15-годишен намушка ортодоксален евреин в Цюрих

Полицията не изключва расистки мотив
34
15-годишен намушка ортодоксален евреин в Цюрих
Снимка: Pixabay

Петдесет годишен ортодоксален евреин беше сериозно ранен, след като бе намушкан с остър предмет, докато вървял по улица в Цюрих, съобщи днес швейцарската полиция, предаде БТА като цитира ДПА.

На място е арестуван 15-годишен младеж, заподозрян за нападението, станало снощи в северния швейцарски град.

По първоначални данни извършителят е нападнал мъжа "и го е ранил тежко с прободно оръжие". Полицията съобщи, че младежът е швейцарски гражданин, добави Асошиейтед прес.

Продължава полицейското разследване на властите в кантона Цюрих и местната прокуратура за престъпления, извършени от непълнолетни. Полицията не изключва расистки мотив и подозира, че престъплението може да е проява на антисемитизъм. Търсят се свидетели на инцидента.




 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още по темата: Цюрихевреин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
1
 
! Отговори
Българин преди 2 месеца
До Само питам... Защо ли? Защото омразата към евреите е цинично използвана (за пореден път) от (в случая) исляма. Виж овациите под статията - гвардии от защитници на Корана и ценностите на исляма, не от любов към Халифата в Европа, а от ненавист към евреите. Невежество, което ще ни върне в средновековието. Срам.
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Както каза един британски публицист "Евреите си имат Израел, ние в Европа нямаме Израел". The West Is Next.
23
1
 
1
 
! Отговори
Българин преди 2 месеца
Чета омразничетата и ги съжалявам. Не за омразата им към евреите, не за невежеството им, не за неспособността да разделят между добро и зло... Съжалявам ги, че не виждат, че те са следващата жертва. Безспорен е успеха на исляма, че го използва, за да ги завладее. Аллаху Акбар, удобни омразничета! Хак да ви е.
22
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Моше дал на малкия 3 франка на заем, но после си ги поискал с 2000% лихва и на хлапето не му издържали нервите.
21
3
 
2
 
! Отговори
Libre comme air преди 2 месеца
Ама трябва ли да обичаме евреите....Щото винаги нещо което не е според кефа на евреите се тълкува като. Антисеметизъм....
20
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Скоро няма да има къде да се скрият тези вредители.
19
5
 
15
 
! Отговори
Спилбърг преди 2 месеца
Може да направим черно-бял филм по случая, за повече автентичност.
18
0
 
8
 
! Отговори
мак преди 2 месеца
Цензурааа.
17
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Нападателят е ашкеназки евреин, а жертвата на нападението е сефарадски религиозен евреин.Един несимит евреин нападнал евреин от семитски произход.
16
3
 
9
 
! Отговори
отново до 8 преди 2 месеца
Та, в Семейни Разпри" не съ намисам! Защо семейни, ами според Библията Исаак и Исмаил са Братя от един Баща - Авраам, но различни майки. Исаак е син на Сарра, а Исмаил на Агар, слугинята на Сарра, и евреите, и арабите са семити! А, Евроатлантиците в лицето на Меркел и Олланд, под натиска на Обама, превърнаха Европа в бойно поле на араби срещу европейци и евреи чрез терористични акции!
15
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
8 до 14 Да, и това го има. Неслучайно сме разделени на континенти и всеки трябва да си седи на мястото.
14
4
 
13
 
! Отговори
до 8 преди 2 месеца
Как да ти кажа.., вчера гледах видео в Х на Мъск, та, случаят се равива в Швеция. Влиза 20-нагодишен "бежанец" и сяда до млада шведска блондика, вади си члена и започва спокойно да м///стурбира, тя го изблъсква и слиза от автобуса, а шведските викинги, седят и не реагират. Всичко е зафиксирано от камерата в автобуса! Във Франция един афро хваща бремена французойка за косата и с цялата си сила я изхвърля от автобуса, тя удря гланата си на тротоара, лежи в безсъзнание, франетата гледат и снимат!
13
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Жертвата Юриел Разкан описва, че е бил намушкан от свой сънародник израелски евреин, викайки заслужавате го, арабски ***!Аз му извиках: Аз съм евреин, но той продължи,каза Юриел Разкан.
12
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Даже не знаете какво е расизъм.
11
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Кой къде срещне евреин да го изкорми на място, та светът да се отърве от семето на сатаната. Браво на този младеж!
10
6
 
11
 
! Отговори
Инженери ли?? преди 2 месеца
Такова е наследството на Ангела Меркел. Какво не може да постигне корупцията? Това, което арабите не постигнаха пред стените на Константинопол през 717 г., и онова, което загубиха по време на Реконкистата на Пиренейския (Иберийския) полуостров преди няколкостотин години. Тези блянове на Пророка Мохамед са на път да станат реалност чрез закупуване на т.н. политически елит на няколко големи държави в западната част на континента Европа.
9
8
 
23
 
! Отговори
Само питам... преди 2 месеца
Джендерастки мултикултурализъм .... Ако отидеш в арабския свят не можеш да пийнеш една бира на улицата както би го направил в Германия ... Жените не могат да излязат със супер мини поличка и блузка с деколте както биха го направили във Франция , нито пък да демонстрират християнската си религия както биха го направили ако бяха в Испания... ОБАЧЕ МУСУЛМАНИ ДОШЛИ В ЕВРОПА МНОГО АМА МНОГО СЕ ДРАЗНЯТ АКО НЯКОЙ ОКОЛО ТЯХ ДЕМОНСТРИРА ХРИСТИЯНСКАТА СИ РЕЛИГИЯ , ПИЕ ИЛИ Е ОБЛЕЧЕН КАТО ЕВРОПЕЕЦ,,, ЗАЩО ?
8
14
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Предвестник на задаващото се. След като изгледах в туитър видеа на буквално съсухрени от глад деца в Газа и на пикниците със захарен памук, които си устройват завардилите пунктовете евреи, за да препречват камионите с храна за тези клетници, симпатизирам на "швейцарския" младеж. Не е хубаво да се мрази, но стомахът ми вече се свива на топка като чуя за Израел.
7
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Браво! Това е само началото!
6
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Швейцарският гражданин Муамет ли се казва?