Кейти Холмс направи развода си публичен

Актрисата иска пълно попечителство над щерка си Сури
5 юли 2012 17:24,
12
Кейти Холмс направи развода си публичен
Кейти е твърда в позициите си. Снимка:Reuters

Кейти Холмс изненада всички със своята решителност. Тя шокира феновете си с решението си за развод, за което повечето хора, включително и съпругът ѝ Том Круз, не подозираха. А преди броени дни е подала и „спешна молба" в съда, превръщайки бракоразводното им дело в публично, съобщи hollywoodlife.com.

Дамата вече успя да се пребори то да се гледа в Ню Йорк, а не в Лос Анджелис, където е живяла с актьора почти през целия си семеен живот. Това е една спечелена битка, още преди двамата да се явят пред съда, защото вероятността да получи пълно попечителство над 6-годишната Сури в Ню Йорк е много по-голяма, отколкото в другия град.

С подаването на „спешна молба" делото ще се гледа при открити врата, което реално означава, че всеки може да присъства, включително и медиите. Обикновено това не е практика при звездите, а се случва в краен случай, когато другият отказва съдействие и решението може да бъде взето само от съда.

"Кейти подаде молбата на 3 юли. Тази молба изисква временна, извънредна помощ, която може да се отнася до издръжка или попечителство. Това означава, че Том трябва да си наеме адвокат от Ню Йорк. Двамата трябва да се явят в съда на 17 юли. Вече има назначен съдия – Матю Купър, което означава, че процедурата вече няма как да стане по извънсъдебен път", сподели източник пред медията.

От дни Кейти Холмс се е покрила и дори е сменила телефонния си номер. Приятелите ѝ нямат контакт с нея. Актрисата се надява да получи пълно попечителство, защото в противен случай смята, че няма да вижда дъщеря си. Нещо подобно се случи и с предишния брак на Круз - екссъпругата му Никол Кидман вече не е близка с децата им Бела и Конър, които са „верни" на баща си и споделят сциентоложките му наклонности.

"Кейти няма да позволи да играе втора цигулка в живота на дъщеря си. Тя е готова да се бори с Том в съда. Ще направи всичко възможно, за да може да получи правото да гледа Сури сама", сподели неин близък, цитиран от FemaleFirst.

Още любопитни новини четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: том крузКейти Холмс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
МЕГИТО преди 12 години
Според мнозина те се стремят към шпионаж, към привличане на магистрати, бизнесмени, политици с цел приемането и ръководене на политики в съответната държава, които биха били в интерес на т. нар. "Църква на сциентологиятаВ действителност сциентологията представлява смесица от психология, черна магия, окултизъм и научна фантастика от една страна и безпрекословна вяра в гениалността и непогрешимостта на бащата-основател Хабърд и създадената от него организация.Сектата шантажира известни личности
10
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кривата и усмивка, направо ме поболява!
9
2
 
4
 
! Отговори
фен преди 12 години
Браво, маце! Смачкай му нафуканата мутра!
8
5
 
3
 
! Отговори
turist преди 12 години
Пореднатасерияотсериала"НОРМАЛНОСЕМЕЙСТВО"борбатаеза"хонорара"...
7
2
 
21
 
! Отговори
бащата на булката преди 12 години
Не мисля, че Кейти е невинна и беззащитна жертва. Май тя ще се окаже костеливият орех за всемогъщия Том.. Кейти има зад гърба си баща - известен адвокат, за който твърдят, че е организирал последните събития и преместването й в Ню Йорк, където има по- голям шанс да получи попечителство.Кейти Холмс се ожени след като роди , така че е била наясно с какво се захваща, условията за обезщетение са, да има най-малко 5 години брак и краят дойде точно след тях , случайно или не толкова..цената е добра.
6
0
 
33
 
! Отговори
nona преди 12 години
И с'я кво?Томито,симпатягата се оказа психопаааааат
5
2
 
5
 
! Отговори
Ташаро преди 12 години
За развода - браво, че е публичен!А дома кога?
4
1
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дано да ги разсипе тези гадно сциентолози
3
3
 
85
 
! Отговори
Кольо преди 12 години
Браво за смелостта и!Тая сциентология е гадно нещо, самия и създател Рон Хабърд е казал, че основната и цел е да друса пари от заблудените овце. Стискам палци ка Кейти, дано си отърве детето от тази лудост!
2
0
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Явно нещо страшно се случва в това семейство.
1
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
айде още един сериал......