Лагерфелд подхвана и Пипа Мидълтън

Не харесвал лицето ѝ
1 авг 2012 15:05,
54
Лагерфелд подхвана и Пипа Мидълтън
Голямата уста Карл Лагерфелд. Снимка: Reuters

Той не се страхува да изказва мнението си без да му мигне окото. Карл Лагерфелд неотдавна без свян нападан Адел, наричайки я „дебела". По-късно той се извини и дори ѝ изпрати дизайнерска чанта. Сега дойде ред на британската любимка Пипа Мидълтън.

Дизайнерът на Chanel коментира стила на сестрите Пипа и Кейт, като за втората сподели, че „Има страхотен силует и е правилното момиче за своето момче", пише в. Sun.

Лагерфелд обаче, не се ограничи само с този коментар, а допълни относно по-малката Мидълтън: „Не харесвам лицето на сестрата. Тя трябва да показва само гърба си".

С това изказване дизайнерът най-вероятно ще си навлече гнева на многобройните фенове на Пипа. Дали ще се наложи да се извинява и на нея?

Освен сестрите Мидълтън, Лагерфед е обсъждал куп други знаменитости на всеослушание. Неотдавна той коментира тялото на колежката си Виктория Бекъм с думите: „Такова тяло след 4 деца? Почти няма жени с подобни форми, тя е много дисциплинирана" и този път е напълно прав.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
0
 
! Отговори
разбирачев преди 11 години
този геизиран старец защо си въобразява,че е по-лицеприятен от пипа.не черни очила,а чувал да си надене и да се снима само от сателит.дърт фрол
39
3
 
6
 
! Отговори
изи преди 11 години
когато някой грозен, стар и отблъскващ дъртак почне да ръси глупости за млади и симпатични жени, значи или му липсва възпитание, или му липсва внимание.не харесвам модната му линия и грозните му ходещи закачалки наречени манекенки.за сметка на това харесва безумно красивото лице на Адел и великолепните й песни!
38
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
като дизайнер ,може да е... ама като човек е просто едно маразматично, злобно, изкукало старче, изгубило всякакви задръжки а пък лицето на Пипа е мн по-интересно и живо от това, на любимата му скована, бозава германка с трите пластични операции, която години наред тропаше по подиумите като спънат кон
37
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
дърт ***-да не е по хубав от тея дето ги оплюва.
36
2
 
4
 
! Отговори
пенгезов преди 11 години
То пък този побелял старец, с къси и криви крачета, като че е баща на Принс-артиста, какво да кажем за него? Всеки си има по нещо...
35
2
 
8
 
! Отговори
нона преди 11 години
Май и тоя вече е изтрещЕл
34
11
 
13
 
! Отговори
само му завиждат преди 11 години
Карл Лагерфелд е гений. И има право да си говори каквото си иска. Другите само му завиждат.
33
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Симпатяга! Обиди някоя публична личност и после и прати чанта - да се развява като безплатна реклама. Измислил го е, де!
32
4
 
16
 
! Отговори
Баба Гица преди 11 години
Да не би манекенките му да са по-красиви ? Може и да е велик,както казва някой по-надолу в коментарите,но това не му дава право да обижда наред- за всеки влак си има пътници ,манекенките напоследък са само анорексично изглеждащи девойки,уж щяха да спрат да приемат за модели момичета под определени кг,но май нищо не стана
31
8
 
11
 
! Отговори
ivel преди 11 години
Може да е топ дизайнер, красив и със стил, но е и ужасен лицемер. Кейт и Пипа са като близначки. Харесва едната, а другата - не.
30
3
 
19
 
! Отговори
тцЪ преди 11 години
Не е излъгал човека.
29
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами какво пък, какво го плюете всички, човекът казва истината в лицето и не обича превземките. Само така! А Пипа наистина е грозна, сбръчкана, само самочувствието й е до небето.
28
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Карл не е грозен,сега гледах негови снимки като млад,биле доста сладък. От-до. Устни,нос,лице,коса... .
27
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз пък искам да коментирам принца,защото разбирам от мъже... За мен аристокрацията е пълна глупост,тия не са с нищо над другите...Доказателство е този грозноват принц уилям...Аристократ,аристократ ама вампир...
26
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тя наистина става за гледане само отзад, с това селско лице, бръчки, торбички под очите и тонове грим, няма нищо нежно като сестра си
25
5
 
11
 
! Отговори
до 18 преди 11 години
Мисли се за какъвто е, за ТОП дизайнер!
24
5
 
8
 
! Отговори
до 9 преди 11 години
Какъв лигавник бре? Какво ми коментираш модата,като че ли я арзбираш...Всички коментатори...не разбирате от мода,така че си трайте...Да сте гледали ревюта на Лагерфелд...Мумия бил...Той е уникален дизайнер исе облича добре,визията му е стилна.
23
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нещастен ***
22
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
е,той пък е един красавец...
21
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Da prikazva kakvoto si 6te. Samo da ne pipa liubimoto ni Kim4e :D