Лошо време спря издирването на изчезналия Боинг

Властите в Австралия съобщиха, че в района има силна буря
Обновена: 25 мар 2014 07:46 | 25 мар 2014 07:36,
2
Лошо време спря издирването на изчезналия Боинг
Снимка: БТА

Австралия днес спря операцията по издирването на изчезналия малайзийски Боинг в Индийския океан заради неблагоприятните метеорологични условия, предадоха световните агенции.

Самолетите на международната авиогрупа по издирването на Боинг 777-200 на "Малейжа еърлайнс", изчезнал мистериозно с 239 души на борда на 8 март, се намира в Пърт.

Още по темата
Австралийското управление за морска безопасност съобщи, че в зоната на издирването, разположена на около 2500 километра от западното крайбрежие на страната, е започнала силна буря.

Скоростта на вятъра е 80 километра в час, вали проливен дъжд и видимостта рязко се влошава.

Вчера премиерът на Малайзия Наджиб Разак официално съобщи, че изчезналият малайзийски самолет Боинг 777 се е разбил в южната част на Индийския океан.

Властите в Малайзия потвърдиха също, че някой на борда на самолета преднамерено е променил посоката на полета един час след излитането – летящият за Пекин самолет е направил завой на запад, в посока към Индийския океан.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
самолета се е отклонил умишлено на юг поради тази причнинаdnes.bg/world/2013/05/28/bez-iznenada-v-avstraliia-se-jivee-nai-dobre.189224но плана се е объркал