Германците искат сближаване с Русия

60% искат развиване на отношенията с Китай
27 ное 2019 09:00, Елка Василева
68
Германците искат сближаване с Русия
Снимка: архив, Reuters

Жителите на Германия предпочитат страната им да развива отношения по-скоро с Русия и Китай, отколкото с Великобритания и САЩ, пише британският в. "Таймс", цитиран от Би Би Си.

Изданието се позовава на данни от проучване, публикувани от германската фондация "Кьорбер" дни преди предстоящата среща на високо равнище на НАТО. Според анкетата само 22 на сто от германците искат да бъдат защитавани, както досега, от американските балистични ракети, а 40 процента биха предпочели такава защита да им гарантира Франция или Великобритания.

Шейсет и шест на сто от участниците заявяват, че биха желали сближаване между Германия и Русия. Почти толкова - 60 на сто, смятат, че Германия трябва да развива отношения с Китай. За по-нататъшно сближаване със САЩ се обявяват 50 на сто, с Великобритания - 51 процента от запитаните германци.
/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия проценти са докарани от болшевиките от ГДР и от тюрките от Дойчланд
56
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Още ще си кажат те...
55
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да ,ама не е на това мнение един Суджукот Банкя.
54
1
 
0
 
! Отговори
Карлсон от покрива преди 4 години
Те и социализъм ще поискат...Започнаха с Путин, а при политиката на Меркел може и Хитлер да "харесат" ?! Истамбулската конвенция какви мераци ли провокира??
53
0
 
0
 
! Отговори
venix преди 4 години
Yesss!
52
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ГЕРМАНЦИТЕ ИСКАТ СБЛИЖАВАНЕ С РУСКИНИТЕ,А НЕ С РУСИЯ
51
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От тия няма спасение
50
2
 
13
 
! Отговори
бг преди 4 години
Германците ще се молят на Путин да ги освободи от мигрантите
49
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Германските шофьори искат сближаване с руската бензиностанция !!!...а не с Русия.
48
11
 
7
 
! Отговори
Факт! преди 4 години
Какво мислят германците няма ама абсолютно никакво значение.Пикливата им мижава територия в комбинация от застаряващото им население примесено с пълна зависимост от чужда работна ръка им придават трагичен вид.Тази дупка наречена държава са никои нищо не зависи от тези смешници сега а още по-малко и в бъдеще.Само българите ги интересуват германия и русия а българия е една силно казано държава от която пък Абсолютно нищо не зависи и самото и съществуване не е решаващо за Световният ред.
47
3
 
20
 
! Отговори
Русия с любов преди 4 години
Руснаците отдавна не са се чувствали толко горди и доволни както сега, Путин пусна тръби във всички посоки, върна по дарения крим и пусна мост до там, продаде оръжие на 2 по сила член на нато, помогна на Сирия на офиц. власти и е нормално да идват подобни новини, още повече, че чакаме и ние аеца, а и Цецка опита да преброи симпатиите с изказване за Крим и обърна и социолози и демагози ха, ха, ха
46
14
 
4
 
! Отговори
Кеф преди 4 години
Исторически нито Франция нито Германия някога са харесвали русия.Кримска война Наполеон после Хитлер и тн.Това са някакви глупости но както казах германия е пълна с поляци и немската икономика зависи от Полша.Така че нищо не могат да направят немчугите които са застаряващи пенсионери.
45
9
 
1
 
! Отговори
Боби преди 4 години
До Анонимен"Във Владивосток има завод на Мазда където се произвеждат двигатели от А-Я - след това готовата продукция заминава за Япония.заминава за Русия, не за Япония."Ано Умни да си чувал за завод на Мазда в Русия? В Китай да - Великата Стена автомобилна марка реално е Мазда от преди 5-6 години.Та според теб Мазда продава голи двигатели ей така за спорта в Русия...
44
3
 
10
 
! Отговори
До 43 преди 4 години
Не знам дали искат с Русия *** с нас не щат и Макрончо и английски те смешници се изказаха, искат си хората от бившите колонии, мигрантите скрити терористи и 32 та пола на щатите, нищо, че вече са пълни с новата чума и няма как да се изчистят, язък за Европа от едно време
43
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ха !Русофилите от кога започнаха да вярват на британските медии !?Утре може да пишат, че германците предпочитат "Новичок" пред "Кока Кола" !!!
42
24
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Успокойтелни хапчета за русофилите.Никой не иска сближаване с Русия, а само газа, който са заграбили !
41
1
 
26
 
! Отговори
Един преди 4 години
Само най-бавните в умственото си развитие все още са фенове на краварите - двайсетина процента в Германия, при нас също са толкова. Все повече хора си вадят главите от там където са им били нaврeни и осъзнават, че обединена Европа няма нужда от Голям брат. Кой прочел някоя книжка, кой наблюдавал последните десетилетия и размишлявал, кой бързо, кой бавно - това е маловажно. Важното е, че хората започват да мислят. Което е добре.
40
2
 
6
 
! Отговори
До 36 преди 4 години
Война се печели с мъже, а това, че са помагали мухльовцоте друг да им свърши работата не обяснява факта за бавен ето на 2 фронт, а че война се печели с дупе доказват и българите срещу сърбите
39
6
 
21
 
! Отговори
Германците пак преди 4 години
ще си изиграят картите печелившо, само нашите *** ще обикалят САЩ както поми.яри обикалят около месарски магазин. Зарязахме питомното, сега гоним дивото. За бесило са тези управляващи.
38
2
 
9
 
! Отговори
До 36 преди 4 години
Питай Наполеон