Бен Афлек: Жена ми е досадно мила и добра

Холивудският любимец отново е във фокус покрай новия си хит „Арго“
Обновена: 12 окт 2012 20:35 | 12 окт 2012 20:35,
10
Бен Афлек: Жена ми е досадно мила и добра
Снимка: The Hollywood Reporter

Бен Афлек се прероди и излезе от сянката, в която беше попаднал през последните няколко години покрай новия си хит „Арго".

Според критиците шпионският трилър, на който той е и режисьор и участва като актьор, ще му донесе най-малкото номинация за „Оскар".

Тази година определено е силна за актьора. Първо в началото на 2012 г. му се роди тъй желаният от него син, после отпразнува 40-годишния си юбилей през август и накрая филмът, на който беше отделил доста време и усилия, се оказа наистина добър.

След като се появи на корицата на списание „Details" миналия месец, сега Бен навива загадъчно ръкава си от корицата на последния брой на списание „Hollywood Reporter".

Ето какво споделя с изданието високият и мъжествен Бен:

За това какво го е накарало да се влюби в съпругата си Дженифър Гарнър:

"Тя наистина е много мила и добронамерена. Винаги мисли най-доброто на хората около себе си. Няма болни амбиции. Тя не е конкурентно настроена към колегите си, не е злобна или завистлива. Понякога ми се е случвало да напсувам или да се развикам на някого и да видя на лицето ѝ изписано неразбиране. Тя е над тези неща, което понякога е малко отегчаващо."

За това, че е перфекционист в работа си:

"Всеки ден има толкова много решения, които трябва да се взимат около работата ми, че понякога ми е доста уморително, особено откакто се занимавам и с режисура. Основното ми безпокойство по отношение на един филм е не просто да го направя, а той да се получи много добре. Тази мисъл ме държи на педал през целия процес на снимане.

За трите си деца, покрай които има доста ангажименти:

„Често мое задължение е да ги изкъпя или да ги нахраня, но нерядко се унасям в мисли за работа и те ми се карат: "Татко, обърни ни внимание!". Откакто станах баща, зарязах доста свои хобита като това да карам мотоциклети и да играя баскетбол. Сега основното ми занимание е да работя или да си стоя с тях у дома."

За това, че притежава няколко пушки в имението си в Пасифик-Палисадес:

"Вероятно знаете, че жена ми Дженифър Гарнър от няколко години я тормози луд преследвач, който на няколко пъти влизаше в къщата ни и дори беше ходил до училището на децата ми. После го арестуваха и го настаниха в психиатрична клиника, но по този грозен свят бродят много други луди и странни хора и оръжието ми дава чувство за по-голяма сигурност. Знам, че ако се наложи, ще мога да защитя семейството си."

Вижте снимките на Бен за списание „Hollywood Reporter" в  галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Щастливец, няма по-хубаво нещо на света от един такъв добър и мил човек до себе си. Хубавото семейство е най-голямото богатство !!!
6
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И двамата са голями сладури и са над холивудската суета и егоцентризъм. Готини хора, трудолюбиви, с добро вазпитание. Да продължават да ни радват с хубави филмчета и да си гледат семейството - най - важното в този живот!
5
10
 
8
 
! Отговори
dfcv преди 11 години
Винаги съм се чудил на хората, които знаят доста подробности за живота на известните личности. Кой за кого бил женен, колко пъти бил развеждан, колко деца имал и прочие...Абе, хора - за какво ви е всичката тази информация? Адски ненужна е, според мен. Какво ме интресува Бен Афлек за кого бил женен, или колко деца имал? Пфу, дреме ми. Нито ще ми оправи живота, нито интелектуално ще ме извиси...смешна работа е това.
4
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе мъжествен не е (понеже споменавате), по-скоро е малко мазен и женствен красавец. Според мен лично има малко кофти излъчване, не ми е симпатичен. Жена му - и от други източници - е много свестна.
3
1
 
22
 
! Отговори
Chumbawamba преди 11 години
Сладурррче! Той и Джен Гарнър са идеални един за друг -cтрахотна двойка - супер естествени и земни, а трите им дечица са бонбони и половина= . :-]
2
1
 
14
 
! Отговори
bolka преди 11 години
до 1 - подкрепям!
1
3
 
37
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
страхотен артист...любимец ми е..дано по дълго трае семейното му щастие.че нали ги виждате хората с пари и слава какви ги вършат.успех симпатяга-;)))