5 неща, които вредят на мъжката страст

Постоянно се карате за пари
14 дек 2023 22:11, Михаела Лазарова
26
5 неща, които вредят на мъжката страст
Снимка: Istock

Въпреки че може би тайно се надявате, че вашата връзка с любимия ще е неразрушима, колкото повече време минава, може би установявате, че това може и да не е така. Стресът, работата, ежедневните отговорности, свързани с децата и домакинството – всички тези неща могат да се окажат сериозни изпитания за вашите взаимоотношения.

Ако усещате, че лека-полека страстта напуска спалнята ви, коренът на истинските проблеми може да се намира далеч от нея. Кои са най-големите убийци на мъжката страст? Ето и някои от тях:

Критикувате често партньора си

Можете да убиете страстта в една връзка, ако сте от хората, които са склонни да критикуват другите. Ако сте перфекционисти и се стараете да изглеждате добре, може би искате същото и от партньора си. Няколкото му килограма, отпуснатото коремче или пък оредяващата коса – всичко това не би трябвало да са фактори, които да пречат на вашата връзка. Опитайте се да бъдете по-мили.

Представете си как най-добре бихте искали да се отнасят към вас и се постарайте вие също да се отнасяте така с човека до вас. Можем да кажем, че това важи не само за външния вид, а и за всичко останало. Ако се оплаквате от закуската, обяда и вечерята, приготвени от половинката ви, или пък сте недоволни от нещо друго, можете да се обзаложите, че по-късно няма да имате страстна вечер в леглото.

Позволявате на обстоятелствата да застанат между вас

Работа, училище, деца, пазаруване, готвене, чистене, сън… точно както правим с други области от живота си, ако искаме страстна връзка, трябва да отделим време за това. Ако вие или вашият партньор сте в настроение, но нямате достатъчно време, защото трябва да отидете на работа, все пак отделете малко и се насладете на интимността си. Ако наистина искате по-страстна връзка, търсете всяка възможност за това.

В едно шест месечно проучване за удовлетворението от брака изследователи са открили, че очакванията на мъжете и жените за количеството интимност и качеството на съвместния им живот като младоженци действат като самосбъдващо се пророчество за по-късен етап от брака им.

Ако са очаквали да прекарват добре времето си заедно, това се е случвало впоследствие. Разбира се, че не трябва да разчитате само на позитивната настройка, но не позволявайте на обстоятелствата от живота ви да разрушат връзката ви.  

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: флиртлибидоинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
една жена преди 5 месеца
До Анонимен 17 Много сте прав за парите. След първоначалния импулс "искам", трябва да следва логичният въпрос "необходимо ли ми е?" и ще се окаже, че не са нужни чак толкова много пари. Що касае страстта, тя се влияе от много фактори, естествено. Аз бих добавила егоизма. Малко количество от него е необходимо, част от инстинкта за самосъхранение, но нежеланието да мислиш и за другия поражда и изброените в статията проблеми, и други.
14
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
В повечето случаи не са проблем малко това пари, а многото неща които хората искат да си купят. Имам познати, които повтарят и потретват едни и същи предмети: телевизора бил само 30 инча и хоп! Нов 43". Операторът ми предлага нов мобилен телефон, на сегашния нищо му няма ама за две години вече е по-бавен и Хоп! 60лв/месечно плюс тарифа която не ти трябва.
13
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
След като жените след много борби са достигнали до равноправие, следва да обвиняват единствено себе си за евентуален недостиг на пари.
12
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Мише, а как е сексът с мъж, на когото страстта му е убита?
11
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Никъде не е казано, че е задължително мъжът изцяло да изкарва и осигурява парите. Семейството е отговорност и на двамата. Жената също би могла да се преквалифицира, респиктивно да си потърси по-добра работа.
10
1
 
9
 
! Отговори
Meddici KIA-та преди 5 месеца
Много вреди на потентността, ако взимаш наркотици и поемаш кокаин с хранителни добавки и протеини, химия за фитнес и го мешеш с алкохол и развалена руска водка и микс от руската дрога Крокодил и Фентанил.
9
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Сандо - Е, много си лош! Бива ли да си толкова жесток спрямо булката, която ти е посветила живота си? Сигурно я порицаваш, че е много изнервена. Как няма да е, след като я оставяш на сухо? Коригирай поведението си.
8
0
 
11
 
! Отговори
Сандо преди 5 месеца
Любовницата като ми извърти на обяд една *** и моята остава на сухо вечерта
7
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Анонимен 6 Значи просто нямаш представа що е това мъж, обзет от силна страст.
6
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Приятни сънища!
5
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Абе не се ли научихте вече да си миете краката? Със сaпун.... и старателно....
4
3
 
19
 
! Отговори
Отмъщение преди 5 месеца
Убий страстта. Бъди Мъж! Направи си чkя преди секс.
3
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Защо сте решили , че това е по-важно от правилната направа на киселото зеле ?
2
10
 
9
 
! Отговори
И още преди 5 месеца
Той сам пречи на собствената си страст, защото: 1) Непрекъснато се терзае от въпроси дали е имало и други преди него, колко и кои са те; ако ви попита, каквото и да му кажете, той се съмнява дали не го лъжете. 2) В най-нежните моменти изведнъж се сеща, че според него някой ви е гледал похотливо или пък вие сте се държали с някого по начин, който наподобява флирт. 3) Правите любов и той изведнъж ви назовава с друго име, вие му светвате един шамар и страстта му отива на кино.
1
4
 
2
 
! Отговори
Дамската преди 5 месеца
Страст