НАТО скочи на Русия за ракети в близост до Полша и Литва

От пакта обявиха подобно решение за агресивна демонстрация
22 ное 2016 19:48, Красимир Ангелов
277
НАТО скочи на Русия за ракети в близост до Полша и Литва
Снимка: БТА

НАТО разкритикува разполагането на противокорабни ракети от Русия в Балтийския район и ги определи агресивна военна демонстрация, като призова за диалог за намаляване на ескалиращото напрежение, предаде Асошиейтед прес.

В изявление НАТО подчерта, че разполагането на ракети край границите на алианса "не съдейства за понижаване на напрежението или възстановяване на предвидимостта на отношенията". НАТО призова за повече прозрачност по отношение на военните дейности, "за да се избегнат инциденти и риска от недоразумения".

Москва остро възрази срещу разполагането на военни части на НАТО близо до границите на Русия, а сега разполага ракети установки "Бастион" в анклава Калининград, който граничи с членуващите в алианса Полша и Литва.

В коментари, разпространени от руски информационни агенции, руският президент Владимир Путин снощи заяви, че Москва ще вземе на прицел обекти на НАТО, ако сметне, че те застрашават Русия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


277
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
198
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НАТО скочи на Русия за ракети в близост до Полша и ЛитваА като слагаха Ракети в Румъния, не скачаха ... що така?
197
2
 
11
 
! Отговори
bluesky1 преди 7 години
НАТО загражда Русия и се опитва да постигне стратегически превес по отношение евентуално използване на ядреното оръжие. Това е лудост, но във Вашингтон са застинали на ниво 1975година, така, че не е изненада поведението им... а нас са ни предвидили за пушечно месо евроатлантическите ни приятели - господари....
196
29
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Нека отдадем заслуженото и да бъдем рамо до рамо със САЩ в тежката и битка с путинизацията, комунизацията и ислямизацията... - защото в противен случай светът щеше да бъде една голяма Северна Корея и всички ние нямаше да пишем в нета седнали в топлите си кресла, а щяхме да търсим някоя котка за вечеря или да ровим за корени...
195
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нато ще го дуа.
194
18
 
5
 
! Отговори
Сун Дзъ преди 7 години
Горкият Путин! Той си играе на ракети, самолети, арбалети и прочее простотии, а не се сеща какво му се готви в Кавказ.
193
7
 
16
 
! Отговори
шипка преди 7 години
отвъд океана да не дразнят мечката,че ще изгорят,като сламка.
192
9
 
19
 
! Отговори
Гешев преди 7 години
Адбе бе русофобчета!Айде де! Само посегнете с мазните си и алчни англосаксонски ръчички към Русия и ще горите в ядрения огън!А иначе си ривете на воля!Все тая ни е!група кан Телериг
191
5
 
12
 
! Отговори
бг преди 7 години
Някой смее ли да твърди че в масоно-еврейските сатанински плъхове от Новия (Сатанински) Световен Ред има човещина и доблест?
190
2
 
15
 
! Отговори
Путин пое преди 7 години
До SpaceXщото НАТО пое, финансирано от ФАЩ! Кой плати 5-те милиарда за майдана в Украина и настани там незаконно правителство?!?
189
2
 
15
 
! Отговори
НА 244 преди 7 години
ПУТИН ГО ЗНАЕМЕ,НЕ ЗНАМ САМО КОИ СА НАТО,ЕС НЯМАТ АРМИЯ,САМО ТУРЦИЯ И ГЪРЦИЯ,СОЦ,СТРАНИТЕ ИМ ЗНАЕМ АРМИИТЕ,ТЕ ЗА *** НЕ СТАВАТ,ВИДЯХМЕ УКРАЙНА,ЕДНИ ТРАКТОРИСТИ ГИ БИХА,КАТО ШКЕМБЕ У ДУВАР,НИЕ СЕ ЗНАЕМ ОТ 300 САМОЛЕТА 3,2000ТАНКА,МОЖЕ БИ 20 СТАРИ,И КОГО ПЛАШИМ,МЕЧКАТА.Я ПО СПОКОЙНО, МИЛИЧКИ,МИСЛЕТЕ,КАТО ПРИКАЗВАТЕ,НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ ВСИЧКО Е ЗА ПАЗАРИ НА ОРЪЖИЕ И БЛЪСКАНЕ НА БАРАБАНИ.С НАШИТЕ ДУПЕТА ПЛАШИМ МЕЧКАТА
188
3
 
15
 
! Отговори
Чакай де! преди 7 години
До НАТОРусия разполага, щото НАТО разполага, а не обратното! Следвай хронологията на събитията!!!
187
3
 
11
 
! Отговори
БГ преди 7 години
ТОВА" СКОЧИ "ХИЧ НЕ МИ ХАРЕСВА.ИСТОРИЯТА ПОМНИ КОЙ Е ТРЪГНАЛ СРЕЩУ РУСИЯ,ФРАНЦИЯ,ГЕРМАНИЯ,ТУРЦИЯ,СЕГА НАТО ,ИМАЙКИ ПРЕДВИД НАШАТА КОЖА.НА САЩ МНОГО ИМ ДАЛЕЧЕ,В ЕВРОПА ДА ВОДЯТ ВОЙНА,ТЕ ПРОСТО ИСКАТ НИЕ ДА ИЗПЪЛНЯВАМЕ ТЯХНИТЕ СЪРБЕЖИ,КАКТО В ЛИБИЯ,СИРИЯ,ИРАК, ИТ, Н.САМО ЧЕ,ВЕЧЕ НЯМА БЛИЗКИ И ДАЛЕЧНИ СТРАНИ,ИМА РАКЕТИ,И КОЙ ГИ ИМА ПОЗНАЙТЕ,И ЗА КОГО СА ТЕ,ПАК ПОЗНАЙТЕ,ЗАТОВА ДА БЕ МИРНО СЕДЯЛО,НЕ БИ ЛОШО ВИДЯЛО.
186
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименГледайте филма на Оливър Стоун, "Украйна в пламъци"Аааа, моля, моля, тролът-русофоб не гледа таквиз неща.
185
1
 
14
 
! Отговори
До НАТО преди 7 години
То за това защото населението на Украйна толкова много искаше да влезне в НАТО и ЕС за това едни членове на този пакт му спретнаха Майдан само преди ден беше годишнината не е като да е толкова отдавна... Ама тези неща хич не ви отърва да се споменават нали....Както писах по-долу в един от коментарите двойния аршин е това което е проблема ...
184
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До НАТО90 % ОТ УКРАИНСКОТО НАСЕЛЕНИЕ Е СИЛНО ЕДНОПОЛЮСНО И ИСКА В НАТО И ЕСИ мечтае да измести полските мигранти от доходоносните места в ресторантските кухни на запад.
183
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гледайте филма на Оливър Стоун, "Украйна в пламъци" и ще видите зловещата роля на Сащ и Нато за събитията в Украйна.Щом американски режисьор вижда истината там, няма какво да вярваме на платени шорошии.
182
0
 
5
 
! Отговори
един там преди 7 години
До НАТО, Не не е полярна Украйна, ама никак! Ако ти докарам един украинец от Галиция и един от запорожието сигурно няма да можеш да разбереш и че са граждани на една държава! Направи си справка как са гласували украинците на избори от разпадането на СССР насам- карти за поляризацията на Украйна в нета има много!
181
11
 
1
 
! Отговори
НАТО преди 7 години
До един тампък камо ли за раздробяване на и без това силно полярна Украйна!УКРАЙНА НИКАК НЕ Е ПОЛЯРНА ,АКО БЕШЕ ТАКАВА РУСИЯ НЯМАШЕ ДА ПРОВОКИРА НЕЗАКОННИ РЕФЕРЕНДУМИ САМО В ОТДЕЛНИ ЧАСТИ НА УКРАЙНА С РУСКО МАЛЦИНСТВО ! РУСИЯ ЗНАЕ ЧЕ НАД 90 % ОТ УКРАИНСКОТО НАСЕЛЕНИЕ Е СИЛНО ЕДНОПОЛЮСНО И ИСКА В НАТО И ЕС ,ЗАТОВА РУСИЯ НЕ ПРОВОКИРА РЕФЕРЕНДУМ В ЦЯЛА УКРАЙНА ,А САМО В РАЙОНИ С РУСКО МАЛЦИНСТВО КОЕТО НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА ДОРИ И 10% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА УКРАЙНА
180
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 231,Да бе, знам- сеят масово овощни градини, основно с ябълки и дума не искат да става за отмяна на контасанкциите!
179
0
 
4
 
! Отговори
един там преди 7 години
Е това ако не е лицемерие и двоен стандарт- какво е?