Как някои жени винаги успяват с мъжете?

Никога не толерират неуважително поведение
29 апр 2023 05:02, Михаела Лазарова
26
Как някои жени винаги успяват с мъжете?
Снимка: Istock

Всяка нова любовна връзка се отличава от всички останали. Ние сме различни във всяка една, но пък има неща в поведението ни, които винаги ще се проявяват. Вероятно няма жена, която да не си е задавала въпроса относно онзи тип жени, които умеят да омайват мъжете, да създават трайни взаимоотношения, как точно го постигат. Те не правят невъзможни неща. На първо време полагат усилия за връзката си. Какво друго можем да научим от тях?

Не се държат като обсебени

Този тип жени никога не се опитват да впечатлят на всяка цена един мъж. Правят го много фино. Държат се зряло, но не и скучно. Няма превземки и кикотене в поведението им, но това не означава, че не са забавни и не се смеят от сърце. Могат да покажат интерес, но не си позволяват да са обсебващи с присъствието си, когато са привлечени от даден мъж или когато вече са във връзка с него.

Как да получите това, което искате във връзката си

Не се тревожат за това какво мисли той

Повечето жени, започвайки нова любовна връзка, искат всичко да е идеално, имат притеснения от това какво ще си каже партньорът им, какво си мисли в дадена ситуация и т. н. От друга страна, жените които са добри партньорки и успяват да създадат трайни връзки, се стараят да поддържат истински, безгрижни, но когато се налага и сериозни разговори, чрез които опознават половинката си. Не се вманиачават, не се съмняват в себе си че са достойни за тази връзка, не са напрегнати.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Те си знаят!
18
3
 
1
 
! Отговори
:)))) преди 1 година
До До предният - А ти да не забравиш да нахраниш стадото котки, които ти правят компания в самотните ти нощи, докато седиш пред компютъра и се вайкаш колко лоши и излишни са жените.
17
2
 
1
 
! Отговори
До предният преди 1 година
Грешката е вярна, прекръствам те на "Банго", както сама си избра. Хайде със здраве. И не забравяй да разходиш кученцата из селото.
16
4
 
4
 
! Отговори
До Прочел преди 1 година
Грешка, Банго. Българката избира сред много мъже, защото търси най-подходящия и после ражда само едно-две деца, защото има за цел да ги отгледа, възпита, изучи и стабилизира в живота. Ромката я продават на някого, той й прави много деца, за да живеят всички от детските надбавки, а по празниците се уговаря с някого да си разменят жените за няколко дена. Ако я зареже, тя ще мине през ръцете на толкова мъже, на колкото я продадат баща й или братята й. Толкова за ромската моногамия и многодетство.
15
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Неопитното момиче най-напред се пита дали той я приема сериозно и според нея това означава още в началото на връзката им той да заяви, че иска да се оженят, с други думи да поеме ангажимент. Склонна е да пренебрегне своите нужди и желания, за да му се хареса и дори прощава неуважителното поведение, тъй като не е уверена дали не е сгафила нещо или пък я е страх той да не й обърне гръб и да не я потърси повече. Накратко казано, само опитната жена се държи така, както се препоръчва в статията.
14
0
 
4
 
! Отговори
Мише, ти описваш преди 1 година
поведение на жена, която е натрупала опит и вече знае как да се държи с мъжете. Освен това, такава жена умишлено не се обвързва емоционално преди да се увери, че мъжът наистина се стреми към сериозна връзка. С две думи, така се държат печените каки. Който търси съвсем младо девойче или много скромна женица, която не е ходила по мъже и не е натрупала опит, трябва да приеме, че избраницата ще се държи като обсебена, ще е напрегната, ще се кикоти притеснено и всичко останало,което ти не препоръчваш
13
4
 
7
 
! Отговори
с катерицата напред преди 1 година
Как някои жени винаги успяват с мъжете?
12
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Успяват щото разстварят и вдигат високо кра ката.
11
4
 
11
 
! Отговори
Прочел преди 1 година
Една цветнокожа с български паспорт каза. "Аз имам един мъж и много деца, а българките много мъже и разхождат кученца."
10
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
отговарят на zdr ko pr. Другите чакат принца цял живот...
9
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всичко е от редовната френска любов с любимия. До края.
8
2
 
9
 
! Отговори
Да бъде... преди 1 година
...хубавица, да може да чете, да знае кой е Шекспир, кой Шилер и Гьоте. Да знае за Нерона, за Рим и Картаген, за славний Цицерона, за лудий Демостен. Да може да рисува, да шие и плете, пианото да плаче под нейните ръце и т.н...Не мина много време, таз ангелска жена набързо се превърна в същински сатана...
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не си поставя за цел да е перфектния във всички дисциплини. Имах една позната дето много я кефеше секса, ама като рече че иска да има дете не отиде да я опраши първия срещнат и после да й покаже един среден.
6
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Успяват понеже не си избират мъж който е на 100 процента алфа.Жениете избиращи си мъже на 100 процента алфа стават жертви на домашно насилие.
5
7
 
19
 
! Отговори
Реалността преди 1 година
Жените винаги успяват, щото имат пкa.
4
3
 
17
 
! Отговори
Дедо преди 1 година
Щом е казано "винаги" значи не успяват щото скачат от цвят на цвят с цел да се начешат. Успялата жена ще си намери ВЕДНЪЖ ЕДИН добър, умен, работлив, финансово стабилен мъж и ще си го къта. Другото са шeфpaнтийcки чалъми и жените които ги практикуват не влизат в графата" успели"!
3
4
 
21
 
! Отговори
Общ работник преди 1 година
От време оно бабите съветват внучките си, че мажо требе да излазя от дома само со пълен стомах и празни мяхове. Оти ако излезе со празен стомах и пълни мяхове...
2
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Винаги разчистват!
1
11
 
16
 
! Отговори
Ядрен вампир Z преди 1 година
Като си свали сутиена и най грозната жена успява с мъжете.Аз лично не мога да устоя и скачам на всяка