В Германия разбиха терористична организация

Били група неофашисти, готвели нападения срещу бежанци
48
В Германия разбиха терористична организация
Снимка: Pixabay

Германия обяви, че е разбита терористична организация. Арестувани са 12 души, които са изправени пред федерален съд в Карлсруе, съобщи Нова тв.

Става дума за неофашисти, които подготвяли нападения срещу бежанци и мюсюлмани. Четирима от групата са заподозрени в организиране на атаките и планове да ги извършат. Останалите осем им помагали с пари и оръжие.

През изминалата година в Германия беше извършено убийство на ляв политик, както и нападения срещу синагоги и заведения за хранене. Тайната полиция смята, че в страната има 24 000 крайнодесни и неонацисти и определя половината като склонни към насилие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още по темата: Германиябежанци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
9
 
15
 
! Отговори
хм. Странно. преди 4 години
Като 23-годишна, дето е живяла там вече десет години, да уточня : Немците в повечето случаи са доста ограничени и скучни. Дори и най-големият *** се мисли за нещо повече от теб, само защото си чужденец. Дори когато им говориш (и пишеш) езика по-добре и без грешка. Е, мъжете им са доста красиви, стават за секс. Но за друго - не, просто не виждам много мисъл в главните им.
4
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези неофашисти не харесват определен вид хора.Едни такива дето до вчера са били в редиците на "Ислямска държава" като наемници.Вълни от нападения срещу синагоги в германия...Извинете но нали в Германия са били убити поне 10 милиона евреи.Изведнъж се оказва че всеки втори в Германия е евреин.
3
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
скоро властта ще е в наши ръце и ще си разчистиме сметките с Глобалистите---По-вероятно е немските нацита да ти видят сметката на тебе ако те набарат, щото не само също си чужденец, ами очевидно и не знаеш дума немски. Майне Фюрър, божичко господи.
2
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако някой убие детето ви и изнасили жена ви и вие отидете да протестирате против това и излезе един шишкав хомосексуалист който по цял ден пъшка и стене в прегръдките на "бежанци" от екзотичен произход и ви каже "като не ви харесва това което ви се е случило,стягайте багажът и напускайте държавата" какво бихте му направили? Та толкова за оня убит крайно ляв политик. Бил е прекалено нагъл,на някой съсипан от скръб родител на заклано и изнасилено дете не са му издържали нервите и го е застрелял.
1
5
 
37
 
! Отговори
Валентин Тодоров преди 4 години
За страна с големината на Германия 24 000 човека с враждебни към чужденците възгледи могат да бъдат само върха на планината от десетки милиони германци неприемащи да бъдат бити, изнасилвани и мачкани от чужди на културата и философията им за живота "гости".И в един момент планината ще се размърда...