Автомобилни компанни заработиха отново в Китай

Три от фабриките на Toyota започнаха работа на смени
19 фев 2020 21:40, Ния Христова
5
Автомобилни компанни заработиха отново в Китай
Снимка: БГНЕС

Автомобилните компании General Motors Co., Fiat Chrysler Automobiles N.V. и Toyota Motor Corp. заявиха, че възобновяват производството си в Китай, въпреки притесненията около епидемията от коронавирус, съобщи БНР.

От Fiat заявиха, че един от заводите на компанията ще възобнови производството още тази седмица. Очаква се и вторият да започне работа "скоро след това".

Три от четирите фабрики на Toyota започанаха работа на смени през тази седмица.

Говорител на General Motors заяви, че от автомобилостроителят "е започнал процес на рестартиране на производството" в 15-те си завода, но без да посочва точния брой.

Още по темата


Вчара от Audi AG бявиха, че възобновяват производството си в Китай от началото на седмицата. Volkswagen очаква заводите му да отворят и да започнат работа на 24-и февруари.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
Вангу преди 4 години
Има българи които си поръчват стоки от Китай,ще стане интересно и у нас
3
1
 
7
 
! Отговори
Последни Новини преди 4 години
Китай днес с най-малко новозаразени от месец, за сметка на това днес е денят с най-много новозаразени извън Китай, включително Иран - не само, че днес разбраха Иранците, че Короната е при тях, ами първите 2 случая толкова тежки, че вече Умряха! А у БГ има още мислещи си, че Вируса убива само Китайци?!
2
1
 
8
 
! Отговори
Стар преди 4 години
Колите са за китайците, въпреки че магарешките каручки щяха да спасят климата, но на всеки му се пушат цигари Кент и ядат бонбончета Тик-Так;-)
1
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да не бяха почвали, природата да си отдъхне малко. Произвеждат таралясници за милиардите китайци, а ние ще спасяваме климата с нашите дизелите.