Отчаяние в Хонконг: Бандити задигнаха... тоалетна хартия

Стоката е дефицитна заради епидемията от коронавирус
17 фев 2020 17:37, Нели Христова
23
Отчаяние в Хонконг: Бандити задигнаха... тоалетна хартия
Снимки: БГНЕС

Въоръжени крадци задигнаха повече от 600 ролки тоалетна хартия в Хонконг на стойност 130 долара. Инцидентът е станал в район Mong Kok, който е познат с организираната си престъпност.

Още по темата

Двама мъже с нож заплашили доставчик, който в това време зареждал супермаркет в района. По-късно полицията успява да ги задържи и връща част от откраднатата хартия на магазина, предават от местните медии.

Стоката се превърна в дефицитна откакто избухна епидемията от коронавирус. Макар правителството да уверява, че доставките няма да спрат и магазините ще са заредени, жителите на Хонконг се редят на дълги опашки и изкупуват тоалетната хартия, както и други стоки като ориз и нудли, за минути. Вече е трудно да се открият и предпазни маски в града.

В Сингапур ситуацията е подобна - заради 75-те потвърдени случая, хората панически купуват най-необходимото, като маски и тоалетна хартия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
Аз съм преди 4 години
До ГЕРБ foreverХахаха...харесва ми сарказъма ти.
18
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе, азиатците са си ...мамата. Сещам се за виетнамци, камбоджанци, камикадзета, кимченуновци... сумати династии и владетели изтребвали милиони по пътя към власта. Та сега един вирус да ги уплаши и да напълнят гаките?!? Паниката се подклажда от някого, но не ми е ясно от кого.
17
1
 
1
 
! Отговори
Гошо преди 4 години
До Анонимен 17Явно се просраха ,дрисльовци излязоха тия от хонгконг не ммии е ясно само как ще си разделят тия 130 доллара бандитит зер много пара това особено пък за хонгконг
16
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мао е изтребил 50 милиона в името на идеята. Само припомням на какво са способни само и само да защитят каузата. 70 хиляди заразени....Мао даже не би премигнал с едното око.
15
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво стана с демонстрациите за повече демокрация и независимост от централната власт? Питам за един приятел антикомунист.
14
4
 
5
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
НЕЩАТА СТАВАТ ВСЕ ПО ЗЛЕ А ВИРУСА ТЕПЪРВА ЩЕ СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА ТАМВЕЧЕ СА ГОТОВИ ДА ПРАВЯТ ВЪОРЪЖЕНИ ГРАБЕЖИ ЗА 600 РОЛКИ ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ А КАТО ЕСКАЛИРА НАПРЕЖЕНИЕТО И ЗА 40 РОЛКИ ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ ЩЕ ТЕ ОЧИСТЯТ ТАМ! ЖИВОТА ТАМ НЕ СТРУВА ПОВЕЧЕ ОТ 40 РОЛКИ ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ!
13
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Доста забавно. Интересно ми е дали през последните 50 години на британско управление на хората в Хонконг им се е случвало да няма тоалетна хартия.
12
3
 
3
 
! Отговори
Миткалото преди 4 години
Хонконг са със специална защита от САЩ а това е начина на запада и американците -търси се тоалетна хартия и хоп -изчезва. Целта -народно недоволство срещу управляващите. Погледнете какво прави ЕС и САЩ във Венецуела -опразване на магазините от стоки - СЪЩОТО ПРИЛАГАХА В България.НИМА СТЕ ЗАБРАВИ ЛИ празните магазини.Употребяват се всички начини от запада и САЩ да създадат обществено напрежение и хаос срещу управляващите, както и сорусоидите за печалба.
11
2
 
3
 
! Отговори
ГЕРБ forever преди 4 години
До До 10Точно така!Хартията е изгодна и я има в изобилие.Освен това всички можем да си лягаме вече с пълен корем,да гледаме в тавана и да не мислим за нищо доволни от живота,който ни предоставя безметежното управление на ГЕРБ.
10
3
 
3
 
! Отговори
До 10 преди 4 години
Няма как да искате заплати от типа на 1000-2000 лева о да плащаш стотинки за продукти. А сега има много тоалетна хартия, 24+6 на промоция е 25 лв. При минимална от 610, точно хартията ти излиза много евтино.
9
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен"Делото" откъм лицевата страна (с ордените <>>>< на Тарабата) ли го ползваше, или откъде вътрешните страници?
8
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По времето на соца нямаше тоалетна хартия но пък имаше Вестник Работническо Дело за 2 стотинки бройката. Сега и вестниците са кът а са и скъпи. Купувах по 10 вестника за 20 стотинки нарязвах ги с ножицата и вършеха идеална работа за задни цели. Но по онова време имаше какво да бришеме ядене имаше много и евтино. За 10 лв пазарувах за 3-*** човека за пет дни. Сега за 5 лв. Една кутия цигари а за другите 5 един среден пръст у газ. Да ви *** демоникрацията и слободата евана.
7
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
През социализма свършваше тоалетната хартия, защото имаше много за ядене. Свършваше и стоката в магазина, и тоалетната хартия.
6
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нашите търговци веднага ще изнесат българската тоалетна хартия към Китай и Хонгконг. Чака ни същото - дефицит на тоалетна хартия.Веднага да се забрани износът на тоалетна хартия, за да не загубим демократичната си придобивка.
5
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Капитализмът попадна в тоалетна криза. Причината е в цената - че не вдигат цената на тоалетната хартия.
4
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Комунизъм, Сър!Горките хорица.
3
6
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
До появи се комунизмати си пълен ***, който си няма представа от ситуацията.
2
3
 
11
 
! Отговори
Хур преди 4 години
До 1 А бе ей, кой ти каза че не можело да се изсе.реш като хората при комунизма??? Можехме да дри.скаме където искаме - храсти, канавки, строежи, мази и т.н. СЕГА НЕ МОЖЕ - навсякъде камери бре!!!
1
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Сега лека полека ги налазва комунизма и изчезна тоалетната хартия."Скоро в Хонк Конг ще има и дефицит на банани.