Жертвите на кървавия ад в Брюксел – кои са те?

Изясниха самоличността на още жертви на атентатите
30 мар 2016 17:30,
9
 Жертвите на кървавия ад в Брюксел – кои са те?
Снимка: bgonair.bg

Ясна е самоличността на още жертви на терористичните атаки в Брюксел. За част от изчезналите на 22 март се смята, че са загинали при атентатите в метрото и летището. Но какви са техните истории?

Братът и сестрата Саша и Александър Пинчовски са холандци, но са живеели в Ню Йорк. Те са били в Белгия на посещение при своята майка Мариан. Докато са очаквали да се качат на своя полет до дома си, се е случил взривът на летище Завентем.

21 – годишният Барт Мигом е бил студент втори курс маркетинг в университета Ховест в Белгия. След новината за изчезването му стотици негови състуденти запазиха минута мълчание в двора на университета.

Лубна Лафкири е била учител в ислямско училище в Брюксел и е загинала при взрива в метрото в Малбек. Новината е била потвърдена от нейния колега, професр Рашид Хадах.

Той споделя, че Лафкири е прекарала целия предишен ден с дъщеря си. Жената е имала 3 деца и десетки ученици, които скърбят за загубата й.

Дженифър Вецман е била треньор по хандбал в Германия. Тя и съпругът й са отивали на меден месец в Ню Йорк. Мъжът й Ларс Вецман е оцелял.

Вижте повече във видеото на Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
4
 
! Отговори
Иван преди 8 години
Колко са умрелите евреи?
6
4
 
2
 
! Отговори
asan преди 8 години
гледам два гмо хипопотама
5
3
 
35
 
! Отговори
не удобен въпрос преди 8 години
Вместо да палят свещи и да говорят глупости тези граждани на засегнатите от атентати Европейски страни да попитат своите политици защо разрушиха арабския свят,защо участваха в мръсните игри на САЩ за да се стигне до тук!?
4
0
 
20
 
! Отговори
мда преди 8 години
Скърбя за тези хора без да ги познавам... Очаквам сега да бъда оплют от псевдо мислителите във форума, но наистина не мога да не се представя на тяхно място... по една случайност разсъждавах приблизително по това време да отида до там..
3
8
 
20
 
! Отговори
стига преди 8 години
А жертвите на кървавия ад в Пакистан,Египет,Сирия,взривения Руски самолет и тн.знаете ли кой са те?стига с двойните стандарти и крокодилски сълзи това руши света както вижда ме...
2
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Историята на белите мишки, които били омешани с такива с по-тъмна козина, някои от които страдали от чума. Да ни е честит Новия Световен Ред и колониалната *** с която напълнихте Европа.
1
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всичко е постановка, за да не се види елитът какви ги върши зад гърба ни.