Вучич: Руските служби ме спасяват от държавен преврат

Никой не може да спре Сърбия, каза президентът
10 авг 2024 08:43, Петър Бойчев
80
Вучич: Руските служби ме спасяват от държавен преврат
Снимка БГНЕС

„От руските специални служби получихме предупреждение, че в Сърбия се подготвят безредици и опит за държавен преврат“. Това каза сръбският президент Александър Вучич.

"Днес получихме официални сведения от Руската федерация, които пристигнаха чрез официални канали. Да, вярно е. Получихме тези данни. С тях се занимава контраразузнаването /БИА/. Хората в правителството и на всички останали места изпълняват своите задължения", каза вчера Вучич и призова "гражданите да запазят спокойствие".

"Онези, които сънуват разни неща, няма да успеят, защото Сърбия неуморно върви напред. Никой не може да спре Сърбия. Това е моето послание до всички. Хората не трябва да се безпокоят. Утре спокойно може да гледат у дома мача на нашите баскетболисти на Олимпиадата", заяви още Александър Вучич.

Днес в много сръбски медии беше разпространена новината, че "властите в Белград са били информирани от спецслужбите на Руската федерация, че в страната се готвят масови протести, опит за държавен преврат и ликвидирането на Вучич и други висши държавни служители".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
11
 
4
 
! Отговори
Благоизтезар преди 1 месец
КОЙ.ДА ГО ИНФОРМИРА?КРАВАРИТЕ ЛИ?
8
14
 
25
 
! Отговори
ПРЕЗ 2020 преди 1 месец
РУСКИТЕ СЛУЖБИ И ТУК ЧРЕЗ РАДЕВ И ПРОТЕСТИТЕ СЕ ОПИТАХА ДА НАПРАВЯТ ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ.....
7
10
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защото руските служби са направили преврат отдавна. Поне си призна най накрая: ))) ръбският народ НЕ е свободен към момента. Зависим е към окупатора и изолиран от съседите си.
6
7
 
34
 
! Отговори
ДВУЛИЧНИТЕ СЪРБИ... преди 1 месец
ИСКАТ ДА ВЛЯЗАТ В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ, А МИ ГОВОРИ ЧЕ ГО ПАЗЯТ РУСКИТЕ СЛУЖБИ, КОИТО ВОДЯТ ВОЙНА С ЕВРОПА.... ТЕЗИ ДВУЛИЧНИЦИ ТАКА НИ ВЗЕХА И РСМАКЕДОНИЯ, А УЖ БЯХА СЪЮЗНИЦИ НА БЪЛГАРИЯ.....
5
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Шe вu cnacявaт, шe вu cnacявaт, na шe cnpaт...
4
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На времето ги спасяваха американсците, сега руснаците. Само че много добре ги спасяваха американците. При първото ми пътуване през 87ма ( с триста зора ме пуснаха), бях поразен от огромната разлика между Белград и София. В сравнение със София, в Белград можше да намериш от пиле мляко. Сега е обратното.
3
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В Черна гора руските служби се опитаха да направят преврат през 2016та. Та невинни и добри няма.
2
16
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
То така и копейкин организираше няколко национални революции с 5 автобуса хора от Шумен и Максуда по-минало лято ама нищо не стана.
1
12
 
35
 
! Отговори
ъъъ преди 1 месец
И тоя не го слуша главата