Националисти провалиха гей парада в Белград

Заканите на ултраси и бръснати глави помрачиха празника на хомосексуалните
19 сеп 2009 15:12,
246
Националисти провалиха гей парада в Белград
Снимка: Булфото

Гей парадът, който трябваше да се състои в неделя в Белград, е анулиран.

Причината за отмяната на парада е информация на полицията за възможни инциденти, уточнява агенция Бета.

Полицията е предложила на организаторите да променят мястото на провеждането на шествието в Ушце – голямо открито пространство, отделено от центъра на града от река Сава, но организаторите отказали и решили да отменят събитието.

Ултранационалистически групировки вече се заканиха да се разправят с участниците.

Сръбското министерство на вътрешните работи съобщи преди два дни, че няколко хиляди полицаи ще охраняват Белградския парад.

Първата проява на хомосексуални през 2001 г. в Белград завърши със сблъсъци и полицаите не успяха да удържат футболни фенове, ултранационалисти и бръснати глави, които нападнаха участниците в шествието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


246
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
154
0
 
0
 
! Отговори
анти-сърби преди 15 години
абе да тикажа от сърбия трябва да остане това около Белград, време е ние да си вземем нашата територия
153
0
 
0
 
! Отговори
анти-сърби преди 15 години
на една лекция по анатомия професора ни разказа, че *** имат по-различен хипоталамус от останалите хора, това е една малка структура в мозъка, която отговаря за секрецията на хормоните и цялостното развитие на човека
152
0
 
0
 
! Отговори
nytc преди 15 години
Ами ... не, не виждам.Няма нищо което да е смислено. Грешка на природата ли са, хетеро двойка, която не може да има деца? Просто мислите ... по най-елементарния начин. Нищо повече. Хайде, оставям те да мрази и да си живееш живота.
151
0
 
0
 
! Отговори
СС преди 15 години
Е, то това ви е лафа като гледам на вас.Щом съм против ***, избивам комплекси или ме е яд ,че не съм ***.Колко УМНО.Но, какво да се очаква от ...гей.Та вие не можете да се обосновете.Или просто не разбрахте ,че не сте желани и номерата ви НИКОГА няма да минат.
150
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
АБЕ ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ ???КАКВО СЕ КАРАТЕ В 01:30 ЗА НЯКАКВИ ГЛУПОСТИ ???ОСТАВЕТЕ ХОМОСЕКСУАЛИСТИТЕ И ГЛЕДАЙТЕ СЕБЕ СИ за Бога !
149
0
 
0
 
! Отговори
СС преди 15 години
Сигурно съм написал 10 коментара в тази тема.Какво повече искаш да ти кажа ?Доста ясно според мен, съм обяснил какво ме дразни в ***.
148
0
 
0
 
! Отговори
popo преди 15 години
vijdam 4e si malko negramoten v otnoshenie na jivota . mai ne 1 a 5 she ti trqbvat da pmadree6 . jalko oba4e ,4e tova ne moje da se slu4i i samo mojeh da se nadqvsh v drugitqt si jivot da ne s slu4i i ti da si ot obratnite ,4e kakva ironiq samo shte bade togava ! xa xa xa
147
0
 
0
 
! Отговори
nytc преди 15 години
До "Хак да ни е!",Вземи прочети историята на сърбите бе. Голема си тиква.
146
0
 
0
 
! Отговори
nytc преди 15 години
До СС,искам да ми дадеш аргумент. Не да кажеш "така е защото е така". Дай аргумент или и ти нямаш, като останалите. Просто си ги пляскаш приказките.
145
0
 
0
 
! Отговори
nytc преди 15 години
Анонимен,Кой си ти, че да определяш?
144
0
 
0
 
! Отговори
СС преди 15 години
nytc, с въпросите си караш хората да се повтарят и повтарят.Защо просто не си замълчиш?*** си, разбрахме...Просто замълчи.
143
0
 
0
 
! Отговори
анти-сърби преди 15 години
а допуснаха да им се разпадне държавичката скапана и сега вместо да са много по-напред от нас са последна дупка на кавала, а за изпедерастяването то си е анатомия не повлиява от възпитание
142
0
 
0
 
! Отговори
nytc преди 15 години
До анонимен,в химията има "подобно се разтваря в подобно", но това не значи, че ако си хетеро значи природата не те е направила както трябва. Това с магнитчета, химия и подобни е неестествено да се сравнява. Да, дължи се на различна психика, но не е ненормална. Просташкият ти упестен не е уместен. Ако някой не яде чесан, предполагам няма да го анатемосаш като болен или ненормален.
141
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Всички, които са против хомесексуалистите в момента тук избиват КОМПЛЕКСИТЕ СИ !!! Бъдете по-толерантни имате нужда от помощ (от индигота).
140
0
 
0
 
! Отговори
Хак да ни е! преди 15 години
Евалла на сърбите.Това се казва народ.Не допуснаха Америка да им определя как да живеят.Не допуснаха родителите им да мизерстват като нашите със смешни пенсии,няма да допуснат и да се изпедерсти нацията им-това което допуснахме ние.Хак да ни е.Всяко племе си заслужава съдбата и нашето- педерско племенце-също!
139
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Ама това нас не ни засяга, педерасте. ; )Има си закони, ще ги спазваш.Това ,че хомо-държави като Англия и еди кои си са го позволили , не значи ,че и ние трябва !Малко престъпност, корупция, ***, *** и куп ***, само и бракове на *** ни трябват.
138
0
 
0
 
! Отговори
nytc преди 15 години
Не ми е кеф да слагат равенство между *** и педофил. Тук няма равенство между хетеро и педофил. Има и *** и хетеро педофили. Всички такива са за затвор или линч. Но онова сравнение е глупаво. Никой не го прави за да каже на детето ти, ти ще станеш такъв. Ако ти успееш да си възпиташ детето, той/тя ще открие своя път, а просто няма да мрази останалите.
137
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
тогава защо искаш да се умъжиш за някой който има атрибут като твоят. не мислиш ли че два полюса + и + както и - и - не стават в природата това не е естествено и се води за изкривяване на нормалното - т.е. ти си болен психически иска ти се да прилапваш пацка
136
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
ДО ВСИЧКИ, КОИТО СА ПРОТИВ ХОМОСЕКСУАЛИСТИТЕ !!!Добре де хора, какво ще направите, ако децата Ви се окажат с нетрадиционни ориентации ???И тях ли ще пратите при "ултракомплексарите" ???
135
0
 
0
 
! Отговори
nytc преди 15 години
Така де, онова с кода е мое. Лишен от този договор съм лишен и от много други неща, които ти не си, а те са следствие на този договор. Облагане с данаци, гаранти, облекчения и сума още неща, които по право ги имат двама души, сключили граждански договор - нещо, от което аз като гражданин, съм лишен.