5 типа жени, които не са интересни за мъжете

Жената, която обича предимно да се забавлява
12 юли 2023 07:58, Михаела Лазарова
32
5 типа жени, които не са интересни за мъжете
Снимка: Istock

Всяка жена е различна и уникална с нещо. В любовта, както ние, така и мъжете биват привлечени от определен тип дами и обратното – отблъснати. Всяка жена има какво да предложи на един мъж, но дали това, което предлага пасва на нуждите на този, с който флиртува? Кои са онези 5 типа жени, от които мъжете определено се отдалечават?

1. Говорещата

За нас дамите е известно, че сме по-приказливи. И все пак ще се съгласите, че има жени, които твърде много говорят. Такива дами ще разговарят с всеки, който слуша или се преструва, че ги слуша. Освен това те самите не са добри слушателки. За тях е важно да си изговорят това, което имат да си казват, често се включват неканени в чужди разговори, а това определено отблъсква мъжете.

15 причини един мъж да спре да ви пише

2. Златотърсачкатa

Тя се опитва „да бръкне“ в портфейла на мъжа. Не се интересува толкова от него, дори в началото на взаимоотношенията може да не е сигурна дали изобщо го харесва. Златотърсачката не е задължително да изглежда като известни примери за такива, за които срещаме информация, обикновено в социалните мрежи и жълтите сайтове. Някои имат вид на стилни дами, правят се на добре възпитани, създават усещането за себе си, че са амбициозни, но не е така. Е, мъжете бързо се ориентират с такива дами и ако уважават себе си, обикновено приключват взаимоотношенията си с тях.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: флиртлюбовна връзка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има мъже, които напълно отговарят на описанието на две от категориите, представени тук. Онзи, който иска вечно да се забавлява и не търси жените за друго. И златотърсачите, такива мъже никак не са малко.
28
3
 
1
 
! Отговори
До Анонимен 26 преди 1 година
Чия родителка имаш предвид? Майката на момичето ли? Тогава сигурно пишеш за мамината глезла, която очаква, че извън дома на родителите й всички трябва да я глезят така, както са я глезили под крилото на мама и тате. Но ако имаш предвид неговата майка, т.е. свекървата, не знам защо определяш такава снаха като социопат. Или си срещал такава, която наистина не се разбира с друг човек, освен със свекърва си? Тогава наистина си попаднал на някакъв хем природен, хем социален феномен.
27
2
 
3
 
! Отговори
Зависи преди 1 година
До До :))) Зависи колко е пийнала. Ако е кьор-кютук, сигурно не става. Но ако е пийнала колкото за блясък в очите и за повече темперамент, значи баш си отговаря на пословицата за кревата.
26
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А тая дето е най добра приятелка с мама в превод пълен социопат, който с друг човек, освен с мама, няма как да съжителства, къде е в списъка?
25
7
 
5
 
! Отговори
До :))) преди 1 година
От пияна жена ... Не знам какъв весел креват ще получиш. Има поговорка пияна жена -весела къща, за креват сега чувам. И още нещо, пияна жена за креват не става.
24
7
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
До зряла жена - ще намерят като мама, но друг път, сега вече почти няма такива. Само тук - там по селата някоя грозноватичка, мейби.
23
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Престъпник!
22
7
 
7
 
! Отговори
зряла жена преди 1 година
Когато търсят любима си намират любовница, а когато търсят слугиня- съпруга или жена, която да ги обгрижва като мама
21
4
 
5
 
! Отговори
След като прочетох преди 1 година
След като прочетох всички коментари, стигнах до извода, че много хора не правят разлика между понятията "хубава" и "привлекателна". Една жена, която не е кой знае колко хубава, може да бъде в центъра на мъжкото внимание и да е обект на копнежите на много мъже, ако се държи по подходящ, съблазняващ начин и ако умее да изтъква предимствата си и да прикрива недостатъците си. Много ще спечели, ако има майка, леля, по-голяма сестра, които да я научат на това още докато е гимназистка.
20
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 3 Да, така е, но такъв интерес проявяват чак когато наистина решат, че им е време да се оженят. Преди това търчат подир онези жени, които им изглеждат най-лесно достъпни.
19
4
 
4
 
! Отговори
:))) преди 1 година
До Патил - Защо тогава народът казва "Пияна жена - весел креват"? Ти да не би да си решил да се правиш на голям моралист?
18
4
 
4
 
! Отговори
Експерт преди 1 година
До Грозна жена - Скъпа госпожо или госпожице, поработете не толкова върху външния си вид, колкото върху поведението си. Жена, която изглежда страстна, не се прави на недостъпна, нито изтъква как се стреми непременно да се омъжи в най-скоро време е винаги търсена и предпочитана. Дори нещо повече, колкото по-к. вид има, толкова по-лесно се пласира. За съжаление, в компания такива жени често успяват да засенчат свестни и хубави, но скромни момичета.
17
2
 
6
 
! Отговори
ДистанцираниХубавици преди 1 година
има колкото щеш - успява да нагоди привлекателен външен вид като съчетава предимствата на младежката външност с такива модни napцaлкu и аксесоари, каквито може да си позволи.После сяда някъде, където има мъже, интересни според нейните критерии, пали цигара и рее премрежен поглед като се стреми да улови погледа на някой мъж без придружителка. Много мъже нямат нищо против такива жени, защото нямат намерение да разговарят с тях за книги или да дискутират актуални политически и икономически проблеми
16
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази, която обича предимно да се забавлява всъщност е много търсена, защото днешните тукашни млади мъже хич и не мислят да се задомяват в обозримо бъдеще. Повърхностна купонджийка според тях е за предпочитане пред момиче, което ще очаква сериозна връзка с брачна перспектива и планове да роди деца преди да е навършила 30 г. От такава девойка мачовците бягат като дявол от тамян, но по форумите пишат, че нямало качествени жени в Бг. Така оправдават стремежа си към безкраен ергенлък.
15
3
 
4
 
! Отговори
Аз преди 1 година
Каквото и да сте изброили накрая се оказва, че са всички онези хубави, грозни, успешни, неуспешни, приказливи, мързеливи, мълчаливи или работливи жени, които не са ходили на мъжете по г....а с отворени умилени очи в стил "Колко съм впечатлена от теб, хайде да си легнем веднага"
14
7
 
3
 
! Отговори
a преди 1 година
1. Нелапащите
13
11
 
8
 
! Отговори
Грозна жена преди 1 година
Единствените жени, които отблъскват мъжете, са грозните жени, знам от личен опит. И златотърсачки, и купонджийки, и скандалджийки - мъжете се интересуват от всички жени, стига да изглеждат добре.
12
2
 
12
 
! Отговори
Е преди 1 година
Е доживяхме нещо смислено от Михаела.Пак изкопирано, но вярно :)
11
4
 
4
 
! Отговори
Анонимна преди 1 година
Дано попадам в този списък, дано. Вече ми омръзна и от мъже и от жени "приятелки".
10
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 10 една: тук обсъждаме жените, не мъжете.