Седмичен любовен хороскоп за 24 - 30 юли

В края на седмицата Меркурий ще премине в Дева
24 юли 2023 12:14, Михаела Лазарова
1
Седмичен любовен хороскоп за 24 - 30 юли
Снимка: Istock

През следващите дни Меркурий ще направи точен съвпад с Венера, която става ретроградна в знака на Лъв на 23 юли. Нашите усещания и мисли за любовта ще се променят. Някои представители на зодията ще вземат важни решения – дали да задълбочат връзка или да я прекратят. В края на седмицата Меркурий ще премине в Дева. Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

10 знака, че той най-вероятно ви обича

Овен

Овни, за вас последната седмица на месец юли, определено ще бъде за преосмисляне на любовния ви живот. Меркурий ще направи точен съвпад с Венера, която в момента се движи ретроградно във вашия сектор на романтиката. Някои от вас може да мислят в посока на това да се помирят с бивш партньор, да проведете важен разговор с него или да имате важна комуникация с настоящата ви половинка, да правите планове за бебе. Въпреки тези належащи изяснявания, седмицата ви носи хармония.

Телец

Скъпи Телци, възможно е да се окажете въвлечени в разговори с любимия човек във връзка със семейни и битови теми. Това може да са въпроси, свързани с някакво хубаво и специално събитие, ремонт у дома или друго подобно. Ако сте необвързани, след петък не би трябвало да има недостиг на потенциал за срещи благодарение на Меркурий, който навлиза във вашия романтичен сектор. Интересните и интелектуални хора ще бъдат привлечени от вас. Най-добрата новина е, че това ще ви хареса.

Тревожни знаци, че партньорът ви не става за съпруг

Близнаци

Близнаци, според звездната прогноза, вашата управляваща планета Меркурий ще направи точен съвпад с Венера, която в момента се движи ретроградно. Това подравняване попада във вашия 3-ти дом на комуникацията, което го прави изключително важен за вас по отношение на говоренето и мисленето за любов.

Седмицата е подходяща за провеждането на разговор с настоящия или потенциалния ви любим за нещо, за което не сте могли да се споразумеете в миналото. Разрешаването сега ще бъде в пъти по-лесно за вас. Ако сте необвързани, забавлявайте се и помислете какво искате в бъдеще от една любовна връзка. Флиртове няма да ви липсват. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари