Жена камикадзе се взривила при операцията в Сен Дени

Щурмуван е апартаментът, в който са се барикадирали терористи
Обновена: 18 ное 2015 09:57 | 18 ное 2015 09:24, Елка Василева
56
Жена камикадзе се взривила при операцията в Сен Дени
Снимка: БТА

 

Трима души са убити по време на специалната операция в парижкото предградие Сен Дени, пише в. "Монд". Според Франс прес убитите са двама.

Според полицейски източници сред убитите има жена, която се е самовзривила в хода на операцията. Тя е задействала колан с експлозиви.

Още по темата

Операцията беше предшествана от интензивна стрелба и от взривове. Отекнаха между 7 и 15 силни експлозии, когато беше съобщено, че хора от специалните сили са щурмували апартамент в Сен Дени, в който се барикадирали терористи. Сред тях се предполага, че е и "мозъкът" на атентатите от 13 ноември Абделхамид Абауд.

Хората в апартамента са оказали яростна съпротива. Един от екстремистите все още не е неутрализиран.

Трима души са били арестувани, предаде Франс прес. Засега самоличности не се съобщават.

Четирима полицаи са били ранени.

В операцията се включиха и петдесетина военни, които бяха разположени в района, в който специалните полицейски части водят щурма.

Сен Дени е буквално парализиран заради операцията и хората бяха призовани да не излизат навън.

Операцията продължава, допълва Франс прес. Френският президент Франсоа Оланд, премиерът Манюел Валс и вътрешният министър Бернар Казньов следят случващото се в Сен Дени в реално време, посочва телевизия Бе Еф Ем Те Ве, цитирана от БТА.
 

Информацията е актуализирана в 9.56 часа
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още по темата: операцияСен Дени
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
1
 
! Отговори
Щирлиц преди 8 години
До 48. Колега Смит,не издавай тайните на които ни учиха в школата.На един чин седяхме все пак. От един отбор сме,загазите ли вие,загазваме и ние.Агент Щирлиц. Руски клон на същото.
32
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дали някой мозъкоизтривач е бяснил на жената-камикадзе какво ще и се случи, като отиде врая?Добре, че този позор за човешкия род се е гръмнал и добре, че не избила други хора около себе си.
31
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Живи няма да оставят за да не издадат поръчителите стандартна практика при такива случаи е да се заличат следите. агент Джон Смит ЦРУ
30
1
 
8
 
! Отговори
МРАВКА преди 8 години
ТЕЗИ НЕГОДНИЦИ КОИТО НАБЛЮДАВАТ ОПЕРАЦИЯТА БИ ТРЯБВАЛО ТЕ ДА УЧАСТВАТ В НЕЯ КАТО ХОРА ПРИЧИНИЛИ ТОВА НА ФРАНЦИЯ.
29
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
оставете един жив да разкаже откъде са оръжията,логистиката,заповедите.....
28
7
 
18
 
! Отговори
мда преди 8 години
Пореден ден след връщането ми на родна земя чета коментари на хора които не са си показвали носа извън кочинката... добре че има какво и кого да мразите драги съфорумци че иначе ще установите че мизерията в която сме затънали си е единствено и само наш проблем...
27
2
 
5
 
! Отговори
mda преди 8 години
Мисля ч ее време да ги изтребят и като капак да наместят някоя фаланга от пръста му при погребението в някоя свинеферма... достоен завършек на достоен живот... ако го погребеш в свинеферма няма и един имам да каже че те чакт девиците в рая..
26
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Една психопатка по малко.Вече я няма а ние още си живеем.Хайде сега и останалите мюслите да се самовзривяват и да ни освободят от присъствието си.
25
2
 
4
 
! Отговори
Mitko преди 8 години
Vsi4ko se povtarq na vseki 70-100 godini. Zamursqvane posle iz4istvane, omekotitel i sy6ene. A nakraq kvo Brevyak ostana ludia a?
24
3
 
16
 
! Отговори
бай иван преди 8 години
От както се помня, че и от преди това, основна цел на всички араби беше Израел, а сега и един патрон не е изстрелян по тях !?
23
7
 
19
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 8 години
Взели си поука от битката при село Коиловци , сега френските сили смело използват тактиката 100 кратно превъзходство над противника . Иначе във филмите им с Жан Рено , Ален Делон и други подобни , сам сами комисари громят бандите ......................................
22
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нали искахте и у нас да стане като в Европа!?
21
1
 
31
 
! Отговори
Miro преди 8 години
Ето до какво води разбиването на 3-те големи диктатури, които контролираха нещата... алчността на САЩ за петрол е пагубна за Европа...Докато Кадафи, Асад и Садам държаха цялата тая *** с терор нещата бяха ОК в Европа... Уахабизмът е с източник Саудитска Арабия, ама докато имат тонове петрол никой няма да ги пипне. а точно те са източника на този радикализъм.
20
1
 
28
 
! Отговори
BUL преди 8 години
Да си изпратиме Имигрантите от България това е опасно да стоят на наша територия
19
2
 
13
 
! Отговори
ПП АТАКЛАРЪ преди 8 години
Биг Брадър пасти да яде.
18
5
 
47
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 8 години
Париж стана като Бейрут през миналия век. Всеки ден се стреля и се взривява по улиците.Ето докъде води евроатлантизма и толерастията !
17
1
 
26
 
! Отговори
- преди 8 години
"В Русия обичат да сравняват Чечня с Палестина, тъй като там също има жени-камикадзета. Но разликата е в това, че в Чечня нито един мъж не се е взривил. Мъжете твърде много ценят и пазят живота си. В Чечня гинат само жени - и често против волята си. Мъжете ги управляват от разстояние, като страхливци".
16
8
 
1
 
! Отговори
до 26 преди 8 години
"Русия, Палестина... Защо жените стават камикадзета?"Чети.
15
1
 
9
 
! Отговори
до 10 преди 8 години
Калоян,Пилотът от Джърман уингс беше черен нали? Това, което свали онзи самолет, което се беше загнездило в главата на белия симпатичен немски полот, как ще го изкараш от там?!
14
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре де, аз не мога да я разбера тази работа с жените-камикадзета. Мъжете чакат не-знам-си-колко-си девици; а жените? Освен ако не са лесбита, не виждам къде им е далаверата. Някой подло ги е излъгал, диксриминирал, тъй да се каже, по пол и сексуална ориентация. Българския Хелзински Комитет е крайно време да се самосезира и да ги защити.