Големите момчета от ринга, които станаха филмови звезди

Кечистите превзеха големия екран, начело с Дуейн Джонсън-Скалата
8 май 2013 12:36,
11
Големите момчета от ринга, които станаха филмови звезди
Скалата, Снимка: outnow.ch

За да си актьор, не е необходимо да имаш специално образование. Поне в Холивуд е достатъчно просто да си известен по някаква причина. Напоследък доста манекенки и певици/певци успешно влизат в продукции на големия екран, а и не са малко спортистите, които се престрашават да застанат пред камерата.

И все пак сюжетът определя кой ще бъде в главната роля. Ако има нужда от мускули в сценария, не е изненада, че режисьорите прибягват до имена от бокса, борбата и кеча. Все пак тези момчета могат да схрускат всеки на закуска.

През последните 5 години все по-усилено кечистите влизат в американски екшъни, а Дуейн Джонсън, познат като Скалата, дори доказа и комедийния си талант. Мускулестият хубавец е може би най-успешният кечист, който се е превърнал в кино звезда. Филмографията му е впечатляваща и може да си съперничи с някои носители на „Оскар".

Дуейн дори успя да съчетае състезателната си кариера с шоубизнеса, защото все още излиза на ринга. Последният му мач с Джон Сина дори му остави траен белег – актьорът трябваше спешно да се оперира след разкъсване на мускулите на корема и сега е чисто нов, готов за още екшън.

Вижте част от другите кечисти, търсещи своето място на големия екран, в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
имам много типична роля - играя камъни.Подвижни образи Тери пратчет
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз съм Кремъка ама мисля да си сменя прякора....може би Гранита или Обелиска?Що ли не пък не Скалата?--------------Ей, вярно бе като Скала трябав да изкарвам поне три долара на час.Подвижни образи Тери Пратчет
7
0
 
8
 
! Отговори
ha ha преди 11 години
до 4, ако застанеш до него не знам кои ще прилича на пън. 196 см 120 кг. е "пъна"
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Затова правим ралика между актьор и артист. Има си хора са всичко и за щастие се търсят и хора с добра външност, не само с акъл. Предтавете си ако всички филми и пиеси се играят само от некрасиви актьори и артисти.Все пак понякого искаме да си починем от тегавото ежедневие и да изгледаме някой безсмислен филм.Въпреки това по-горе, статията е хипер *** :D
5
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"За да си актьор, не е необходимо да имаш специално образование" "За да си драскач в днес-а, не е необходимо да имаш специално образование"
4
5
 
14
 
! Отговори
Кратун преди 11 години
Нищо не са превзели... Технологията може да се нарича кино, но буламачите, които бълва са плоски, без особен смисъл и се кльопат на килограми от *** си зрители. Шарени картинки и резки звуци, които ти отвличат вниманието за около 2 часа, но не събуждат и капчица мисъл. Няма идея. Актьорите разговарят с беден речник и набор от стнадартни репплики. Всичко е: "Куул бро!"
3
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"За да си актьор, не е необходимо да имаш специално образование"---И общо взето си личи - повечето "актьори" играят като абсолютни дървета. В общия случай, от който не става нищо друго - става актьор.
2
2
 
21
 
! Отговори
!!! преди 11 години
Скалата!!!
1
3
 
10
 
! Отговори
kech lover преди 11 години
Дуейн ти си най-красивият и най-милата супер звезда на света!