В Германия разбиха терористична организация

Били група неофашисти, готвели нападения срещу бежанци
48
В Германия разбиха терористична организация
Снимка: Pixabay

Германия обяви, че е разбита терористична организация. Арестувани са 12 души, които са изправени пред федерален съд в Карлсруе, съобщи Нова тв.

Става дума за неофашисти, които подготвяли нападения срещу бежанци и мюсюлмани. Четирима от групата са заподозрени в организиране на атаките и планове да ги извършат. Останалите осем им помагали с пари и оръжие.

През изминалата година в Германия беше извършено убийство на ляв политик, както и нападения срещу синагоги и заведения за хранене. Тайната полиция смята, че в страната има 24 000 крайнодесни и неонацисти и определя половината като склонни към насилие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
5
 
! Отговори
До 27 преди 4 години
Тази жена изглежда хубава само да една снимка. Със синята блуза и деколтето. Иначе не е нищо, кой знае какво. Това е само за български стандарти де. Вместо да внасят *** и афганистанци, трябваше да внасят украйнки и рускини. Тъпо магаре е германеца, колкото и да е голем инженер.
24
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Половината от 24000-те неонацисти може да са склонни към насилие, ама ако са на власт, ако имат числено превъзходство в ситуацията и ако вярват, че няма да ги хванат. Като цяло са изключителни страхливци. От 24000-те хиляди въпросната терористична клетка се е състояла от 5 човека, намерени в 3 различни провинции, другите 8 им обещали само да им дават пари.
23
2
 
15
 
! Отговори
Гаманов преди 4 години
Всички които сме против тази"либерал" демокрация която не е никаква демокрация и която обърка Света ни наричат неофашисти...
22
6
 
12
 
! Отговори
за германките преди 4 години
Единствената красива германка,за която се сещам(малко поостаря,ама на времето беше истинска кукла), за мен е манекенката Клаудиа Шифър. Само че е факт,че толкова женствени и красиви германки по улицата е трудно да срещнеш,докато красиви българки(обикновени момичета красиви в България)- има.Облещвам се като видя бяла германка с африканец. Какви са тия вкусове и моди сегашни, не знам.
21
2
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Меркел е виновна за всичко, не само в Германия ще се възродят неонацистите, но и в съседните държави, напълнили се с тези мързеливи и нагли пришълци!
20
2
 
20
 
! Отговори
Deutschland преди 4 години
Учих в Германия до 2004. От тогава всяка година ходя по работа, но в момента там не бях живял. Освен, че повечето наши бразилци са там и представят родината се напълни с *** от Афганистан, Сирия, Ирак. Нещо страшно е. А немците ги знаем и това ще доведе много скоро до ужасни последици.
19
3
 
10
 
! Отговори
до 35 преди 4 години
Грозна си е Анегрет, като оскубана кокошка анорексичка. Погледнах и тази - Frauke Petry и тя ми мяза на мъж. Това,че са си народили деца за такъв тип жени е дълг на жена-феминистка. В Германия,ако имаш пари винаги може да си намериш някого за когото да се омъжиш/ожениш. Даже преди 2 години легализираха гей-браковете, дори гледах двама младежи,които ги дадоха по телевизията в някакво село, как се вземат и се,,мляснаха" в уста. Но това мъжете да мязат на жени,а жените на мъже е НЕНОРМАЛНО!!
18
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хахаха тези в Германистан откачиха напълно. Арабеските се разкарват свободно, а тези тръгнали да ловят призраци. Хахаха
17
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да го кажа пак, който мисли Анегрет Крамп-Каренбауер за грозна, не трябва да търси в нета Фрауке Петри (Frauke Petry), бившата председателка на Алтернатива за Германия. За информация, има шест деца от двама мъже.
16
2
 
9
 
! Отговори
Ами... преди 4 години
Германците пак объркаха терористите. Пустите му 70-годишни комплекси още ги държат. Имат нужда от Трумп, да направи Германия велика отново.
15
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АлексиТака де,така.Знаеш техника и последователност.А сега какво крадеш?Преди ел крушки и кабел ,сега по коли и апартаменти ли бръмчиш?
14
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Германците са скромни и възпитани хора.Единствените същества които не ги харесват са руските алкохолизирани глигани и турските талибани.Има и разни български отпадъци които си мислят,че след като са виждали 2 пъти мерцедес и са ходили веднъж на гурбет по милост на някое бунище в Австрия вече знаят всичко за всички германци-те са лоши и превзети.А вие ? И умни и красиви и руси и синеоки и чисти и образовани..Само леко хъхрите мязате на мексиканци и си уринирате в асансьорите докато крадете крушки
13
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Между другото, нацитата нито защитават който и да е било, нито мразят ИД. Много от бившите казват, че групите им всъщност се надяват да стане толкова зле, че страната да потъне в хаос, да има гражданска война и тогава да дойдат на власт с преврат. Завиждат и на ефективността на ИД. Спомням си от разкритията за НСУ, които убиха към 10 чужденци за 10 години, всичките мирни и на работните им места, как мрежа от сигурно хиляди поддръжници конспиративно събирала пари да закупи един брой пистолет.
12
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те и комунистите ги наричаха терористи защото избиваха българският елит далеч преди Втората Световна.Всички комунисти които извършиха поръчките на Кремъл,не доживяха ,,свободата''.Обещаха им безприпятствено пътуване до великият ссср,като явките бяха все по горите тилилейски.Заровиха ги на родна българска земя до един.Коминтерна не остави нито един извършител на убийства на политици,военни,аристократи и интелигенти.Нанизаха ги като мръвчета на шиш до един.А след 9-ти им направиха паметници.
11
3
 
23
 
! Отговори
Алекс2 преди 4 години
Бе те и Хитлер са го разбивали така ама после идва на власт ! С тая либерална политика на Перкел ще докара още по големи перковци на власт !
10
3
 
15
 
! Отговори
до 19 преди 4 години
Да ти кажа,имал си късмет,че си намерил красива германка,с която да пиеш кафе. Голяма част от днешните германки,не само в първа младост ,ами вече и възрастни, като цяло ходят със супер остригани като мъже коси, с къси протрити шорти и гуменки. Липсва им елегантност,голяма част от тях са яростни феминистки и един намусени. За пример ти давам тая дето я гласят да заеме мястото на Меркел- Анегрет Карембауер.Малко я поизлъскаха сега в сравнение с това което изглеждаше първия път като я видях по АРД.
9
1
 
26
 
! Отговори
Ива преди 4 години
Статията не споменава друго, че в Германия, има повече Терористи от ислямски произход около 27 хиляди, отколкото тези 24 хиляди германски радикали"In Deutschland leben 26.560 Islamisten"в Германия около 6 Милиона Мюслите и имат 26560 Терориста..Био-Германци около 60 Милион и имат 24000 крайнодесни..А сега ми кажете от къде иде по-голяма опасност за местното население..
8
3
 
18
 
! Отговори
Ива преди 4 години
Фейк новина... "Останалите осем им помагали с пари и оръжие." - обещали са да помагат... нито оръжия, нито бомби, нито нищо...а че рано или късно Европа ще трябва да се подреди наново - това е 200% сигурно..
7
5
 
9
 
! Отговори
до 14 преди 4 години
Подкрепям мнението ти за германицте. Селяни от всякъде(дори тези дето живеят в средно големите градове) Интересуват ги:планини, крави, коне и кози,как да си косят и торят градината.По националните им телевизии дават само предавания от типа на ,,Бразди". За младите мъже,които са по-красиви, всички са станали обратни. Дори дават филми за обратни през деня.И да,само дето са германци са супер важни. Някои от тях носят дрехи ,които приличат на пижами от 2,3-ра употреба. Особен народ са. Честно
6
4
 
10
 
! Отговори
а дали? преди 4 години
Тия дето са ,,задържали" и уж ще съдят, тайно ще бъдат наградени. Истината е,че германците не харесват бежанци. Е, има някои изключение на някои обратни германици,които си падат по- чернокожи,НО като цяло на много от тия бежанци им запалиха общежитията дето ги бяха наврели и те се махнаха от Германия.