Бритни кръшкала на Кевин Федърлайн с брат му

А големият ѝ син бил дете на бившия ѝ шурей
27 дек 2012 16:02,
14
Бритни кръшкала на Кевин Федърлайн с брат му
Бритни и Кевин в доброто старо време; Снимка: Reuters

Братът на Кевин Федърлайн твърди, че големият син на Бритни Спиърс – Шон Престън е негово дете. Кристофър Федърлайн казва, че е спал с певицата по време на брака ѝ с брат му, но се е чувствал гузен от случката и досега не е искал да се разбира за нея.

Певицата се разведе с бащата на двамата си синове Шон и Джейдън – танцьора Кевин през 2006 година, но едва сега нейният бивш шурей скандализира света с откровенията си, че 7-годишният Шон е всъщност негово дете.

Според клюкарския сайт Radar Online Кристофър е подал срещу попзвездата жалба на 18 декември в съда във Флорида. Той твърди, че бившата съпруга на брат му е маниачка, която го изнудва, подиграва се с неговата мъжественост и е откраднала кредитната му карта, а след това е похарчила 4569 долара от нея за играчки за синовете си.

Два дни по-късно братът на Федърлайн е оттеглил молбата си, а семейството на Бритни не смята да прави коментар по странния случай.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
" Да бе , една милонерка като Бритни ,ще ходи да харчи $ 4,000 от кредитната му карта . "Само дето Бритнито е милионерка колкото дедо ти Пешо-Тракториста от Долно Узунджово.
9
0
 
0
 
! Отговори
Боцко Еректилов преди 11 години
Не е *** , та да се изтърка... *** требе и акъл!
8
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Беше девствена в ушите
7
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бритнито нали беше девствена?
6
3
 
12
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 11 години
Малейй.... дано да нямат семейно куче (мъжко)
5
3
 
17
 
! Отговори
Ха ха преди 11 години
Да бе , една милонерка като Бритни ,ще ходи да харчи $ 4,000 от кредитната му карта . Този или трябва много да е закъсал за пари , само че няма да му мине номера !Или жълтите списания си търсят работа че весника ще им западне . То и без това никой не ги чете .Бяха писали преди една година ,ча Бил Клинтън е на умиране . Та като излезе да говори 1 час за икономиката, преди 3 месеца , това го махнаха !
4
10
 
5
 
! Отговори
Филип 31 преди 11 години
немога да повярвам, че бях години наред влюбен в нея
3
1
 
50
 
! Отговори
знаеща.... преди 11 години
Абе, журналята,много сте неграмотни ,в случая не става дума за нейния шурей,просто,защото жената в никакъв случай не може да има такъв,а за нейния ДЕВЕР.Аман от неграмотници....
2
10
 
30
 
! Отговори
Умен преди 11 години
Бръкни Спръст само знае да вика ...Извади го по навътре бе !!!
1
6
 
28
 
! Отговори
ВН преди 11 години
Егати ***та!