Любимият десерт показва какви сте в любовта

Ако обичате ягодов сладкиш, харесвате секс игрите
12 апр 2015 20:37, Михаела Лазарова
5
Любимият  десерт  показва какви сте в любовта
Снимка: photl.com

Със сметана, ягоди, ром или обилно полят с шоколад? Имате ли любим сладкиш и как го предпочитате? Тук са няколко предложения за изкусителни десерти. Изберете си един и вижте какво показва за вас в любовта. 

Чийзкейк 

Вие сте човек, който винаги е целеустремен, без да се притеснява от обстоятелствата. В любовта си често се срещате с конкуренти и вероятно неведнъж се е случвало вие и близък приятел да се влюбите в една и съща персона. 

Когато попаднете в такава ситуация,готови сте да се борите за любовта си и да жертвате приятелството. Във връзките си обичате разнообразието, също както е разнообразен вкусът на чийзкейка. Влюбите ли се, всичко около вас се превръща в една цветна и магическа еуфория. 

Шоколадов сладкиш 

Страст и непоправима романтичност струи от вашата личност. В любовта винаги сте смели и често нарушавате правилата. Обичате да усещате наситения вкус на любовта. Не можете да обичате малко. 

Любовта ви е или силна и страстна, или бързо губите интерес. Изключително амбициозни сте и искате на всяка цена да успеете в кариерата си.

Тази борбеност не по-малко присъства и в любовния ви живот. Радвате се на много обожатели. Трудно могат да ви впечатлят, докато вие с лекота завладявате чуждото сърце. В секса търсите партньор, който да ви донесе много горещи и незабравими моменти. Вие не правите просто секс, а любов.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: десертсекслюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
2
 
! Отговори
... преди 9 години
po- goliama sme6ka ot tazi ne biah 4ela
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Айде, още глупости. Скоро очаквам статия от типа на "Какъв любовник е мъжът според дължината и цвета на чорапите му". От пръсти ли изсмуквате подобни статии?
3
1
 
9
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
като малък ме питала баба ми:- саше, какво да ти сготвя- нещо сладко бабо- какво да бъде- свински крачета !... това без майтап !
2
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А какво е казано за онзи, който харесва всички тези сладкиши? :)
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
М,да!