Националисти провалиха гей парада в Белград

Заканите на ултраси и бръснати глави помрачиха празника на хомосексуалните
19 сеп 2009 15:12,
246
Националисти провалиха гей парада в Белград
Снимка: Булфото

Гей парадът, който трябваше да се състои в неделя в Белград, е анулиран.

Причината за отмяната на парада е информация на полицията за възможни инциденти, уточнява агенция Бета.

Полицията е предложила на организаторите да променят мястото на провеждането на шествието в Ушце – голямо открито пространство, отделено от центъра на града от река Сава, но организаторите отказали и решили да отменят събитието.

Ултранационалистически групировки вече се заканиха да се разправят с участниците.

Сръбското министерство на вътрешните работи съобщи преди два дни, че няколко хиляди полицаи ще охраняват Белградския парад.

Първата проява на хомосексуални през 2001 г. в Белград завърши със сблъсъци и полицаите не успяха да удържат футболни фенове, ултранационалисти и бръснати глави, които нападнаха участниците в шествието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


246
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
174
0
 
0
 
! Отговори
мераклийски преди 15 години
Аз пък съм си хетеро и си падам по жени, но интелигентни, не много кльощави и с чар! Гейовете нека правят каквото щат, само да не пропагандират техния начин на мислене и стил на живот! Ако си се обичат така, че да не ни притесняват с публичните си изяви - какво ме интересува?! Аз никога не съм парадирал пред гейовете, вдъхновен от желанието ми за безумна секс-авантюра с някоя разкошна кака на плаж на Малдивите, или поне на Дунавския бряг! Успех - нека всеки намери онова, което иска!
173
0
 
0
 
! Отговори
Павето преди 15 години
.....Я па тоя!
172
0
 
0
 
! Отговори
Павето преди 15 години
....мммммм.....ДА! Земята се преобръща и си сменя полюсите!Мъжете стават жени и обратно.....Кво се чудите?За всяко нещо си има научно обяснение а аз че съм ***, *** съм отвсякъде като паве ама вие сте отвсякъде като гюле!Олелееееееееееееееее.........................
171
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
еххх да можех да ви изтребя всичките колко хубаво би ми станало на оная работа... :D
170
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Ей пидиразиии *** бягайте в Холандия да се оплождате! Нямаме нужда от такова общество в България... вреди на и без това осакатения народ!
169
0
 
0
 
! Отговори
БЪЛГАРИ....... преди 15 години
ТАКА СЕ РАЗЛАГА ОБЩЕСТВОТО. КОГАТО СЕ ТОЛЕРИРАТ ТАКИВА ИЗВРАТЕНИ ПРОЯВИ В ДАДЕНА ДЪРЖАВА, НАСИЛА НАЛАГАНИ ОТВЪН, СЕ РАЗБИВА ЕДИНСТВОТО И МОРАЛА НА НАЦИЯТА. И ТУК ТРЯБВА ДА ПРАВИМ КАТО СЪРБИТЕ,ЗДРАВО НАЛАГАНЕ НА ПИШМАН ХОМОСЕКСУАЛИСТИТЕ, КОИТО СЕ ОБЯВЯВАТ ЗА ТАКИВА ЗА ПАРИ И ОБЛАГИ. СЪЩО ТАКА ПО ЛЕСНО ДАДЕН НАРОД ЩЕ ПРИЕМЕ СЛЕД ТОВА НОВИЯТ РЕД, ЗАЩОТО В НЕГО НЯМА ДА ИМА ТАКИВА ПРОЯВИ. ЕТО ЗАТОВА СЕ ПРАВИ ТОВА.
168
0
 
0
 
! Отговори
Жорката преди 15 години
а защо *** постоянно навсякъде искат да правят паради, а нормалните не?! В смисъл-ОК-аз наистина нямам нищо против педерастите и лезбийките - факт е че всеки има право да си е крив колкото иска... ебасси аз като се знам как не съм сам на горния етаж...ама то си е моя табота. Имам право на собствените си шантавизми. Ама защо да правя парад?!Не е ли идиотизъм аз да излиза на улицата, да скандирам разрешете оръжията, забранете магалите, и преподавайте Цюндел в училище!?А те искат да могат?!
167
0
 
0
 
! Отговори
до nutc преди 15 години
Знаеш ли че военния бюджет на Щатите е около 700 милиарда долара/по-памет/,колко ли по-добре би живял обикн. *** хамериканец с тях???Ти кво мислиш,че ако Кърджали поиска автономия и Щатите няма да ги подкрепят ли:)))Или ако техен щат поиска да е към друга държава:))))
166
0
 
0
 
! Отговори
nytc преди 15 години
173 - Нямам черен колан, но си имам син. 174 - Ми да си учил, за да знаеш как да разбереш. Оставям ви и ... успехи :)
165
0
 
0
 
! Отговори
Ха сега де преди 15 години
Оставете сърбите на мира.Дайте да видим какво ще правим с "гордите" български ***.Как да разбирам юзер 167-nytc?! Възможно ли е едновременно да си гордо изправен и с разпукано *** отверствие...любопитна ситуация....и интересна.
164
0
 
0
 
! Отговори
nytc преди 15 години
Аз не казвам, че са ми помогнали. Просто реализъм. Не казвам, че не са агресор, но когато има държава на върха тя винаги е агресор. В други моменти от историята са други държави. Това е. Да, не ми харесват войните дето правят, не ми харесва, че умират невинни, но това го е имало преди нас, ще го има и след само.
163
0
 
0
 
! Отговори
анти-сърби преди 15 години
или може би сърбите пазят това, което е останало от държавичката им то не беше Югославия, после Черна гора, Косово и тях по същия начин ги пазеха пък докъде стигнаха- съдба, време и ние да вземем полагащото ни се
162
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 15 години
до 165:И Германия и Франция бяха силни,но...някой до Сталинград а други дори и до там неможаха:)))))На теб Щатите какво ти помогнаха,брате???
161
0
 
0
 
! Отговори
nytc преди 15 години
до 168,ех, акълец и за един пост не ти стига. Жалкоз, но факт.
160
0
 
0
 
! Отговори
nytc преди 15 години
До 163, аз съм горд българин - горд съм със историята, която имаме, с културата която сме наследили. Ако теб не те е, проблема е твой. Да, за това сърбитре драпат за членство в ЕС, но не ги искат там.
159
0
 
0
 
! Отговори
анти-сърби преди 15 години
видяхме как я опазиха, каква голяма беше по територия каква е сега, ами нека са си горд народ то само това им остана да се тупат в гърдите колко са велики, обаче от всякъде са изолирани и всички ге мразят. Като няма с какво друго да се хвалят им остава само в тъпия им национализъм видяхме до къде ги докара да си продават къщите в Косова на албанците е на им сега. Съвсем не казвам, че ние сме добре, но не това е пътя
158
0
 
0
 
! Отговори
nytc преди 15 години
Абе всички мразите САЩ, но повече от половината от вас биха избягали там, а не в Сърбия. Всеки мрази САЩ, но се радва на доларите, всеки ги нарича "агресор", но те не са по-различно от Русия, Германия, Китай, Япония, Англия, Холандия, Франция, Италия, Египет. Просто в този етап от историята, те са силните.
157
0
 
0
 
! Отговори
до анти-сърби преди 15 години
И на мен не ми е приятно,че сърбите ни слагат в джоба си, но не мога да не се съобразя с фактите.Затова живеят и ще живеят по добре от нас.Защото обичат и пазят родината,децата и родата си.Реакцията спрямо световният агресор САЩ и *** го доказва.Умеят категорично да отхвърлят налаганата им от запада морална разруха и няма как да не им се признае това.Затова са горд НРОД,за разлика от нас.
156
0
 
0
 
! Отговори
анти-сърби преди 15 години
може би по злини, които са ни направили сърбите отстъпвата само на турците, най-малкото македонците са тяхно творение, ами как ще си ги върнем те с техния национализъм сами ще си изядат главата
155
0
 
0
 
! Отговори
van glock преди 15 години
хахах, донякъде е забавно колко са жалки напъните на разни нещастници да се почувстват по-добре за самите себе си като се нахвърлят срещу хора дето ама изобщо не им пречат по никакъв начин. наличието на *** като азис и тям подобни се дължи изцяло на факта, че в бг мнозинството е дотолкова сдухано и нетолерантно, че не може да види нещо иначе съвсем нормално и човешко в друга светлина освен на перверзия и гнус. мишки... тънете си там в личните *** и изгнийте от яд :))))