Русия я е атакувала Украйна с 68 дрона и 4 ракети

Изстреляни са и ракети Искандер-М
13 окт 2024 13:30, Красимир Ангелов
63
Русия я е атакувала Украйна с 68 дрона и 4 ракети
Снимка: БГНЕС, архив

Русия атакува тази нощ територията на Украйна с 68 дрона и четири ракети, заявиха  украинските военновъздушни сили, цитирани от Ройтерс.

Две балистични ракети Искандер-М поразиха Полтавска и Одеска област, а две авиационни ракети Х-59 бяха изстреляни срещу Черниговска и Сумска област, заявиха украинските ВВС в комуникационното приложение "Телеграм".

Съобщава се, че украинските сили за противовъздушна отбрана са унищожили 31 от дроновете, а за 36 дрона няма точни сведения, като се предполага, че най-вероятно са били прехванати от украинските сили за радиоелектронна борба.

Един дрон продължава да е във въздуха, казаха още украинските сили.

Тридесет и един руски дрона бяха свалени над Киевска, Полтавска, Черниговска, Сумска и Черкаска област, предаде украинската новинарска агенция Укринформ, цитирана от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от Русия
Русия на Путин: 50 нюанса на мълчанието
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Мишо преди 3 часа
И какво от това?!
11
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Като гледам заглавието, и в днеса наемат сезонни работници от чужбина :)))
10
4
 
5
 
! Отговори
ф=-ф преди 4 часа
Пендософилските коментатори са прости комплексари с провалени възможности, които нямат никакво бъдеще в равноправен свят или са вербувани от службите, които искат да ни вкарат в още поробски живот и да заживеят в България като в Мексика като се надяват да крадат като кардарашите. Те злорадстват че силният мачка слабият при положение че ако пендос загуби те са следващите, всички те ще страдат. Трябва поне превантивно да им се кръцнат гърлата да не саботират развитието.
9
12
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 4 часа
След като Русия атакува с ракети Киев, Украйна трябва да атакува с ракети Москва. Имаше филм с боксов мач в който единият биеше другия който само се отбраняваше. Накрая битият попита съдията може ли и той да бие. В това положение е Украйна но съдията от САЩ не му дама. До кога Украйна само ще се отбранява....
8
2
 
2
 
! Отговори
До Галя преди 4 часа
Тини за *** за зеле не ставаш, на фронта ще ми ходиш.
7
2
 
12
 
! Отговори
Галя Тарасова преди 4 часа
Фракцията на Слугата на народа е готова да тръгне на фронта в пълен състав, но едва след като там отиде Европейска солидарност.
6
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Добрата новина. Мачкай Вова :-)
5
9
 
4
 
! Отговори
Курски руснак преди 4 часа
Путин освобождава хората от парите им.
4
18
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Русофилските коментатори са прости комплексари с провалени възможности, които нямат никакво бъдеще в европейската общност или са вербувани от службите, които искат да ни вкарат и натресат Брикс и да заживеят в България като в северната Корея като се надяват ролите да се обърнат и те да станат новият елит. Те злорадстват че силният мачка слабият при положение че ако Украйна загуби те са следващите, всички ще страдаме. Трябва поне превантивно да им се кръцнат гърлата да не саботират отбраната.
3
12
 
5
 
! Отговори
до 2 преди 4 часа
Той тоя няма комп. Живее в подлеза на НДК или този на Плиска. Проси стотинки от минувачите за евтина бира и пуска коментари от телефона на някой минувач.
2
6
 
11
 
! Отговори
Гошо преди 4 часа
До До първия смешникУкрайна обаче са свалили 168 и 40 ракети даже може и 400 да са
1
9
 
23
 
! Отговори
Христо Христов преди 4 часа
Дано са уцелили целите и утре четем за много груз 200 за натовските столици!