Църковна гей-сватба на пастори втрещи Англия

Браковете между хомосексуалисти са разрешени, но само в гражданското
15 юни 2008 12:18,
68
Църковна гей-сватба на пастори втрещи Англия
Двамата влюбени са се врекли и пред Бог. Снимка: chr.org.uk

Английската църква заяви, че двама пастори хомосексуалисти може би да нарушили правилата й, след като вестник съобщи, че те са си разменили пръстени и са се врекли един на друг на църковна церемония.

Според вестник „Сънди Телеграф“ двете духовни лица са се „венчали“ миналия месец в една от най-старите църкви в Англия, „Св. Вартоломей Велики“ в Лондон.

Преди това двойката е сключила граждански брак.

Великобритания одобри хомосексуалните бракове преди три години и един от първите, които се възползваха от узаконяването на отношенията, беше сър Елтън Джон.

Гей-двойките обаче не могат да се бракосъчетават в църква.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Tolkova si zaguben i nedodqlan ***.Suglasen sum s 1 i 2 4e gays and lesbians trqbva da imat ravni prava s vsi4ki ostanali.
7
1
 
0
 
! Отговори
sxPhil преди 16 години
28.06 - NDK - vkliuchete se v pride shestvieto ! :)
6
1
 
0
 
! Отговори
go6o преди 16 години
MN OGO AKTIVNI BREEEE.MN REPRESIRANI BREE.6tom pedalite sa normalni i sa kato drugite-6TO TAKIVA DA NE SA PEDOFILITE BRE,A KAJETE?
5
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Брракът, скъпа Сара, е съюз законов със цел двамата партньори да се ползват от определени правни положения в рамките на съвместното си съжителство. Така че когато един тип двойки са лишени от това право на базата на сексуалната си ориентация - това означава дискриминация. Дълбоко изкривяваш проблема, като вменяваш такава дефиниция за брака, каквато ти е удобна.
4
1
 
0
 
! Отговори
Сара преди 16 години
Бракът е сделка между хетеросексуални и е начин да се гарантира сигурност на потомството.Емоционалните украси нямат задължителен характер. При хомодвойките емоционалната украса иска да бъде декларирана пред обществото. Хомосексуализмът не е бил осъждан в древните общества, но бракът май е бил само с лице от другия пол. Измислени проблеми са това. Като се обичат да се вземат както си знаят, защо обществото да ги мисли.
3
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Abe s gramnat gas znae6li kolko barzo 6te stigne6 evropa ako te pogna? SMART ZA PEDALITE
2
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Ще ги стигнем, споко. То скоро - на 28.06 - в София ще има гей парад. Организират го от Джемини и инфо може да се намери на http:// .bgogemini.org/bg/
1
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Дано скоро и българите разберат, че чрез хомофобията няма да се приближим до Европа! Хомосексуалистите би трябвало да имат равни права с останалите граждани! С какво право хетерусексуалните забраняват на хомосексулните да се женят????