Почина кеч иконата Чайна

Бившата шампионка издъхна на 45 г. в дома си в Калифорния
21 апр 2016 09:44,
33
Почина кеч иконата Чайна
Снимка: Facebook

Бившата световна шампионка по кеч Джоан Лоурър, известна като Чайна (Chyna) е открита мъртва в дома си в Калифорния, съобщи TMZ.

Новината за смъртта на 45-годишната Лоурър бе потвърдена на официалната й Twitter страница със съобщението: "Тя ще живее завинаги в спомените на милионите фенове, които я обичаха".

Засега няма информация за причините на смъртта.

Чайна напусна кеча през 2004 година, за да се снима в еротични филми след 9-годишна успешна кариера на ринга.

В последствие е заминала за Япония да преподава английски, пише "24 часа".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: чайнакеч
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
WWE преди 5 години
тя беше двукратна Интерконтинентална Шампионка и 1 път Шампионка при Жените
20
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Химията не прощава!
19
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
жената е починала,вие тук спорите като чели делите един и същи мъж/жена,типичната черта на Българина,да плюват.Каквато и да е била,пак е направила нещо в живота си за разлика от вас мързеливци.На мен лично малко ми е гадно,когато бях малък израснах с нея като кеч легенда и такава ще си остане,като нея и Лита втори няма
18
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ко? Не!
17
4
 
2
 
! Отговори
атанас преди 8 години
До 18А в статията, която си цитирал дори ти, се говори са претренировъчен продукт. Като имаш магазин за добавки знаеш ли разликата между протеин и буустър? И "амфетамин" е много преувеличено, има буустъри, в които бяха намерени вещества, които имат психотропен ефект, но го забраниха още преди години. В момента буустърите на практика са бета-аланин, аргинин (аминокиселини), много кофеин и подсладители.
16
3
 
5
 
! Отговори
атанас преди 8 години
До 18Да, извинявай, очевидно е, че не си особено умен. Каква е логиката да слагат амфетамини в протеин бе, "умнико"? Големи компании за добавки изкупуват суровината директно от мандрите. Суровината ти е на практика дехидратирана суроватка, която се получава при производството на сирене. В този прах добавят подсладители, подобрители и конверванти, пакетират и продават. Всеки може да тества какво съдържат тези добавки. Компания за милиарди ще ти сложи амфетамин в протеина, вземи мисли малко!
15
1
 
7
 
! Отговори
дедо Йов до 5 преди 8 години
"Активен спортист-химик дълголетник няма"Има и това е Великия Иван Абаджиев - 84г!!!
14
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Арнито е бившо Стероидно Чудовище от Австрия, с два байпаса на сърцето, сменени бъбреци, силикони по прасците, а, сега прилича на старче-развалина!
13
0
 
12
 
! Отговори
до Атанас преди 8 години
Ето линка за Justin Rys, новозеландския културист, умрял на 39 г. от зобене, накрая хич не го държат краката и мозъка, фъфли като говори, пие цяла шепа хапчета за сърцето, и казва младите да не правят експерименти като него с тялото си, зобейки каквото им попадне пред очите newshub.co.nz/tvshows/3d/bodybuilder-justin-rys-dying-for-a-good-body-2014073020#axzz3c7OMlBb9
12
4
 
6
 
! Отговори
до Атанас преди 8 години
Атанасчо, умник ще викаш на баща ти. Аз се занимавам с силови упражнения още сигурно когато си ходил прав под масата. В тия прахообразни смеси, наречени протеинови добавки, има толкова мляко, колкото в мен тече ескимоска кръв. Напиши на гугъл, Justin Rys, новозеландец, Мистър Австралия, НЗ, Азия и Океания, който наскоро умря на 39г. Познавам го, щото дълго време живях в Н. Зеландия, имам двойно гражданство. Имаше магазин за добавки, и казва, че в тях слагали всякаквиБоклуци, вкл. и амфетамини.
11
2
 
30
 
! Отговори
Хофман преди 8 години
Идиотизмът надви над интелектуалното. Света успя да издигне в култ най долното и жалко. Колкото по квадратен си в главата, толкова по ярко свети звездата на славата над квадрата наречен глава
10
1
 
39
 
! Отговори
до мъжки хормон преди 8 години
То и Арни е ставал Мистър Олимпия само с пилешко варено и ориз :)))) Наскоро говорих с бивш световен шампион в силов спорт относно допингите, и той каза че дори и в шаха вземат допинг. Така че, си избий илюзиите от главата, за такива мускули без добавки.
9
5
 
25
 
! Отговори
атанас преди 8 години
До 6Умнико, жената е починала от наркотици, не е от "химия" и второ - "протеините" не са синтетични вещества, а се правят от мляко, след преработка, която е предимно физичен, а не химичен процес. Единствената синтетика в тях са подсладителите, но те ги слагат на почти всякакви храни, така че протеина не ти е по-вреден от дъвка "орбит" като цяло!
8
1
 
22
 
! Отговори
до 11 преди 8 години
Точно рамбовеца Силвестър Сталоун преди някоя и друга година беше арестуван на летището на влизане в Австралия, бяха намерили в багажа му цели арсенали от хормони на растежа. А, пък цирковият артист, белгийчето Жан Клод ван Дам сам си признава, че за напомпване преди снимки на филм е взимал анаболи, също и е бил пристрастен към кокаина.
7
1
 
28
 
! Отговори
карамба преди 8 години
Анаболите и дрогата не прощават на никого.
6
1
 
16
 
! Отговори
до мъжки хормон преди 8 години
Да бе, затова Слай има забрана да влиза в Австралия, заради това, че е внасял забранени за там субстанции. а да не забравим и че преди доста години, имаше опасност да си загуби ръката от здравословното помпане с чисти меса и зеленчуци... но всеки сам си избира начина на живот, просто е тъпо да казваш на черното - сиво :)
5
6
 
26
 
! Отговори
Веско преди 8 години
От такива правите "икони" после що децата танцували в часовете и се биели в междучасията! Arbeit ...
4
9
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Химията не прощава, прави черния дроб на швейцарише кезе/ сиренье,... по същия начин действат и "безобидните" хранителни добавки, всякакви синтетични извлеци протеини, всякакви капсули за плочки, правят тромби и запушват кръвоносните съдове, и после инфаркт или инсулт. Сега вече знаете!
3
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Активен спортист-химик дълголетник няма.
2
4
 
8
 
! Отговори
Абориген преди 8 години
Поклон !