Четвърти човек в Англия болен от коронавирус

Пациентът се лекува в специализиран център
34
Четвърти човек в Англия болен от коронавирус
Снимка: БГНЕС

Четвърти човек в Англия е тестван положително за коронавирус, след като се е заразил от британски пациент във Франция, съобщи английският главен здравен инспектор Крис Уити, цитиран от Reuters.

Уити уточни, че пациентът е настанен в специализиран център и сега се прилагат мерки, за да се предотврати евентуалното по-нататъшно разпространение на вируса, съобщава "Фокус".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още по темата: англиякоронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
9
 
! Отговори
продължение от 9 преди 4 години
още по-случайно, един от шефовете в Лаборатория в Winnipeg, Канада, Доктор <Frank Plummer преди 5 дена умира ей така както е на Медицинска пресконференция в Кения. Иначе, конспирация - няма!!
9
2
 
5
 
! Отговори
до 7 преди 4 години
няма шега, няма майтап, но медийте мълчат - историята е следната:* 2014 година Китайски шпиони открадват Корона Вируса (този който покоси Хонконг 2003) от Лаборатория в Winnipeg, Канада* Китайски Комунисти и по-точно Звеното за Биологично и Химическо Оръжие на Червената Народо-Освободителна Армия правят Лабораторията в Ухан с цел Военизиране на Вируса* сега напълно случайно Вирус който е 80% еднакъв с откраднатия, но добавено 20% от Зчийски Корона Вирус и 4 протеина от СПИН се появи в Ухан
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е направо сюжет за нов Джеймс Бонд филм.
7
1
 
10
 
! Отговори
Медик преди 4 години
Между впрочем канадския шеф на Л4 лабораторията взе че умря на конгрес в Кения онзи ден. А от тази лаборатория имаше крадени вируси от китайски служители през 2019.Хмммм, пълна мистерия с тези вируси.
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Канадците са специалистите по коронавирусите и са служители на короната (игра на думи:). Ще им се види нанагорно, ако някой британец взме да умре...
5
5
 
3
 
! Отговори
Червената Кралица от преди 4 години
"Заразно Зло" : "Всички в ЕС ще Умрете" - Велика Британия не я Мислете - тя ще продължи да Бъде Велика, след като постигна Освобождение от Брюкселските Комунисти, които най-верните слуги на Комунистите в Пекин и предадоха Европа в Китайско р0бство!
4
1
 
15
 
! Отговори
Кранц преди 4 години
Защо не се споменава нищо за етнос или възраст в нито една от новините които засягат заразените в Европа?
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПатриотКато каза Новичок, замислих се, че тогава спасиха и двамата, а сега всеки четвърти или пети умира.
2
7
 
5
 
! Отговори
Патриот преди 4 години
не е корона а поредния случаи на отравяне с новичок!Тоз Путин не се спря :)
1
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако е британец няма да се плаши. Да пие едно греяно уиски с мед и настинката ще му мине. Вирусът не атакува кореняци британци. Гарантирано от производителя.