Русия планира преки доставки на горива за Гърция

Москва иска Атина да изправи на крака икономиката си
12 юли 2015 17:40,
97
Русия планира преки доставки на горива за Гърция
Снимка: Reuters

<усия планира пряко да доставя горива на Гърция, за да й помогне да изправи на крака икономиката си, заяви днес руският министър на енергетиката Сергей Новак, цитиран от РИА Новости.

"Русия планира да подкрепи икономическото съживяване на Гърция, разширявайки сътрудничеството си в енергийния сектор. Така че ние ще разгледаме възможността да започнем в скоро време преки доставки на енергийни източници за Гърция“, са точните му думи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
5
 
28
 
! Отговори
до 8 преди 9 години
В момента руснаците само се гаврят с ЕС и по-конкретно с ЕК, но ако гърците изявят желание, нищо няма да спре доставките. Достатъчно е само да намекнат за енергийни доставки и студена пот ще избие по челата на еврокомисарите.
3
11
 
4
 
! Отговори
V. Katsolanis преди 9 години
nas uvazzava vseki a vii ste morti
2
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако руснаците стъпят в Гърция значи скора ще стъпят и на целите Балкани и тогава рептилите и ционистите и демократите ще разберат един път завинаги, че с Балканите шега не бива.
1
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Евала! Гърция си намери спасител. Айде стига ни занимавахте вече. Значи то е ясно , че ако се изпълчиш срещу единия лагер, другия лагер веднага те подкрепя. А ся да налагат санкции на Русия. те скоро Русия ще започнат да помагат на Португалия, Испания, Италия, а един ден ден и на целия бивш Европейски съюз