Нотката патриотизъм зарази Кейти Пери

Позира за сп. "Parade", издигайки в култ американските символи
2 юли 2012 12:20,
9
Нотката патриотизъм зарази Кейти Пери
Снимка: сп. Parade

Новият биографичен филм на певицата "Кейти Пери: Част от мен" ще се появи по кината на 5 юли и тя въодушевено го промотира из всички възможни медии. Този път Кейти се появява на корицата на списание "Parade".

27-годишната поп звезда е пременена в звездички и червени райета, характерни за флага на САЩ и позира в компанията на десет красиви мъже в бели униформи на американския флот. Всичко това се случва в хотел "Бевърли Хилтън", а патриотичните кадри са дело на фотографа Мат Джоунс.

В интервюто мис Пери подчертава следното:

За развода си с Ръсел Бранд, който е важен акцент във филма:
"Мисля, ако във филма не е засегната темата за развода ми, зрителите ще си помислят: "В залата имаше огромен слон, който си остана там". Харесва ми да се покажа като силна жена, защото в действителност съм силна. Но в същото време и аз си имам своите проблеми. Исках да покажа истината".

За новата си песен Wide Awake ("Голямото пробуждане"):

"Когато написах хита Teenage Dream („Тинейджърска мечта"), той наистина беше посветен на първата любов и нейната магическа сила. Мисля, че с Ръсел я почувствах и наистина вярвах, че ще прекарам остатъка от живота си с него. И когато това се оказа голяма заблуда, беше време да пея за голямото събуждане".

На реакцията си в подкрепа на президента Обама за еднополовите бракове:
"Бях наистина щастлива от това. Моята гледна точка е за равенство във всеки един аспект. Трябва да можеш свободно да обичаш този, който искаш. Това е моята молитва за бъдещето".

За своя, непрекъснато променящ се стил:

"По принцип ми е трудно да се съсредоточавам в нещо и обикновено задържам вниманието си за кратко, затова и обичам да експериментирам. В момента гледам света в по-черни краски, а преди бях нещо като Бонбонена кралица. Смятам, че ако не си искрен с феновете за начина, по който се чувстваш, ще ги отегчиш много скоро. Еволюцията ще продължи и в следващия ми сингъл".

Още снимки вижте в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: АмерикафилмКейти Пери
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
8
 
! Отговори
до 3 преди 11 години
Ами правилно действа- след 5-6 години я се сеща некой за нея, я не! Сега да *** колко може, после я има, я не :)
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Харесвам Кейти, защото винаги е усмихната и позитивна.
3
1
 
3
 
! Отговори
до Нерез преди 11 години
Дано да ти е, голяма точилката
2
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тази мома яко се е взела на сериозно....на 27 и биографичен филм,вероятно е спасила света,същевременно за Тина Търнър,която е на светлинни години над нея май има само един филм,същото се отнася и за Елтън Джон,Ерик Клептън .....и поне още 20-30 истински звезди...това много ми прилича на нашите чалгаджийки...
1
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като видя американски символ и ми се доповръща ...