка ми стана ясно за какво иде реч. Хубаво е като публикувате видеа-да прочетете източниците кои са, какви са и за какво стъава въпрос. Там от няколко дни призовават за евакуация на жени, деца, старци,а мъжете в активна възраст им е забранено да напускат района. Мобилизират ги
118
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"гоуем ужас" - а като избивахте 8 години жени и деца в Донецк хи Луганск, а като запалихте и изгорихте живи 43 души в Одеса - тогаз що не викахте +голям ужас" ими сега - тати се прощава с детето си - ама и 2-та са живи и здрави
117
4
 
29
 
! Отговори
полу-новини преди 2 години
Този човек е от Горловска, и се разделя със семейството си което отива към Русия.
116
3
 
30
 
! Отговори
CNN преди 2 години
Боже, прибери си вересиите. Горловка е в Донбас бре! Каква ти Украйна, какъв ти арменски поп?
115
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как да вярвам на манипулативни статии. Поне един път напишете истината!.Вкарвате в заблуда много хора!
114
6
 
3
 
! Отговори
lol преди 2 години
До Анонименми на мен не ми се плаче, жал ми е само за жената, родила детето, която този урунгел дори не погледна. Жалко за нея.
113
6
 
52
 
! Отговори
охо бохо преди 2 години
това филмче е публикувано преди няколко дни от кмета на донецк при евакуирането на жените и децата от областта в русия! а стига с манипулациите! проверявайте си инфото!
112
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нема,ли кой да докопа Белата Златка бееее!Мер завецът му с мер завец!
111
29
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е добро напомняне на българите - какво се с,лучва когато сибирскотп джудже допйде с главорезите си да ги "освободи" !
110
24
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези деца израстнаха в бункерите, благодарение на Украинските нацисти. Чистката беше необходима отдавна. Дано ги избият до един.
109
5
 
22
 
! Отговори
Дж.Роб.Бидон преди 2 години
наглите инглизи винаги лъжат са. "The Times выдало эвакуацию жителей ДНР за отправку бойца ВСУ на фронт"Този мъж от ДНР.
108
6
 
23
 
! Отговори
тъпа ПРОПАГАНДА преди 2 години
запада изостави Украйна, а уж приятел в нужда се познава! ПОне украинците разбраха че са разходен материал в плана за дразнене на Русия!
107
3
 
33
 
! Отговори
ЯЯЯ преди 2 години
ДА ГОРЯТ В АДА ВСИЧКИТЕ КОИТО ЗАПАЛИХА ТОВА!!!!!!
106
23
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Путин заслужава да му го вкарват с големия *** на смени заради такива семейни драми.
105
18
 
15
 
! Отговори
Мяу преди 2 години
Режисьорът на видеото американец ли е ? Браво! Добро изпълнение!
104
6
 
24
 
! Отговори
Радко Младич преди 2 години
Сега не ми стана ясно...Въпросният баща на ЧИЯ страна ще се сражава!?Щото едно пише в тази статия,обаче съвсем друго се говори в други сайтове и медии?А и в самите коментари ТУК,се казва,че човекът щял да се сражава за ДНР.!?🙄Вече съвсем друга тема е,че въпросното видео поне на мен ми се струва "маалко" режисирано,ама карай.Да приемем,че Е ИСТОНСКО.Останалите въпроси,остават налице!?🤔😒